Ухвала
від 14.07.2017 по справі 586/657/17
СЕРЕДИНО-БУДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

СЕРЕДИНО-БУДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД

СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 586/657/17

Номер провадження по справі 2/586/936/17

У Х В А Л А

про відкриття провадження по справі

14 липня 2017 року м.Середина-Буда

Суддя Середино-Будського районного суду Сумської області Теміров Ч.М., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до Рожковицької сільської ради Середино-Будського району Сумської області, третя особа: реєстраційний відділ Середино-Будської міської ради Сумської області про встановлення факту належності житлового будинку за померлим та визнання права власності на спадкове майно за законом,-

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 звернулась до суду з даним позовом, в якому просить встановити факт належності житлового будинку з надвірними будівлями та спорудами, розташованого за адресою: вул. Садова, 107, с. Порохонь Середино-Будського району Сумської області за покійним чоловіком ОСОБА_2, який помер 20.05.2016 року та визнати за нею право власності на житловий будинок з надвірними будівлями та спорудами розташованого за адресою: вул. Садова, 107, с. Порохонь Середино-Будського району Сумської області оскільки за життя спадкодавець не оформив правовстановлюючі документи на житловий будинок.

Справа підсудна Середино-Будському районному суду Сумської області.

Підстав для відмови у відкритті провадження у справі немає.

У зв'язку з наведеним та посилаючись на положення ст. 1218 ЦК України позивач просить задовольнити його вимоги.

Позовна заява подана з додержанням вимог статей 119-120 ЦПК України.

Керуючись ст.ст. 11 , 122 ЦПК України, -

У Х В А Л И В:

Відкрити провадження у справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Рожковицької сільської ради Середино-Будського району Сумської області, третя особа: реєстраційний відділ Середино-Будської міської ради Сумської області про встановлення факту належності житлового будинку за померлим та визнання права власності на спадкове майно за законом.

Призначити справу до судового розгляду на 16 год. 00 хв. 25 липня 2017 року в приміщенні Середино-Будського районного суду Сумської області (вул. Троїцька, 16, м. Середина-Буда Сумської області, 41000).

У судове засідання викликати сторони та третю особу.

Направити відповідачу копію заяви з копіями доданих до неї документів та запропонувати подати у строк до 24 липня 2017 року письмові заперечення проти позову та посилання на докази, якими вони обґрунтовуються.

Роз'яснити:

- сторонам необхідність подати свої докази суду до початку розгляду справи по суті;

Докази, подані з порушенням вищевказаних вимог не приймаються, якщо сторона не доведе, що докази подано несвоєчасно з поважних причин.

- сторонам, що заява про виклик свідка, клопотання про витребування доказів мають бути подані до початку розгляду справи по суті із дорученням відомостей про неможливість отримання таких доказів особисто стороною або іншою особою, яка бере участь у справі;

- сторонам їх обов'язок повідомити суд, до початку розгляду справи по суті, про всі відомі їм рішення судів, що стосуються предмету спору, а також про всі відомі їм незавершені судові провадження, що стосуються предмету спору;

- відповідачу його право пред'явити зустрічний позов до початку розгляду справи по суті.

Копію ухвали направити сторонам, які беруть участь у справі та третій особі.

Ухвала може бути оскаржена лише щодо недотримання правил підсудності у встановлений законом строк і порядок, в іншій його частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Ч.М.Теміров

СудСередино-Будський районний суд Сумської області
Дата ухвалення рішення14.07.2017
Оприлюднено18.07.2017
Номер документу67777836
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —586/657/17

Рішення від 25.07.2017

Цивільне

Середино-Будський районний суд Сумської області

Теміров Ч. М.

Ухвала від 14.07.2017

Цивільне

Середино-Будський районний суд Сумської області

Теміров Ч. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні