Ухвала
від 05.07.2017 по справі 805/2284/17-а
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

про відкриття провадження в адміністративній справі

05 липня 2017 року Справа № 805/2284/17-а

приміщення суду за адресою: 84122, м.Слов'янськ, вул. Добровольського, 1

Суддя Донецького окружного адміністративного суду Голошивець І.О., розглянувши адміністративний позов Комунального підприємства «Керуюча компанія з житлово-комунальних послуг Вугледарської міської ради» до Вугледарського міського відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Донецькій області про зобов'язання зняти арешт з рахунків, -

В С Т А Н О В И В:

Комунальне підприємство «Керуюча компанія з житлово-комунальних послуг Вугледарської міської ради» звернулося до Донецького окружного адміністративного суду з адміністративним позовом до Вугледарського міського відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Донецькій області, в якому просило суд:

-          зобов'язати Вугледарський міський відділ державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Донецькій області зняти арешт з рахунку в ПАТ КБ «Приватбанк» МФО 335496 № 26001051705160, що накладений згідно постанови про арешт коштів боржника від 26 травня 2017 року ЗВП № 48139888.

Ухвалою суду від 26 червня 2017 року адміністративний позов залишено без руху, надано строк для усунення недоліків – десять днів після отримання ухвали.

Недоліки позивачем усунуті.

Позовна заява відповідає вимогам, встановленим ст.ст. 104-106 Кодексу адміністративного судочинства України, подана особою, яка має адміністративну процесуальну дієздатність, та підлягає розгляду судом в порядку адміністративного судочинства. Підстав для повернення позовної заяви особі, яка її подала, залишення її без розгляду, а також для відмови у відкритті провадження в адміністративній справі, немає.

Підстав для проведення попереднього судового засідання не вбачається.

Враховуючи викладене, керуючись ст. 107 Кодексу адміністративного судочинства України,-

У Х В А Л И В:

Відкрити провадження в адміністративній справі за позовом Комунального підприємства «Керуюча компанія з житлово-комунальних послуг Вугледарської міської ради» до Вугледарського міського відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Донецькій області про визнання незаконними дії щодо винесення постанови про арешт коштів боржника.

Справу призначити до розгляду у відкритому судовому засіданні на 11 липня 2017 року о 11 год. 00 хв. в приміщенні Донецького окружного адміністративного суду за адресою: м. Слов'янськ, вул. Добровольського 1, про що повідомити осіб, які беруть участь у справі.

Позивачу надати до суду: довіреність на представника, оформлену згідно з ст.ст. 58, 59 КАС України з визначенням права вчинення кожної окремої процесуальної дії та документ, що підтверджує його особу (для огляду), оригінали (для огляду) всіх документів, копії яких приєднані до позовної заяви.

Відповідачу надати до суду: матеріали виконавчого провадження ВП № 48139888 (оригінал для огляду, копію в матеріали справи); довіреність на представника згідно з ст.ст. 58, 59 КАС України з визначенням права вчинення кожної окремої процесуальної дії та документ, що підтверджує його особу (для огляду), обґрунтований відзив на позовну заяву (про визнання або заперечення проти позовних вимог ), докази, які підтверджують викладені у відзиві обставини, оригінал (для огляду) та копію до справи, а також інші докази, що мають значення для вирішення справи.

Явка сторін у судове засідання є обов'язковою.

Адміністративна справа розглядатиметься суддею Донецького окружного адміністративного суду Голошивцем І.О. одноособово.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя                                                   Голошивець І.О.

                                                                      

Дата ухвалення рішення05.07.2017
Оприлюднено10.07.2017
Номер документу67551171
СудочинствоАдміністративне
Сутьзобов'язання зняти арешт з рахунків

Судовий реєстр по справі —805/2284/17-а

Постанова від 20.07.2017

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Голошивець І.О.

Ухвала від 05.07.2017

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Голошивець І.О.

Ухвала від 26.06.2017

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Голошивець І.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні