Ухвала
від 04.07.2017 по справі 810/4934/15
КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД Справа: № 810/4934/15 Головуючий у 1-й інстанції: Брагіна О.Є.

Суддя-доповідач: Аліменко В.О.

У Х В А Л А

04 липня 2017 року м. Київ

Колегія суддів Київського апеляційного адміністративного суду у складі:

головуючого судді Аліменка В.О.,

суддів Безименної Н.В., Кучми А.Ю.,

за участю секретаря Лебедєвої Ю.Б.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні питання про поновлення провадження у справі за апеляційною скаргою Товариства з обмеженою відповідальністю Сатурн Дистрибьюшн на постанову Київського окружного адміністративного суду від 11 лютого 2016 року у справі за адміністративним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Сатурн Дистрибьюшн до Державної податкової інспекції у Києво-Святошинському районі Головного управління ДФС у Київській області про визнання протиправним та скасування рішення та скасування податкового повідомлення-рішення, -

В С Т А Н О В И Л А:

У жовтні 2015 року Товариство з обмеженою відповідальністю Сатурн Дистрибьюшн звернулося до Київського окружного адміністративного суду з адміністративним позовом до Державної податкової інспекції у Києво-Святошинському районі Головного управління ДФС у Київській області.

Постановою Київського окружного адміністративного суду від 11 лютого 2016 року у задоволенні адміністративного позову відмовлено.

Не погоджуючись з прийнятим рішенням, Позивачем, Товариством з обмеженою відповідальністю Сатурн Дистрибьюшн , подано апеляційну скаргу, в якій товариство просить Постанову суду першої інстанції скасувати та постановити по справі нове рішення, яким адміністративний позов задовольнити у повному обсязі.

У судовому засіданні в суді апеляційної інстанції, 09.06.2016 року, під час якого була присутня лише представник ТОВ Сатурн Дистрибьюшн ОСОБА_2, якою було подано низку доказів щодо протиправності оскаржуваного податкового повідомлення-рішення, які не були надані до суду першої інстанції, у зв'язку з перебуванням товариства на території АРК, що ускладнило зібрання даних доказів, відповідно у колегії суддів виникла необхідність вивчити подані документи.

З урахуванням викладеного, представником ТОВ Сатурн Дистрибьюшн ОСОБА_2 було заявлено клопотання про зупинення провадження у справі для того, щоб Відповідач та суд ознайомилися з поданими документами, які містять досить великий об'єм інформації, тому потребують детального вивчення.

Відповідно до ч. 5 ст. 156 КАС України, провадження у справі поновлюється за клопотанням осіб, які беруть участь у справі, або за ініціативою суду, якщо відпадуть обставини, які були підставою для зупинення провадження. Про поновлення провадження у справі суд постановляє ухвалу. З дня поновлення провадження у справі перебіг процесуальних строків продовжується. Провадження у справі продовжується зі стадії, на якій воно було зупинено.

Враховуючи те, що підстави для зупинення провадження відпали, оскільки як суд так і сторона відповідача ознайомились із поданими документами, колегія суддів приходить до висновку про поновлення провадження у справі та продовження її розгляду по суті позовних вимог.

Керуючись ст. ст. 156, 206, 212, 254 КАС України, колегія суддів, -

У Х В А Л И Л А:

Апеляційне провадження в адміністративній справі №810/4934/15 за адміністративним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Сатурн Дистрибьюшн до Державної податкової інспекції у Києво-Святошинському районі Головного управління ДФС у Київській області про визнання протиправним та скасування рішення та скасування податкового повідомлення-рішення - поновити .

Ухвала набирає законної сили з моменту проголошення та може бути оскаржена безпосередньо до Вищого адміністративного суду України протягом двадцяти днів з дня складення Ухвали в повному обсязі.

Головуючий суддя В.О. Аліменко

Судді Н.В. Безименна

А.Ю. Кучма

Дата ухвалення рішення04.07.2017
Оприлюднено14.07.2017
Номер документу67703190
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —810/4934/15

Постанова від 16.04.2020

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Юрченко В.П.

Ухвала від 15.04.2020

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Юрченко В.П.

Ухвала від 28.08.2017

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Цвіркун Ю.І.

Ухвала від 08.08.2017

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Цвіркун Ю.І.

Ухвала від 24.07.2017

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Цвіркун Ю.І.

Постанова від 04.07.2017

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Аліменко В.О.

Ухвала від 04.07.2017

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Аліменко В.О.

Ухвала від 09.06.2016

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Аліменко В.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні