Ухвала
від 10.07.2017 по справі 619/2162/17
ДЕРГАЧІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

справа №619/2162/17

провадження №2/619/1250/17

УХВАЛА

10 липня 2017 року м. Дергачі

Суддя Дергачівського районного суду Харківської області Остропілелець Є.Р., розглянувши заяву ОСОБА_1 до Слатинської селищної ради Дергачівського району Харківської області , Прудянська селищна рада Дергачівського району Харківської області Про визнання права власності в порядку спадкування за законом ,-

ВСТАНОВИВ :

ОСОБА_1 звернулась в Дергачівський районний суд Харківської області з позовом до Слатинської селищної ради Дергачівського району Харківської області , Прудянська селищна рада Дергачівського району Харківської області Про визнання права власності в порядку спадкування за законом .

Заява не відповідає вимогам ст. ст. 119, 120 ЦПК України, так як згідно пунктів частини 2 ст. 119 ЦПК України, позовна заява повинна містити найменування суду до якого подається заява, ім'я позивача і відповідача, їх місце проживання (перебування) або місцезнаходження, поштовий індекс, номери засобів зв'язку, якщо такі відомі, зміст позовних вимог, ціну позову щодо вимог майнового характеру, виклад обставин, якими позивач обґрунтовує свої вимоги, зазначення доказів, що підтверджують кожну обставину, наявність підстав для звільнення від доказування; перелік документів, що додаються до заяви. Всі надані до суду документи повинні бути належним чином завірені. До позовної заяви додається документ,що підтверджує сплату судового збору.

У частині 1 ст. 120 ЦПК України вказується, що позивач повинен додати до позовної заяви її копії і копії усіх доданих до неї документів у відповідності до числа відповідачів та третіх осіб.

Відсутня квитанція про сплату судового збору та копії доказів на які позивач посилається як на обґрунтування своїх позовних вимог.

Відповідно до ч.1 ст. 121 ЦПК України для усунення недоліків позовної заяви необхідно позивачу надати строк -5 днів з дня отримання позивачем ухвали.

Керуючись ст.ст. 121 ч.1 ЦПК України, -

УХВАЛИВ:

Позовну заяву ОСОБА_1 до Слатинської селищної ради Дергачівського району Харківської області , Прудянська селищна рада Дергачівського району Харківської області Про визнання права власності в порядку спадкування за законом - залишити без руху і надати строк - 5 днів з дня отримання ухвали, для усунення недоліків позовної заяви.

В разі невиконання даної ухвали заява буде вважатися неподаною і повернута позивачу.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Є. Р. Остропілець

СудДергачівський районний суд Харківської області
Дата ухвалення рішення10.07.2017
Оприлюднено18.07.2017
Номер документу67772427
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —619/2162/17

Рішення від 01.08.2017

Цивільне

Дергачівський районний суд Харківської області

Остропілець Є. Р.

Ухвала від 17.07.2017

Цивільне

Дергачівський районний суд Харківської області

Остропілець Є. Р.

Ухвала від 12.07.2017

Цивільне

Дергачівський районний суд Харківської області

Остропілець Є. Р.

Ухвала від 10.07.2017

Цивільне

Дергачівський районний суд Харківської області

Остропілець Є. Р.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні