Ухвала
від 12.06.2017 по справі 815/2851/17
ОДЕСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 815/2851/17

У Х В А Л А

          12 червня 2017 року м.Одеса

          Суддя Одеського окружного адміністративного суду Левчук О.А., розглянувши матеріали адміністративного позову товариства з обмеженою відповідальністю «Мотодом Компани» до Головного управління Державної фіскальної служби в Одеській області про визнання протиправним та скасування податкового повідомлення-рішення, -

ВСТАНОВИВ:

          До Одеського окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов товариства з обмеженою відповідальністю «Мотодом Компани» до Головного управління Державної фіскальної служби в Одеській області про визнання протиправним та скасування податкового повідомлення-рішення.

          Ухвалою від 22 травня 2017 року зазначений адміністративний позов був залишений без руху та позивачу наданий строк до 06 червня 2017 року для усунення недоліків.

Зазначена ухвала суду була направлена засобом поштового зв'язку на адресу позивача товариства з обмеженою відповідальністю «Мотодом Компани».

          Станом на 12 червня 2017 року до суду не повернулось поштове повідомлення про отримання товариством з обмеженою відповідальністю «Мотодом Компани» копії ухвали від 22 травня 2017 року.

Враховуючи вищевикладене, а також те, що строк для усунення недоліків ухвалою суду від 22 травня 2017 року був встановлений – 06 червня 2017 року, суд вважає за необхідне продовжити позивачу строк для усунення недоліків.

          Недоліки повинні бути усунені шляхом приведення адміністративного позову у відповідність до вимог ст. 106 КАС України, а саме шляхом надання належним чином завірених копій митної декларації, акту перевірки, листів та інших доказів на підтвердження обставин, якими обґрунтовуються позовні вимоги, доказів на підтвердження повноважень представника (статут, наказу тощо) - відповідно до кількості відповідачів та третіх осіб, а також шляхом надання документу про сплату судового збору за подання даного адміністративного позову.

          Керуючись ст. 106, ч. 1 ст. 108 КАС України, -

УХВАЛИВ:

Продовжити позивачу строк для усунення недоліків адміністративного позову товариства з обмеженою відповідальністю «Мотодом Компани» до Головного управління Державної фіскальної служби в Одеській області про визнання протиправним та скасування податкового повідомлення-рішення.

Повідомити заявника про необхідність у термін до 26 червня 2017 року усунути недоліки та роз'яснити, що у разі не усунення у визначений судом термін недоліків, позов буде повернуто позивачу.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Одеського апеляційного адміністративного суду через Одеський окружний адміністративний суд шляхом подання апеляційної скарги в 5-денний строк з дня проголошення ухвали. У разі якщо ухвалу було постановлено в письмовому провадженні або згідно з частиною третьою статті 160 цього Кодексу, або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

          Суддя                                                                                          О.А. Левчук

Дата ухвалення рішення12.06.2017
Оприлюднено15.06.2017
Номер документу67089405
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —815/2851/17

Ухвала від 11.07.2017

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Левчук О. А.

Ухвала від 12.06.2017

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Левчук О. А.

Ухвала від 22.05.2017

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Левчук О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні