Ухвала
від 26.07.2006 по справі б-48/49-06
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Б-48/49-06

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Держпром, 8-й під'їзд, майдан Свободи, 5, м. Харків, 61022,  

тел. приймальня (057) 705-14-50, тел. канцелярія 705-14-41, факс 705-14-41


УХВАЛА

"26" липня 2006 р.                                                             Справа № Б-48/49-06

вх. № 5355/2-48

Суддя господарського суду Крестьянінов О.О.

при секретарі судового засідання Бутко Т.В.

За участю представників сторін:

Кредитор – ПП „Свентовіт компані” - Загребельний Г.С.(дов. б/н  від 03.05.2006р.);

Ліквідатор – Мороз С.В. (ліц. серії АВ № 081045 від 18.05.2006р. );

Розглянувши справу

за заявою ПП "Свентовіт компані", м. Херсон

до ТОВ "Антей Регіон", м. Харків

про визнання банкрутом  

ВСТАНОВИВ:

Постановою господарського суду від 01.06.2006р. юридичну особу – Товариство з обмеженою відповідальністю „Антей регіон” було визнано банкрутом та відкрито ліквідаційну процедуру. Ліквідатором призначено арбітражного керуючого Мороза С.В.

У зв'язку з надходженням ліквідаційного звіту та ліквідаційного балансу, ухвалою від 17.07.2006р. розгляд справи було призначено на 26.07.2006р.

В судовому засіданні ліквідатор звітував про проведену роботу, і повідомив, що ним здійснені всі необхідні заходи по ліквідації банкрута та звернувся до суду з клопотанням про затвердження ліквідаційного звіту та ліквідаційного балансу. Представник кредитора пояснив, що зауважень до роботи ліквідатора не має, підтримав клопотання про затвердження ліквідаційного звіту та ліквідаційного балансу.

Розглянувши матеріали справи, ліквідаційний звіт та ліквідаційний баланс, заслухавши пояснення учасників процесу,  суд  встановив наступне.

Ліквідатором надано оголошення в пресі про визнання ТОВ „Антей регіон” банкрутом. На публікацію в пресі заяв з кредиторськими вимогами до боржника не надходило.

В ході здійснення ліквідаційної процедури для виявлення майнових активів підприємства-банкрута ліквідатором були зроблені запити до КП „Харківське міське БТІ”, Харківського управління земельних ресурсів та  УДАІ  УМВС України в Харківській області. Згідно отриманих відповідей  на запити об'єктів права власності на нерухоме майно та автотранспортні засоби за підприємством – банкрутом не зареєстровано.

Ліквідатором активи банкрута виявлені не були, у зв'язку з чим складено ліквідаційний баланс з непогашеною кредиторською заборгованістю в сумі 134,58 тис. грн.

У зв'язку з відсутністю у банкрута майна, підприємство не має можливості погасити заборгованість перед кредиторами. Зважаючи на ці обставини та керуючись ч. 6 ст. 31 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” вимоги,  не задоволені за недостатністю майна, вважаються погашеними.

Документи, які підлягають довгостроковому зберіганню, а також печатка та штамп ТОВ „Антей регіон” в ході ліквідації виявлені не були, в зв'язку з чим ліквідатором було надано оголошення в пресі про недійсність установчих документів, печатки та штампу підприємства.

Ліквідатором було з'ясовано, що у відношенні підприємства – банкрута  органами Державної виконавчої служби виконавчі провадження не відкривалися.

Ліквідатором направлені повідомлення про завершення ліквідаційної процедури до відповідних державних установ.

Розглянувши наданий суду ліквідаційний звіт та ліквідаційний баланс, суд дійшов висновку, що ліквідатор виконав необхідні дії по ліквідації підприємства – банкрута, суду надані документи, що свідчать про завершення ліквідаційної процедури, у тому числі ліквідаційний баланс з непогашеною кредиторською заборгованістю у зв'язку з відсутністю активів боржника. При таких обставинах, суд вважає можливим затвердити ліквідаційний звіт та ліквідаційний баланс, припинити провадження по справі і сповістити  відповідні державні органи про ліквідацію банкрута.

Керуючись ст.ст. 22-34, 52 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, ст. 39 Закону України „Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців”, ст. 86 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд, -

УХВАЛИВ:

1. Затвердити наданий суду ліквідаційний звіт та ліквідаційний баланс.

 2. Ліквідувати юридичну особу – Товариство з обмеженою відповідальністю „Антей регіон”, код 33291968, зареєстроване Виконавчим комітетом Харківської міської ради  31.01.2005р., № рішення 14801020000006224, за адресою: м. Харків, вул. Шевченка, б. 235.

3. Провадження по справі припинити.

4. Припинити дію мораторію на задоволення вимог кредиторів.

5. Ухвалу направити ліквідатору, кредитору, Харківським обласним управлінням юстиції та статистики, державному органу з питань банкрутства, державному реєстратору, ДПІ, УПФУ та Цетру зайнятості у Київському районі м. Харкова.

Суддя                                                                                            Крестьянінов О.О. 

 

Дата ухвалення рішення26.07.2006
Оприлюднено28.08.2007
Номер документу66943
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом &nbsp

Судовий реєстр по справі —б-48/49-06

Ухвала від 26.07.2006

Господарське

Господарський суд Харківської області

Крестьянінов О.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні