Ухвала
від 26.06.2017 по справі 561/337/17
ЗАРІЧНЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 561/337/17

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

26 червня 2017 року смт Зарічне

Зарічненський районний суд Рівненської області в складі:

судді - Світличного Р.В.,

з участю секретаря - Савич Ж.В.,

позивача - ОСОБА_1,

її представника - адвоката - ОСОБА_2,

представника відповідача - ОСОБА_3,

третьої особи - ОСОБА_4,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в смт Зарічне цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до комунального підприємства Добробут Зарічненської селищної ради, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача ОСОБА_4 про поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу та відшкодування моральної шкоди, -

ВСТАНОВИВ:

Сторони подали заяву про затвердження мирової угоди, та в судовому засіданні просили суд її затвердити та визнати.

Суд вважає, що заява підлягає до задоволення. Відповідно до частини 1 статті 175 ЦПК України , мирова угода укладається сторонами з метою врегулювання спору на основі взаємних поступок і може стосуватися лише прав та обов'язків сторін та предмета позову.

Відповідно до частини 2 статті 175 ЦПК України , сторони можуть укласти мирову угоду і повідомити про це суд, зробивши спільну заяву.

Відповідно до частини 4, 5 статті 175 ЦПК України , у разі укладення сторонами мирової угоди суд постановляє ухвалу про закриття провадження у справі. Закриваючи провадження у справі, суд за клопотанням сторін може постановити ухвалу про визнання мирової угоди.

Суд вважає, що запропонована мирова угода не порушує прав та охоронюваних законом інтересів сторін, а тому може бути визнана судом.

Керуючись ст. 175, п. 4 ч. 1 ст. 205, ст. 206 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Визнати мирову угоду по справі № 561/337/17 за позовом ОСОБА_1 до комунального підприємства Добробут Зарічненської селищної ради, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача ОСОБА_4 про поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу та відшкодування моральної шкоди.

Умови мирової угоди:

ОСОБА_1, яка зареєстрована та проживає за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_1, паспорт серії СР № 770066, виданий Зарічненським РВ УМВС України в Рівненській області 14 листопада 2000 року, що являється позивачем по справі,

та

Комунальне підприємство Добробут Зарічненської селищної ради, що знаходиться за адресою: вул. Фестивальна, 38, смт. Зарічне Рівненської області, код ЄДРПОУ - 38059239, в особі директора Комунального підприємства Добробут Зарічненської селищної ради ОСОБА_4 та являється відповідачем по справі,

Надалі іменуються Сторони ,

обговоривши між собою всі істотні обставини цивільної справи №561/337/17 за позовом ОСОБА_1 до Комунального підприємства Добробут Зарічненської селищної ради про поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу та відшкодування моральної шкоди, що перебуває на розгляді Зарічненського районного суду Рівненської області,

прийшли до висновку про можливість закінчення розгляду даного спору шляхом укладення між Сторонами мирової угоди на наступних умовах:

1.Сторони домовляються між собою, що за мировою угодою Відповідач відшкодовує Позивачеві кошти в розмірі 7000 (сім тисяч) гривень, понесені останнім на оплату правової допомоги у зв'язку зі зверненням до суду з даним позовом.

2.Строк виплати вказаних в п. 1 мирової угоди грошових коштів встановлюється тривалістю 3 (три) календарні дні, перебіг якого розпочинається з наступного дня після визнання та затвердження судом даної мирової угоди.

3.Сторони погодили, що нараховані і виплачені відповідачем та отримані позивачем суми заробітної плати, вихідної допомоги, компенсації за невикористані дні відпустки, компенсації за несвоєчасне проведення з позивачем розрахунку при звільненні є вірними.

4.Сторони погодили та не оскаржують дату та підставу звільнення, які вказані в наказі директора Комунального підприємства Добробут про звільнення бухгалтера ОСОБА_1 від 22.03.2017 р. № 28-к - звільнення з 23.03.2017 р. відповідно до п. 1 ст. 40 КЗпП України.

5.У свою чергу Позивач відмовляється від своїх позовних вимог щодо поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу та відшкодування моральної шкоди.

Дана мирова угода складена в трьох екземплярах, по одному для кожної із Сторін і для Зарічненського районного суду Рівненської області.

Мирова угода набуває законної сили після її визнання та затвердження Зарічненським районним судом Рівненської області

Наслідки закриття провадження в справі у зв'язку з укладенням мирової угоди Сторонам відомі.

Підписи сторін .

Наслідки закриття провадження у справі у зв'язку з укладенням мирової угоди та визнання її судом, передбачені ст. 175, 205, 206 ЦПК України, сторонам роз'яснені.

Провадження у справі № 561/337/17 за позовом ОСОБА_1 до комунального підприємства Добробут Зарічненської селищної ради, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача ОСОБА_4 про поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу та відшкодування моральної шкоди закрити.

Ухвала може бути оскаржена до Апеляційного суду Рівненської області через Зарічненський районний суд Рівненської області протягом п'яти днів з дня її проголошення.

Суддя: Р.В. Світличний

Дата ухвалення рішення26.06.2017
Оприлюднено27.06.2017

Судовий реєстр по справі —561/337/17

Ухвала від 26.06.2017

Цивільне

Зарічненський районний суд Рівненської області

Світличний Р.В.

Ухвала від 15.06.2017

Цивільне

Зарічненський районний суд Рівненської області

Світличний Р.В.

Ухвала від 24.05.2017

Цивільне

Зарічненський районний суд Рівненської області

Світличний Р.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні