Ухвала
від 26.01.2016 по справі 201/1019/16-к
ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД м. ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

справа № 201/1019/16-к

провадження № 1кс/201/572/2016

УХВАЛА

26 січня 2016 року м. Дніпропетровськ

Слідчий суддя Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська ОСОБА_1 , розглянувши клопотання прокурора Дніпропетровської місцевої прокуратури №2 Дніпропетровської області ОСОБА_2 , про здійснення тимчасового доступу до документів,

ВСТАНОВИВ:

Прокурор звернувся з клопотанням про дозвіл здійснення тимчасового доступу до документів.

В обґрунтування заявленого клопотання слідчий посилався на те, що 31.10.2015 року невстановлена в ході досудового розслідування особа перебуваючи на території Жовтневого району міста Дніпропетровська у ресторані - пивоварні « ІНФОРМАЦІЯ_1 », розташований за адресою: АДРЕСА_1 умисно спричинила тілесних ушкоджень ОСОБА_3 ІНФОРМАЦІЯ_2 ..

Допитаний в ході проведення досудового розслідування ОСОБА_3 надав покази, згідно яких 31.10.2015 року ОСОБА_3 відпочивав разом зі своїми товаришами та друзями у кількості близько 7-8 осіб у ресторані - пивоварні « ІНФОРМАЦІЯ_1 », розташований за адресою: АДРЕСА_1 , де святкував свій день народження.

Приблизно об 01 годині 00 хвилин 01.11.2015 року після повного розрахунку та оплати за надані послуги ОСОБА_3 викликав собі таксі, щоб доїхати додому та став чекати його за столиком, на другому поверсі у середині дальнього ряду ресторану пивоварні « ІНФОРМАЦІЯ_1 ».

В цей час до нього підійшов офіціант закладу « ІНФОРМАЦІЯ_1 » та сказав, що оскільки надані послуги оплачено він не може більше знаходитись у ресторан пивоварні « ІНФОРМАЦІЯ_1 » та попросив покинути даний заклад, на що ОСОБА_3 відповів, що викликав собі таксі та воно зараз його забере.

Після чого до ОСОБА_3 підійшли охоронець з офіціантом, який підходив до цього. Офіціант став до ОСОБА_3 обличчям та нічого не казав. Охоронець став йому за спину та без будь-яких пояснень обхопив його руками поверх його рук та тулубу, так щоб він не міг чинити будь-який опір, і почав насильно його тягнути до виходу. В цей час у ОСОБА_3 виник сильний біль у верхній частині правої руки у середній третині плечового суглобу.

Також, згідно показів потерпілого ОСОБА_3 , в ході того, як охоронець насильно тягнув його по сходах приміщення ресторан пивоварні « ІНФОРМАЦІЯ_1 » йому травмували стопу лівої ногу.

Дійшовши до виходу з першого поверху ресторану охоронець, все ще тримаючи ОСОБА_3 у захваті обома руками, плечем відкрив двері центрального входу до ресторану. Після чого охоронець продовжуючи тримати ОСОБА_3 в захваті своїми руками так, що він обома ногами не міг доторкнутись до землі, повернувся для замаху та штовхнув гр. ОСОБА_3 на землю. Під час падіння потерпілий спробував приземлитись на ліву ногу, однак не встояв та почав падати обличчям до землі, але встиг підставити ліву руку та запобігти удару обличчям об землю.

Пізніше приблизно об 06.00 01.11.2015 року ОСОБА_3 звернувся до КУ « ІНФОРМАЦІЯ_3 » ДОС відділення політравми, де встановили повний діагноз: закритий перелом правої плечової кістки в середній третині зі зміщенням уламків; закритий перелом медіальної клиноподібної кістки лівої стопи зі зміщенням уламків, та залишили на стаціонарне лікування.

На даний час потерпілий продовжує лікування у ІНФОРМАЦІЯ_4 на ж.м. Тополь 3.

Також, в ході допиту потерпілий ОСОБА_3 надав покази, згідно яких у кафе-пивоварні « ІНФОРМАЦІЯ_1 » розташовані камери відео-спостереження по всьому внутрішньому приміщенню: в кутах на стінах, над барною стійкою, над стійкою рецепшн, у приміщеннях зі столиками для відпочинку.

На підставі викладеного, слідчий просив суд надати тимчасовий доступ до документів з можливістю вилучення, у ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », код ЄДРПОУ НОМЕР_1 , за адресою: АДРЕСА_1 (свідоцтво про право власності серія та номер: НОМЕР_2 , виданий 22.11.2013року ТОВ науково-виробничому підприємству « ІНФОРМАЦІЯ_5 », код ЄДРПОУ НОМЕР_3 реєстраційною службою ІНФОРМАЦІЯ_6 ) з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, а саме до: особових справ, наказів про призначення на посади, посадових інструкцій, виписок з трудових книжок та іншої кадрової документації на співробітників ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ; відеозаписів з камер зовнішнього та внутрішнього спостереження розташованих за адресою: АДРЕСА_1 , облікових книг чергування обслуговуючого персоналу, входу та виходу, договорів охорони з суб`єктами охоронної діяльності, ліцензій на право застосування спеціальних засобів та інших документів, пов`язаних з наданням послуг охорони; інших речей і документів, які мають відношення до вказаного кримінального правопорушення, та мають доказове значення у даному кримінальному провадженні.

Особа у володінні якої перебувають зазначені у клопотанні речі та документи у судове засідання не викликалась на підставі ч.2 ст.163 КПК України, у зв`язку з наявністю загрози зміни або знищення речей чи документів.

Дослідивши матеріали клопотання по данному кримінальному провадженню № 12015040650005357, вважаю клопотання обґрунтованим та таким, що підлягає задоволенню, оскільки, враховуючи потреби досудового розслідування, дані, викладені у матеріалах кримінального провадження, дають підстави для висновку, що речі та документи про надання тимчасового доступу до яких ставиться питання у клопотанні слідчого мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні, у зв`язку з чим застосування такого заходу забезпечення кримінального провадження є необхідним.

Враховуючи викладене, з метою досягнення дієвості кримінального провадження, керуючись ст. ст. 110, 163166, 309, 369372 та 395 КПК України,

УХВАЛИВ:

Дозволити прокурору Дніпропетровської місцевої прокуратури №2 Дніпропетровської області ОСОБА_2 , тимчасовий доступ до речей і документів з можливістю вилучення, у ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », код ЄДРПОУ НОМЕР_1 , за адресою: АДРЕСА_1 (свідоцтво про право власності серія та номер: НОМЕР_2 , виданий 22.11.2013 ТОВ науково-виробничому підприємству « ІНФОРМАЦІЯ_5 », код ЄДРПОУ НОМЕР_3 реєстраційною службою ІНФОРМАЦІЯ_6 ) з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, а саме до: особових справ, наказів про призначення на посади, посадових інструкцій, виписок з трудових книжок та іншої кадрової документації на працівників ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ; відеозаписів за період 31.10.2015 року по 02.11.2015 року з камер зовнішнього та внутрішнього спостереження розташованих за адресою: АДРЕСА_1 , облікових книг чергування обслуговуючого персоналу, входу та виходу, договорів охорони з суб`єктами охоронної діяльності, ліцензій на право застосування спеціальних засобів та інших документів пов`язаних з наданням послуг охорони; інших речей і документів, які мають відношення до вказаного кримінального правопорушення, та мають доказове значення у даному кримінальному провадженні.

Строк дії цієї ухвали 30 діб з дня її оголошення. У разі невиконання ухвали слідчий суддя, суд в порядку ст.166 КПК України має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку з метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів.

Ухвала оскарженню не підлягає. Заперечення проти неї можуть бути подані під час підготовчого провадження в суді.

Слідчий суддя: ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення26.01.2016
Оприлюднено14.03.2023
Номер документу66844383
СудочинствоКримінальне
Сутьздійснення тимчасового доступу до документів

Судовий реєстр по справі —201/1019/16-к

Ухвала від 26.01.2016

Кримінальне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Ходаківський М. П.

Ухвала від 26.01.2016

Кримінальне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Ходаківський М. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні