Ухвала
від 22.06.2017 по справі 196/1178/16-ц
ЦАРИЧАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 196/1178/16-ц

№ провадження 2-во/196/6/17

УХВАЛА

"22" червня 2017 р. смт. Царичанка

Царичанський районний суд Дніпропетровської області у складі:

головуючого - судді Зубій А.В.

при секретарі Дорошенко В.В.,

розглянувши питання про виправлення описки в судовому рішенні з ініціативи позивача в цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2, ОСОБА_3, про визнання права власності на спадкове майно,

ВСТАНОВИВ:

14 лютого 2017 року Царичанський районний суд Дніпропетровської області своєю ухвалою визнав мирову угоду між сторонами в даній справі.

В суд звернулася позивач ОСОБА_1 з заявою про те, що в резолютивній частині ухвали Царичанського районного суду Дніпропетровської області від 14.02.2017 року, цивільній справі № 196/1178/16-ц допущено описку в написанні назви населеного пункту, де розташований житловий будинок, а саме: замість правильного - "с. Плавещина", записано - "с. Цибульківка". Клопоталася про виправлення описки.

Відповідно до ст. 219 ЦПК України суд може з власної ініціативи або за заявою осіб, які беруть участь у справі, виправити допущені у судовому рішенні описки чи арифметичні помилки. Особи, які беруть участь у справі, повідомляються про час і місце засідання. Їхня неявка не перешкоджає розгляду питання про внесення виправлень.

Суд дійшов висновку про можливість проведення судового розгляду без осіб, які є учасниками процесу, але не з'явилися в судове засідання.

За викладених обставин та перевіривши матеріали справи, суд дійшов переконання, що допущена описка не впливає на суть ухваленого судового рішення і підлягає виправленню.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 208-210, 219 Цивільного процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

Клопотання позивача задовольнити.

У тексті ухвали Царичанського районного суду Дніпропетровської області від 14 лютого 2017 року в цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2, ОСОБА_3, про визнання права власності на спадкове майно зазначену назву населеного пункту, де розташований житловий будинок "с. Цибульківка" виправити на "с. Плавещина" та викласти пункт перший резолютивної частини ухвали суду в такій редакції:

"Визнати мирову угоду між ОСОБА_1 та ОСОБА_2, ОСОБА_3, згідно з умовами якої:

1) визнати за ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, уродженкою ІНФОРМАЦІЯ_2, ідентифікаційний номер НОМЕР_1, як спадкоємцем за законом після смерті матері - ОСОБА_4, право власності на житловий будинок з господарськими будівлями та спорудами № 8, який розташований по вул. Горького в селі Плавещина Царичанського району Дніпропетровської області;".

Ухвала може бути оскаржена до Апеляційного суду Дніпропетровської області через Царичанський районний суд Дніпропетровської області шляхом подання апеляційної скарги протягом п'яти днів з дня її проголошення.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку для подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після розгляду справи апеляційним судом.

Суддя А.В. Зубій

СудЦаричанський районний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення22.06.2017
Оприлюднено26.06.2017
Номер документу67295889
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —196/1178/16-ц

Ухвала від 22.06.2017

Цивільне

Царичанський районний суд Дніпропетровської області

Зубій А. В.

Ухвала від 14.02.2017

Цивільне

Царичанський районний суд Дніпропетровської області

Бойко Ю. О.

Ухвала від 14.11.2016

Цивільне

Царичанський районний суд Дніпропетровської області

Бойко Ю. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні