Ухвала
від 30.03.2017 по справі 200/5430/17
БАБУШКІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа № 200/5430/17

Провадження №1-кс/200/3260/17

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

30 березня 2017 року м.Дніпро

Слідчий суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська Сліщенко Ю.Г., за участю слідчого Романюка Я.П., розглянувши у приміщенні суду в м. Дніпропетровську клопотання по кримінальному провадженню №42017041440000009 про проведення обшуку, -

В С Т А Н О В И В:

30.03.2017 року слідчий СВ ДВП ГУНП в Дніпропетровській області Романюк Я.П., за погодженням з прокурором Дніпропетровської місцевої прокуратури №3 О.І. Чеботарьов , звернувся до суду із клопотанням про надання дозволу на проведення обшуку.

Необхідність проведення обшуку обґрунтовує тим, що ним здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні №42017041440000009 від 26.01.2017 року, за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 227 КК України

Згідно з матеріалами наданого слідчим клопотання, до До Дніпропетровської місцевої прокуратури №3 надійшла заява від ОСОБА_2, щодо можливих неправомірних дій посадових осіб мережі магазинів Море Пива , що виражаються у виготовленні та реалізації недоброякісної продукції у вигляді пива ZIP Лангер, сиру Сулугуні та кальмару солоно-сушений .

Підтвердженням реалізації недоброякісної продукції є наданий заявником фіксальний чек Море Пива по придбаному товару за адресою: м. Дніпро пр. О. Поля 11 від 09.11.2016,та експертний висновок регіональної державної лабораторії ветеринарної медицини по вказаній продукції. За висновком надані заявником зразки: кальмар солоно-сушений , сир Сулугуні та пиво ZIP Лангер не відповідають ДСТУ та ГОСТУ за органолептичними, мікробіологічними та фізико-хімічними показниками, що є небезпечним для здоров'я людей при їхньому вживані.

В ході досудового розслідування було встановлено, що представниками мережі магазинів Море пива є ТОВ МП Україна (ЄРДПОУ 39539631), юридична адреса: Дніпропетровська область м. Дніпро, вул. Аеродромна 17\24. Засновниками ТОВ МП - Україна є ОСОБА_3, ОСОБА_4, ОСОБА_5, ОСОБА_6, ОСОБА_7, Керівником ТОВ МП Україна є ОСОБА_5 Всього в м. Дніпро нараховується близько 84 торгівельних павільйонів мережі магазинів Море Пива , де здійснюється реалізація недоброякісної продукції. Фактичне місцезнаходження офісу та складу ТОВ МП Україна знаходиться за адресою: м. Дніпро вул. Каштанова 17 Д та вул. Каштанова 17Ж.

Також встановлено взаємовідносини між ТОВ МП України та ТОВ Перший Дніпропетровський пивний завод (ЄРДПОУ 33338403), щодо поставок за експертним висновком недоброякісної продукції у вигляді пива ZIP Лангер до точок реалізації мережі магазинів Море Пива . Юридична адреса м. Камьянське пл. Гагаріна 5\114. Потужності виробництва пива ZIP Лангер знаходяться за адресою: м. Дніпро вул. Кільченська 5А. Засновником ТОВ Перший Дніпропетровський пивний завод є ОСОБА_9, ОСОБА_5, ОСОБА_6, ОСОБА_10

Також було встановлено, що офіс ТОВ МП -Україна знаходиться за адресою: Дніпропетровська область, СМТ Слобожанське вул. Бабенко 2.

За адресою м. Дніпро вул. Богдана Хмельницького 18, знаходяться виробництва ППФ Солод , де виробляють пиво ZIP Лангер.

ППФ Солод і ТОВ Перший Дніпропетровський пивний завод , представники якого здійснюють виготовлення та реалізацію недоброякісної продукції.

На підставі викладеного з метою виявлення, фіксації та вилучення відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, знаряддя вчинення кримінального правопорушення, слідчий прохав клопотання задовольнити.

В судовому засіданні слідчий клопотання підтримав, прохав задовольнити. Надав пояснення аналогічні тексту клопотання.

Розглянувши клопотання, заслухавши пояснення слідчого в його обґрунтування та дослідивши надані до нього додатки, приходжу до висновку про те, що воно підлягає задоволенню з наведених у ньому доводів, оскільки є підстави вважати, що в домоволодінні, господарських, побутових, нежитлових будівлях (приміщеннях), тимчасових спорудах (ангарах, сараях, навісах, гаражах) та земельній ділянці, розташованих за адресою: м. Дніпро,

вул. Каштанова 17Д, можуть знаходитись речі, що містять відомості про обставини вчинення кримінального правопорушення, які мають значення для встановлення істини по кримінальному провадженню.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 107, 110, 234, 235, 309, 369, 371, 372 КПК України, -

У Х В А Л И В:

Клопотання - задовольнити частково

Дозволити слідчому СВ ДВП ГУНП України в Дніпропетровській області Романюку Я.П.один раз, протягом одного місяця з дня винесення цієї ухвали, проведення обшуку в усіх жилих та нежилих приміщеннях господарського призначення, побутової території, складських та господарського призначення будівлях, спорудах, і втому числі гаражах за адресою: м. Дніпро, вул. Каштанова 17Д, з залученням працівників спеціалістів, з метою відшукання та вилучення предметів, які знаходяться в незаконному обороті, а саме недоброякісної продукції, знарядь для виготовлення вказаної продукції, інших предметів та знарядь злочинної діяльності, документів (договори і додатки до них, платіжні доручення, товарні і податкові накладні, касові ордери, товарні чеки, печатки та штампи, інших документів, які містять вільні зразків почерку, підписів, тощо), чорнові записи щодо об'єму реалізованої продукції, електронні носії інформації, комп'ютерної техніки.

Строк дії ухвали - до 30 квітня 2017 року.

З цієї ухвали виготовлено лише дві копії.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя Ю.Г. Сліщенко

Дата ухвалення рішення30.03.2017
Оприлюднено08.06.2017

Судовий реєстр по справі —200/5430/17

Ухвала від 30.03.2017

Кримінальне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Сліщенко Ю. Г.

Ухвала від 30.03.2017

Кримінальне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Сліщенко Ю. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні