Ухвала
від 07.06.2017 по справі 202/5056/16-ц
ВИЩИЙ СПЕЦІАЛІЗОВАНИЙ СУД УКРАЇНИ З РОЗГЛЯДУ ЦИВІЛЬНИХ І КРИМІНАЛЬНИХ СПРАВ

Ухвала

07 червня 2017 року м. Київ Колегія суддів судової палати у цивільних справах

Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних

і кримінальних справ у складі:

Кузнєцова В.О., Євграфової Є.П., Карпенко С.О., - розглянувши у попередньому судовому засіданні справу за позовом ОСОБА_4 до ОСОБА_5, Товариства з обмеженою відповідальністю Сілтек ЛТД , треті особи - Приватне акціонерне товариство Міжнародна інвестиційна компанія Інтерінвестсервіс , Українська студія телевізійних фільмів Укртелефільм , Товариство з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Еверест , про відшкодування збитків, зустрічним позовом ОСОБА_5 до ОСОБА_4, Товариства з обмеженою відповідальністю Сілтек ЛТД , треті особи - Приватне акціонерне товариство Міжнародна інвестиційна компанія Інтерінвестсервіс , Українська студія телевізійних фільмів Укртелефільм , Товариство з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Еверест , відділ державної виконавчої служби Дніпровського районного управління юстиції у місті Києві, Реєстраційна служба Головного управління юстиції у м. Києві, про визнання протиправними, скасування рішень та зобов'язання вчинити певні дії, та зустрічним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Еверест до ОСОБА_5, ОСОБА_4, Товариства з обмеженою відповідальністю Сілтек ЛТД , треті особи - Приватне акціонерне товариство Міжнародна інвестиційна компанія Інтерінвестсервіс , Українська студія телевізійних фільмів Укртелефільм , відділ державної виконавчої служби Дніпровського районного управління юстиції у місті Києві, Реєстраційна служба Головного управління юстиції у м. Києві, про знання арешту та звернення стягнення на предмет іпотеки, за касаційною скаргою Української студії телевізійних фільмів Укртелефільм на ухвалу судді апеляційного суду Дніпропетровської області від 31 жовтня 2016 року,

в с т а н о в и л а:

Ухвалою судді апеляційного суду Дніпропетровської області від 31 жовтня 2016 рокуапеляційну скаргу Української студії телевізійних фільмів Укртелефільм залишено без руху у зв'язку із сплатою судового збору не в повному обсязі.

У касаційній скарзі Українська студія телевізійних фільмів Укртелефільм просить ухвалу апеляційного суду скасувати та направити справу для продовження розгляду до суду апеляційної інстанції, посилаючись на порушення апеляційним судом норм процесуального права.

Відповідно до п. 6 розд. XII Прикінцеві та перехідні положення Закону України від 2 червня 2016 року № 1402-VIII Про судоустрій і статус суддів Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ діє в межах повноважень, визначених процесуальним законом, до початку роботи Верховного Суду та до набрання чинності відповідним процесуальним законодавством, що регулює порядок розгляду справ Верховним Судом.

У зв'язку з цим справа підлягає розгляду в порядку, передбаченому Цивільним процесуальним кодексом України від 18 березня 2004 року.

Згідно з частиною 2 статті 324 ЦПК України підставами касаційного оскарження є неправильне застосування судом нормматеріального чи порушення норм процесуального права.

Оскільки наведені у касаційній скарзі доводи щодо неправильного застосування судом апеляційної інстанції норм матеріального права та порушення норм процесуального права потребує перевірки, колегія суддів вважає за необхідне призначити справу до судового розгляду.

Керуючись ч. 5 ст. 332 ЦПК України, колегія суддів судової палати у цивільних справах Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ

у х в а л и л а:

Справу за позовом ОСОБА_4 до ОСОБА_5, Товариства з обмеженою відповідальністю Сілтек ЛТД , треті особи - Приватне акціонерне товариство Міжнародна інвестиційна компанія Інтерінвестсервіс , Українська студія телевізійних фільмів Укртелефільм , Товариство з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Еверест , про відшкодування збитків, зустрічним позовом ОСОБА_5 до ОСОБА_4, Товариства з обмеженою відповідальністю Сілтек ЛТД , треті особи - Приватне акціонерне товариство Міжнародна інвестиційна компанія Інтерінвестсервіс , Українська студія телевізійних фільмів Укртелефільм , Товариство з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Еверест , відділ державної виконавчої служби Дніпровського районного управління юстиції у місті Києві, Реєстраційна служба Головного управління юстиції у м. Києві, про визнання протиправними, скасування рішень та зобов'язання вчинити певні дії, та зустрічним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Еверест до ОСОБА_5, ОСОБА_4, Товариства з обмеженою відповідальністю Сілтек ЛТД , треті особи - Приватне акціонерне товариство Міжнародна інвестиційна компанія Інтерінвестсервіс , Українська студія телевізійних фільмів Укртелефільм , відділ державної виконавчої служби Дніпровського районного управління юстиції у місті Києві, Реєстраційна служба Головного управління юстиції у м. Києві, про знання арешту та звернення стягнення на предмет іпотекипризначити до судового розгляду.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Судді: В.О. Кузнєцов Є.П. Євграфова С.О. Карпенко

Дата ухвалення рішення07.06.2017
Оприлюднено16.06.2017

Судовий реєстр по справі —202/5056/16-ц

Ухвала від 18.12.2018

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Красвітна Т. П.

Постанова від 18.12.2018

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Красвітна Т. П.

Ухвала від 09.10.2018

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Красвітна Т. П.

Ухвала від 09.07.2018

Цивільне

Апеляційний суд Дніпропетровської області

Ткаченко І. Ю.

Ухвала від 05.07.2018

Цивільне

Апеляційний суд Дніпропетровської області

Ткаченко І. Ю.

Постанова від 30.05.2018

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Штелик Світлана Павлівна

Ухвала від 16.05.2018

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Штелик Світлана Павлівна

Ухвала від 07.09.2017

Цивільне

Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ

Леванчук Андрій Олексійович

Ухвала від 18.07.2017

Цивільне

Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ

Леванчук Андрій Олексійович

Ухвала від 12.07.2017

Цивільне

Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ

Кузнєцов Віктор Олексійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні