Ухвала
від 02.06.2017 по справі 545/1340/17
ПОЛТАВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 545/1340/17

Провадження № 2/545/1021/17

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"02" червня 2017 р. Суддя Полтавського районного суду Полтавської області Кіндяк І.С., розглянувши матеріали позовної заяви Товариства з обмеженою відповідальністю Агрофірма Петрівське до ОСОБА_1, Голови ліквідаційної комісії КСП Ювілейне - ОСОБА_2, треті особи: Полтавська районна рада, Головне управління Держземагенства у Полтавській області, про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою та визнання права власності постійного користування земельною ділянкою, -

В С Т А Н О В И В :

Позивач звернувся до Полтавського районного суду Полтавської області з позовом до відповідачів, про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою та визнання права власності постійного користування земельною ділянкою.

Позовна заява не відповідає вимогам ст. ст. 119-120 ЦПК України, а саме:

-не надано документи, що підтверджують сплату судового збору за позовними вимогами;

-відсутні додатки до позовної заяви;

-не зазначено відомості, що підтверджують кожну обставину за даним позовом, або такі, що звільняють позивача від їх зазначення по даним матеріалам позовної заяви.

Відповідно до ст. 121 ЦПК України, позовна заява, подана без додержання вимог ст. ст. 119-120 ЦПК України або по якій не сплачено судовий збір, відсутність грошової оцінки новобудови, відсутні докази, що підтверджують кожну обставину по матеріалам позову, або такі, що звільняють позивача від доказування обставин по даним матеріалам позовної заяви, підлягає залишенню без руху з наданням строку для усунення недоліків.

Керуючись ст. 121 ЦПК України, -

У Х В А Л И В :

Позовну заяву Товариства з обмеженою відповідальністю Агрофірма Петрівське до ОСОБА_1, Голови ліквідаційної комісії КСП Ювілейне - ОСОБА_2, треті особи: Полтавська районна рада, Головне управління Держземагенства у Полтавській області, про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою та визнання права власності постійного користування земельною ділянкою, - залишити без руху.

Надати позивачам строк для усунення недоліків не більше п'яти днів з дня отримання позивачем ухвали.

Повідомити позивачу про необхідність виправити зазначені недоліки позовної заяви.

Роз'яснити позивачу, що у випадку не усунення зазначених недоліків позовна заява буде вважатися неподаною та підлягатиме поверненню.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Полтавського районного суду І.С. Кіндяк

СудПолтавський районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення02.06.2017
Оприлюднено07.06.2017
Номер документу66880887
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —545/1340/17

Рішення від 26.06.2017

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Кіндяк І. С.

Ухвала від 09.06.2017

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Кіндяк І. С.

Ухвала від 02.06.2017

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Кіндяк І. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні