Ухвала
від 29.06.2017 по справі 751/988/17
НОВОЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЧЕРНІГОВА

Справа№751/988/17

Провадження №1-кс/751/1574/17

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

29 червня 2017 року місто Чернігів

Слідчий суддя Новозаводського районного суду м.Чернігова ОСОБА_1

при секретарі ОСОБА_2 ,

з участю слідчого ОСОБА_3 ,

розглянувши клопотання слідчого відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності слідчого управління Головного управління Національної поліції в Чернігівській області ОСОБА_3 про надання дозволу на проведення обшуку,

Встановив:

Слідчий відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності слідчого управління Головного управління Національної поліції в Чернігівській області ОСОБА_3 звернувся до суду з клопотанням, погодженим прокурором відділу прокуратури Чернігівської області ОСОБА_4 , про надання дозволу на проведення обшуку.

В обґрунтування клопотання зазначено, що в провадженні перебуває кримінальне провадження №12016270260000180 від 09.07.2016, за фактом службового підроблення та заволодіння бюджетними коштами службовими особами ТОВ «Сіверпромбуд», за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 366 та ч. 3 ст. 191 КК України.

У ході досудового розслідування у слідчого виникла необхідність у проведенні обшуку в автомобілі KIA RIO VIN- НОМЕР_1

д.н.з. НОМЕР_2 , право власності на який зареєстровано за ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , оскільки у вказаному автомобілі можуть знаходитись документи щодо проведення фінансово-господарських взаємовідносин ТОВ «Сіверпромбуд» з відділом освіти Талалаївської районної державної адміністрації Чернігівської області, відділом освіти Бахмацької районної державної адміністрації Чернігівської області, ТОВ «Волиньвуглезбагачення» (код ЄДРПОУ 39497340), від імені якого видано сертифікати якості продукції, за період з 01.01.2016 по 30.05.2017, посвідчення про якість вугілля відвантаженого споживачам, документи щодо закупівлі ТОВ «Сіверпромбуд» вугілля у інших суб`єктів постачальників вугілля, комп`ютерна техніка та електронні носії інформації, інші матеріальні об`єкти, та інші документи, які зберегли на собі сліди злочину, або можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження.

В судовому засіданні слідчий клопотання підтримав та просив його задовольнити.

Фіксування судового розгляду клопотання за допомогою технічних засобів, згідно ст. 107 КПК України, не здійснювалось, оскільки про це не було заявлено клопотання.

Вислухавши пояснення слідчого, вивчивши матеріали справи, слідчий суддя приходить до висновку, що клопотання підлягає задоволенню, оскільки є достатні підстави вважати, що в автомобілі KIA RIO VIN- НОМЕР_1

д.н.з. НОМЕР_2 , можуть знаходитись докази кримінального правопорушення.

Відповідно до інформаційної довідки № 31/25/6-602 вх від 12.04.2017 право власності на автомобіль KIA RIO VIN- НОМЕР_1 д.н.з. НОМЕР_2 зареєстровано за ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 .

На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 233-236 КПК України, -

УХВАЛИВ:

Клопотання слідчого відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності слідчого управління Головного управління Національної поліції в Чернігівській області ОСОБА_3 про надання дозволу на проведення обшуку задовольнити.

Надати дозвіл слідчому відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності слідчого управління Головного управління Національної поліції в Чернігівській області ОСОБА_6 , слідчому відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності слідчого управління Головного управління Національної поліції в Чернігівській області ОСОБА_3 , слідчому відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності слідчого управління Головного управління Національної поліції в Чернігівській області ОСОБА_7 , слідчому відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності слідчого управління Головного управління Національної поліції в Чернігівській області ОСОБА_8 , старшому слідчому відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності слідчого управління Головного управління Національної поліції в Чернігівській області ОСОБА_9 , старшому слідчому відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності слідчого управління Головного управління Національної поліції в Чернігівській області ОСОБА_10 , старшому слідчому відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності слідчого управління Головного управління Національної поліції в Чернігівській області ОСОБА_11 , старшому слідчому в ОВС відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності слідчого управління Головного управління Національної поліції в Чернігівській області ОСОБА_12 , старшому слідчому в ОВС відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності слідчого управління Головного управління Національної поліції в Чернігівській області ОСОБА_13 , старшому слідчому відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності слідчого управління Головного управління Національної поліції в Чернігівській області ОСОБА_14 на проведення обшуку в автомобілі KIA RIO VIN- НОМЕР_1

д.н.з. НОМЕР_2 , право власності на який зареєстровано за ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , з метою відшукання і вилучення:

документів щодо проведення фінансово-господарських взаємовідносин ТОВ «Сіверпромбуд» з відділом освіти Талалаївської районної державної адміністрації Чернігівської області, відділом освіти Бахмацької районної державної адміністрації Чернігівської області, ТОВ «Волиньвуглезбагачення» (код ЄДРПОУ 39497340) за період з 01.01.2016 по 30.05.2017;

посвідчень про якість вугілля відвантаженого споживачам;

документів щодо закупівлі ТОВ «Сіверпромбуд» вугілля у інших суб`єктів постачальників вугілля;

комп`ютерної техніки та електронних носіїв інформації, інших матеріальних об`єктів та документів, які зберегли на собі сліди злочину, або можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження.

Ухвала слідчого судді підлягає виконанню не пізніше одного місяця з дня постановлення ухвали.

Обшук проводити у присутності власника або іншого володільця.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий cуддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення29.06.2017
Оприлюднено03.03.2023
Номер документу67499463
СудочинствоКримінальне
Сутьнадання дозволу на проведення обшуку

Судовий реєстр по справі —751/988/17

Ухвала від 16.10.2018

Кримінальне

Чернігівський апеляційний суд

Оседач М. М.

Ухвала від 16.10.2018

Кримінальне

Чернігівський апеляційний суд

Оседач М. М.

Ухвала від 11.10.2018

Кримінальне

Чернігівський апеляційний суд

Оседач М. М.

Ухвала від 26.09.2018

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Овсієнко Ю. К.

Ухвала від 26.09.2018

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Овсієнко Ю. К.

Ухвала від 04.07.2017

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Овсієнко Ю. К.

Ухвала від 04.07.2017

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Овсієнко Ю. К.

Ухвала від 29.06.2017

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Овсієнко Ю. К.

Ухвала від 29.06.2017

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Овсієнко Ю. К.

Ухвала від 29.06.2017

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Овсієнко Ю. К.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні