Постанова
від 02.02.2017 по справі 426/1240/17
СВАТІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 426/1240/17

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

02 лютого 2017 року , м.Сватове

Суддя Сватівського районного суду Луганської області Юрченко С.О., розглянувши в порядку підготовки до розгляду адміністративний матеріал про порушення ст.. 172-7 ч 1 КУпАП відносно ОСОБА_1, який надійшов управління захисту економіки в Луганській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України,

ВСТАНОВИВ:

До Сватівського районного суду Луганської області 01 лютого 2017 року надійшов адміністративний матеріал про порушення ст.. 172-7 ч 1 КУпАП відносно ОСОБА_1.

Проте даний протокол складено з порушенням вимог КУпАП.

Зокрема, як передбачено у ст. 256 КУпАП, - у протоколі про адміністративне правопорушення зазначаються відомості, необхідні для вирішення справи: дата і місце його складення, посада, прізвище, ім'я, по батькові особи, яка склала протокол; відомості про особу , яка притягається до адміністративної відповідальності; місце, час вчинення і суть адміністративного правопорушення; нормативний акт, який передбачає відповідальність за дане правопорушення; прізвища, адреси свідків і потерпілих, якщо вони є; пояснення особи, яка притягається до адміністративної відповідальності; інші відомості необхідні для вирішення справи.

Проте, в протоколі про адміністративне правопорушення, який надійшов до суду особа, яка притягується до адміністративної відповідальності зазначена як ОСОБА_1, однак на обкладинці адміністративного матеріалу особа зазначена як ОСОБА_2 та в опису матеріалу зазначено ОСОБА_3

Згідно ст.. 278 КУпАП, якою встановлено необхідність проведення підготовки до розгляду справи про адміністративне правопорушення, зазначено про вирішення органом (посадовою особою) при підготовці до розгляду справи питань: чи правильно складено протокол та інші матеріали справи про адміністративне правопорушення, чи витребувано необхідні додаткові матеріали.

За таких обставин розгляд справи про адміністративне правопорушення неможливий, тому її необхідно повернути для доопрацювання.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст..277, 278 КУпАП, суддя -

ПОСТАНОВИВ:

Адміністративний матеріал про порушення ст.. 172-7 ч 1 КУпАП відносно ОСОБА_1 повернути управлінню захисту економіки в Луганській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України для доопрацювання.

Постанова оскарженню не підлягає.

Суддя: С.О.Юрченко

СудСватівський районний суд Луганської області
Дата ухвалення рішення02.02.2017
Оприлюднено27.06.2017
Номер документу67321645
СудочинствоАдмінправопорушення

Судовий реєстр по справі —426/1240/17

Постанова від 02.02.2017

Адмінправопорушення

Сватівський районний суд Луганської області

Юрченко С. О.

Постанова від 24.02.2017

Адмінправопорушення

Сватівський районний суд Луганської області

Юрченко С. О.

Постанова від 24.02.2017

Адмінправопорушення

Сватівський районний суд Луганської області

Юрченко С. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні