Ухвала
від 25.05.2007 по справі 01/5560
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАС ЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"25" травня 2007 р. Справа № 01/5560

Господарський суд Черк аської області в складі: голо вуючого - судді Чевгуза О.В., се кретаря судового засідання О лійник І.С.,

за участю представників :

від кредиторів: Демиденко Г .В. - представник за довірені стю виконавчої дирекції Черк аського обласного відділенн я Фонду соціального страхува ння з тимчасової втрати прац ездатності, Леонова А.А. - пре дставник за довіреністю філі ї акціонерного комерційного банку “Національний кредит” в м. Канів, Чорноіваненко О.М. - представник за довіреністю Д рабівського районного центр у зайнятості,

від ліквідатора: Масло О.В. - представник за довіреністю,

розглянувши у відкритому с удовому засіданні в приміщен і господарського суду Черкас ької області матеріали справ и за заявою державної податк ової інспекції у Драбівськом у районі

до сільськогосподарського товариства з обмеженою відп овідальністю “Агросфера” с. Білоусівка, Драбівського рай ону, Черкаської області

про визнання банкрутом від сутнього боржника, -

ВСТАНОВИВ:

Господарський суд Черка ської області 13 листопада 2006 ро ку за заявою кредитора поруш ив провадження у справі про б анкрутство боржника.

Постановою господарсько го суду Черкаської області в ід 05 грудня 2006 року сільськогос подарське товариство з обмеж еною відповідальністю “Агро сфера” с. Білоусівка, Драбівс ького району, Черкаської обл асті визнано банкрутом.

До суду з клопотанням про за твердження ліквідаційного б алансу, звіту ліквідатора пр о проведену роботу по ліквід ації сільськогосподарськог о товариства з обмеженою від повідальністю “Агросфера” с . Білоусівка, Драбівського ра йону, Черкаської області зве рнувся ліквідатор.

В судовому засіданн і встановлено, що майнові акт иви та майно відсутні, керівн і органи відсутні, заборгова ність не погашена.

Представники кредито рів та представник ліквідато ра клопотання підтримали та просили припинити проваджен ня у справі.

Розглянувши матеріал и справи, звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс, а тако ж заслухавши ліквідатора, я кий ствердив, що виконані всі необхідні дії для встановле ння активів боржника і врахо вуючи, що за результатами лік відаційного балансу у боржни ка немає майна для задоволен ня вимог кредиторів необхідн о затвердити звіт ліквідатор а та ліквідаційний баланс, а б оржника, як юридичну особу лі квідувати.

Згідно з п. 6 ст. 40 Закону Укра їни „Про відновлення платосп роможності боржника або визн ання його банкрутом” господ арський суд припиняє прова дження у справі про банкрут ство, якщо затверджено звіт ліквідатора в порядку, пере дбаченому статтею 32 цього Зак ону.

Керуючись ст. 32 Закон у України „Про відновлення п латоспроможності боржника а бо визнання його банкрутом”, суд -

УХВАЛИВ:

Затвердити звіт лік відатора державної податков ої інспекції у Драбівському районі та ліквідаційний бал анс сільськогосподарського товариства з обмеженою відп овідальністю “Агросфера” с. Білоусівка, Драбівського рай ону, Черкаської області.

Ліквідувати сільськ огосподарське товариство з о бмеженою відповідальністю “ Агросфера” с. Білоусівка, Дра бівського району, Черкаської області, код ЄДРПОУ 31461689 як юрид ичну особу в зв'язку із банкру тством.

Провадження по справі при пинити.

Суддя О.В. Чевгуз

Дата ухвалення рішення25.05.2007
Оприлюднено24.06.2010
Номер документу676333
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом від сутнього боржника

Судовий реєстр по справі —01/5560

Ухвала від 25.05.2007

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні