Ухвала
від 01.06.2017 по справі 201/7847/17
ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД м. ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа № 201/7847/17

Провадження № 1-кс/201/5063/2017

УХВАЛА

01 червня 2017 року м. Дніпро

Слідчий суддя Жовтневого районного суду м.Дніпропетровська ОСОБА_1 , розглянувши клопотання прокурора відділу прокуратури Дніпропетровської області ОСОБА_2 про дозвіл на проведення обшуку, -

ВСТАНОВИВ:

Прокурор звернувся з клопотанням про дозвіл на проведення обшуку.

В обґрунтування заявленого клопотання прокурор посилався на те, що у провадженні першого слідчого відділу слідчого управління прокуратури Дніпропетровської області перебувають матеріали досудового розслідування № 42017040000000041 від 17.01.2017 за фактом зловживання службовими особами ГУ ДФС у Дніпропетровській області своїм службовим становищем на користь третіх осіб що потягло за собою тяжкі наслідки.

Встановлено, що посадові особи ТОВ «Народний продукт» (ЄДРПОУ 37375449, зареєстроване: м. Дніпро, пр. Б. Хмельницького(вул. Героїв Сталінграду) буд.156а, директор ОСОБА_3 ) та ТОВ «Виробничий комплекс «Промсервіс»(ЄДРПОУ 40264016, зареєстровано: м. Дніпро, пр.Б. Хмельницького (вул. Героїв Сталінграду), директор ОСОБА_4 ) здійснюють незаконну діяльність пов`язану із виробництвом виробів із пластмас, а саме: здійснюють виробничу діяльність підвищеної небезпеки, без спеціальних дозволів, в порушення Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (затосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки, затвердженого Постановою КМУ від 26.10.2011 №1107.

Окрім цього, посадові особи ТОВ «Народний продукт» та ТОВ «Виробничий комплекс «Промсервіс», у порушення діючого податкового законодавства України та норм ведення фінансово-бухгалтерської документації, здійснюють укриття від сплати податків шляхом зменшення валового обороту через нарахування за придбання їх продукції контрагентам на карткові та розрахункові рахунки фізичних осіб-підприємців, зареєстрованих на працівників ТОВ «Народний продукт» та ТОВ «Народний продукт» та ТОВ «ВК «Промсервіс», знімаються вказаними громадянами у вигляді готівки та передаються за певну винагороду посадовим особам зазначених вище товарів.

Встановлено, що за адресою: м. Дніпро, пр. Б. Хмельницького (вул. Героїв Сталінграду), 151т, де безпосередньо знаходиться виробництво, складські приміщення та офіс, де зберігаються бухгалтерська звітність та фінансово-господарська документація.

На підставі викладеного, прокурор для досягнення повноти, всебічності та неупередженості розслідування вищезазначеного факту, просив суд надати дозвіл на проведення обшуку приміщень за адресою: м. Дніпро, пр. Б. Хмельницького (вул. Героїв Сталінграду), 151т, з метою відшукання та вилучення первинних документів фінансово-господарської діяльності ТОВ «Народний продукт» та ТОВ «Виробничий комплекс «Промсервіс», а саме: первинні документи (договори, накладні, рахунки, податкові накладні, чеки та ін.), документи бухгалтерського й податкового обліків, їх реєстри, платіжні документи, печатки, штампи, факсиміле, документи тіньової бухгалтерії, договори щодо користування земельними ділянками, митні декларації, банківські пластикові картки, комп`ютерну техніку, мобільні телефони, паперові й магнітні носії інформації, змінні носії інформації, грошові кошти здобуті злочинним шляхом, акти податкових перевірок, інші предмети й документи, що свідчать про здійснення протиправних дій, що мають значення для кримінального провадження.

Вивчивши матеріали вказаного кримінального провадження № 42017040000000041, вважаю клопотання слідчого обґрунтованим, та таким, що підлягає задоволенню, оскільки дані викладені у матеріалах кримінального провадження, дають підстави для висновку, що з метою виявлення та фіксації відомостей щодо обставин вчинення цього кримінального правопорушення, проведення зазначених слідчих дій є необхідним.

Враховуючи викладене, з метою досягнення дієвості кримінального провадження, керуючись ст.ст. 110, 234, 236, 309 КПК України,

УХВАЛИВ:

Дозволити прокурору відділу прокуратури Дніпропетровської області ОСОБА_2 проведення обшуку приміщень за адресою: м. Дніпро, пр. Б. Хмельницького (вул. Героїв Сталінграду), 151т, з метою відшукання та вилучення первинних документів фінансово-господарської діяльності ТОВ «Народний продукт» та ТОВ «Виробничий комплекс «Промсервіс», а саме: первинні документи (договори, накладні, рахунки, податкові накладні, чеки та ін.), документи бухгалтерського й податкового обліків, їх реєстри, платіжні документи, печатки, штампи, факсиміле, документи тіньової бухгалтерії, договори щодо користування земельними ділянками, митні декларації, банківські пластикові картки, комп`ютерну техніку, мобільні телефони, паперові й магнітні носії інформації, змінні носії інформації, грошові кошти здобуті злочинним шляхом, акти податкових перевірок, інші предмети й документи, що свідчать про здійснення протиправних дій, що мають значення для кримінального провадження.

Доручити проведення обшуку членам слідчої групи, прокурорам групи прокурорів у кримінальному провадженні № 42017040000000041, а також оперативним працівникам відповідного підрозділу за дорученням слідчого, прокурора у порядку ст. ст. 36, 40, 41 КПК України.

Строк дії цієї ухвали 30 діб з дня її винесення.

Ухвала оскарженню не підлягає і заперечення проти неї можуть бути подані під час підготовчого провадження в суді.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення01.06.2017
Оприлюднено03.03.2023
Номер документу67474585
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —201/7847/17

Ухвала від 01.06.2017

Кримінальне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Ходаківський М. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні