Ухвала
від 12.07.2017 по справі 161/10624/17
ЛУЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 161/10624/17

Провадження № 1-кс/161/4814/17

ЛУЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

про дозвіл на обшук житла чи іншого володіння особи

м. Луцьк 12 липня 2017 року

Слідчий суддя Луцького міськрайонного суду Волинської області ОСОБА_1 , з участю секретаря ОСОБА_2 , прокурора ОСОБА_3 , розглянувши клопотання прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби прокуратури Волинської області ОСОБА_3 про дозвіл на обшук житла чи іншого володіння особи, -

В С Т А Н О В И В:

Прокурор відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби прокуратури Волинської області ОСОБА_3 звернувся до суду з клопотанням про дозвіл на проведення обшуку в приміщеннях за адресою: Волинська обл., м. Луцьк, вул. Рівненська, буд. 76А, що належать на праві приватної власності ПАТ «Луцькпластмас» (код ЄДРПОУ 00203571), з метою відшукання та вилучення первинних, бухгалтерських та інших документів діяльності ТОВ «Диметра» (код ЄДРПОУ 40670006), в тому числі договорів з додатками, угод з додатками, контрактів з додатками, договорів-доручень з додатками, накладних, податкових накладних, видаткових накладних, товарно-транспортних накладних, актів виконаних робіт з додатками, актів приймання-передачі з додатками, подорожніх листів, товарно-транспортних накладних специфікацій, сертифікатів відповідності, документів складського обліку, документів про походження ТМЦ (в т.ч. свиней живою вагою), платіжних документів: платіжних доручень, касових ордерів та квитанцій, усіх інших документів, що стосуються придбання та реалізації ТОВ Диметра (код ЄДРПОУ 40670006) товарів (робіт, послуг), усіх документів, що свідчать про подальшу реалізацію (використання, списання тощо) таких товарно-матеріальних цінностей, всіх бухгалтерських документів, в яких вищезазначені фінансово-господарські операції повинні бути відображені, зокрема: головних книг, реєстрів отриманих та виданих податкових накладних, журналів-ордерів, бухгалтерських виписок по рахункам, оборотно-сальдових відомостей, виписок по банківських рахунках і т.д., печаток, комп`ютерної та оргтехніки, платіжних каток, мобільних телефонів, чорнових записів в тому числі щодо обсягів фактично придбаного та реалізованого товару, коштів, отримані внаслідок протиправної діяльності, пов`язаної з ухиленням від сплати податків, а також інших предметів і документів, які мають значення для кримінального провадження та підлягають доказуванню.

Клопотання мотивує тим, що слідчим управлінням фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Волинській області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні №32017030000000031 від 21.04.2017 року, за ст.212 ч.3 КК України, за фактом ухилення від сплати податків службовими особами ТОВ «Диметра».

Перевіривши надані матеріали клопотання та дослідивши додані докази, заслухавши думку прокурора, який підтримав клопотання, слідчий суддя дійшов наступного висновку.

Так, згідно ч.ч.1, 2 ст.234 КПК України обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб. Обшук проводиться на підставі ухвали слідчого судді.

Статтею 235 ч.1 КПК України передбачено, що ухвала слідчого судді про дозвіл на обшук житла чи іншого володіння особи з підстав, зазначених у клопотанні прокурора, слідчого, надає право проникнути до житла чи іншого володіння особи лише один раз.

Зважаючи, що стороною кримінального провадження доведено наявність підстав, передбачених ст.234 КПК України, тому прокурору відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Волинської області ОСОБА_3 або слідчим групи слідчих у кримінальному провадженні або за їх постановою (дорученням) іншому органу досудового розслідування, чи відповідному оперативному підрозділу слід надати дозвіл на обшуку в приміщеннях за адресою: Волинська обл., м. Луцьк, вул. Рівненська, буд. 76А, що належать на праві приватної власності ПАТ «Луцькпластмас».

Керуючись ст.234, 235, 369, 372 КПК України, -

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання задовольнити.

Надати прокурору відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Волинської області ОСОБА_3 або слідчим групи слідчих у кримінальному провадженні або за їх постановою (дорученням) іншому органу досудового розслідування, чи відповідному оперативному підрозділу дозвіл на проведення обшуку в приміщеннях за адресою: Волинська обл., м. Луцьк, вул. Рівненська, буд. 76А, що належать на праві приватної власності ПАТ «Луцькпластмас» (код ЄДРПОУ 00203571), з метою відшукання та вилучення первинних, бухгалтерських та інших документів діяльності ТОВ «Диметра» (код ЄДРПОУ 40670006), в тому числі договорів з додатками, угод з додатками, контрактів з додатками, договорів-доручень з додатками, накладних, податкових накладних, видаткових накладних, товарно-транспортних накладних, актів виконаних робіт з додатками, актів приймання-передачі з додатками, подорожніх листів, товарно-транспортних накладних специфікацій, сертифікатів відповідності, документів складського обліку, документів про походження ТМЦ (в т.ч. свиней живою вагою), платіжних документів: платіжних доручень, касових ордерів та квитанцій, усіх інших документів, що стосуються придбання та реалізації ТОВ Диметра (код ЄДРПОУ 40670006) товарів (робіт, послуг), усіх документів, що свідчать про подальшу реалізацію (використання, списання тощо) таких товарно-матеріальних цінностей, всіх бухгалтерських документів, в яких вищезазначені фінансово-господарські операції повинні бути відображені, зокрема: головних книг, реєстрів отриманих та виданих податкових накладних, журналів-ордерів, бухгалтерських виписок по рахункам, оборотно-сальдових відомостей, виписок по банківських рахунках і т.д., печаток, комп`ютерної та оргтехніки, платіжних каток, мобільних телефонів, чорнових записів в тому числі щодо обсягів фактично придбаного та реалізованого товару, коштів, отримані внаслідок протиправної діяльності, пов`язаної з ухиленням від сплати податків, а також інших предметів і документів, які мають значення для кримінального провадження та підлягають доказуванню.

Строк дії ухвали до 20 липня 2017 року включно.

Ухвала оскарженню не підлягає, заперечення проти неї може бути подано під час підготовчого провадження у суді.

Слідчий суддя

Дата ухвалення рішення12.07.2017
Оприлюднено03.03.2023
Номер документу67710015
СудочинствоКримінальне
Сутьдозвіл на обшук житла чи іншого володіння особи

Судовий реєстр по справі —161/10624/17

Ухвала від 12.07.2017

Кримінальне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Ясельський І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні