Ухвала
від 21.02.2017 по справі 804/1573/14
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

21 лютого 2017 р.          Справа №804/1573/14

          Дніпропетровський окружний адміністративний суд у складі судді Барановського Р.А. розглянувши у письмовому провадженні заяву Верхньодніпровського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Дніпропетровської області про заміну сторони по справі №804/1573/14 за позовом Управління Пенсійного фонду України у Верхньодніпровському районі Дніпропетровської області до Житлово-комунального підприємства смт.Дніпровське про стягнення заборгованості, -

ВСТАНОВИВ:

           17 лютого 2014 року Дніпропетровським окружним адміністративним судом прийнята постанова по справі №804/1573/14 за адміністративним позовом Управління Пенсійного фонду України у Верхньодніпровському районі Дніпропетровської області до Житлово-комунального підприємства смт.Дніпровське про стягнення заборгованості.

          05 червня 2014 року представником Управління Пенсійного фонду України у Верхньодніпровському районі Дніпропетровської області отримано виконавчий лист.

           13 травня 2016 року на адресу Дніпропетровського окружного адміністративного суду надійшла заява Верхньодніпровського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Дніпропетровської області про заміну сторони по справі №804/1573/14 подана в порядку статті 55 Кодексу адміністративного судочинства України.

          В обґрунтування заяви зазначено, що у відповідності до постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання функціонування територіальних органів Пенсійного фонду України» від 16 грудня 2015 року №1055 реорганізовані деякі територіальні органи Пенсійного фонду України шляхом злиття окремих органів Пенсійного фонду України.

          Так, управління Пенсійного фонду України у Верхньодніпровському районі Дніпропетровської області, управління Пенсійного фонду України в м.Вільногірськ Дніпропетровської області реорганізовані шляхом злиття в Верхньодніпровське обєднане управління Пенсійного фонду України Дніпропетровської області (код ЄДРПОУ 40383622).

          Зазначена постанова набрала законної сили 31 грудня 2015 року. На підставі викладеного та у зв'язку із тим, що Верхньодніпровське обєднане управління Пенсійного фонду України Дніпропетровської області є правонаступником управління Пенсійного фонду України у Верхньодніпровському районі Дніпропетровської області, заявник звертається до суду про заміну сторони по справі.

          Водночас, враховуючи факт отримання управління Пенсійного фонду України у Верхньодніпровському районі Дніпропетровської області виконавчого листа у справі №804/1573/14 та положення статті 258 Кодексу адміністративного судочинства України, суд доходить до висновку, що у даному випадку справа №804/1573/14 перебуває на стадії виконання судового рішення, у зв'язку з чим здійснення заміни сторони по справі її правонаступником не може бути здійснено в порядку ст.55 Кодексу адміністративного судочинства України.

          Однак, згідно частини 1 статті 264 Кодексу адміністративного судочинства України у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд може замінити сторону виконавчого провадження її правонаступником.

          З огляду на зазначене, суд вважає за необхідне замінити сторону виконавчого провадження з виконання виконавчого листа №804/1573/14 виданого Дніпропетровським окружним адміністративним судом в адміністративній справі №804/1573/14 за позовом Управління Пенсійного фонду України у Верхньодніпровському районі Дніпропетровської області до Житлово-комунального підприємства смт.Дніпровське про стягнення заборгованості.

          На підставі викладеного, керуючись ст. 55, 258, 264 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

УХВАЛИВ:

          В задоволенні заяви Верхньодніпровського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Дніпропетровської області про заміну сторони по справі №804/1573/14 за позовом управління Пенсійного фонду України у Верхньодніпровському районі Дніпропетровської області до Житлово-комунального підприємства смт.Дніпровське про стягнення заборгованості - відмовити.

          Допустити заміну сторону виконавчого провадження з виконання виконавчого листа №804/1573/14 виданого Дніпропетровським окружним адміністративним судом в адміністративній справі №804/1573/14 за позовом управління Пенсійного фонду України у Верхньодніпровському районі Дніпропетровської області до Житлово-комунального підприємства смт.Дніпровське про стягнення заборгованості, а саме: сторону стягувача - управління Пенсійного фонду України у Верхньодніпровському районі Дніпропетровської області на стягувача - Верхньодніпровське об'єднане управління Пенсійного фонду України Дніпропетровської області (код ЄДРПОУ 40383622).

          Копію ухвали направити сторонам по справі.

          Ухвала суду набирає законної сили та може бути оскаржена до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду в порядку та строки, передбачені статтями 186 та 254 Кодексу адміністративного судочинства України.

          Апеляційна скарга подається до адміністративного суду апеляційної інстанції через суд першої інстанції, який ухвалив оскаржуване судове рішення. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції.

          Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. У разі якщо ухвалу було постановлено в письмовому провадженні або згідно з частиною третьою статті 160 цього Кодексу, або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

          Постанова або ухвала суду першої інстанції, якщо інше не встановлено цим Кодексом, набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого цим Кодексом, якщо таку скаргу не було подано.

          У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Суддя Р.А. Барановський

Дата ухвалення рішення21.02.2017
Оприлюднено20.07.2017
Номер документу67779462
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —804/1573/14

Ухвала від 07.06.2019

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Барановський Роман Анатолійович

Ухвала від 12.04.2019

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Тулянцева Інна Василівна

Ухвала від 02.04.2019

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Тулянцева Інна Василівна

Ухвала від 25.07.2018

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Кальник Віталій Валерійович

Ухвала від 17.04.2018

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Барановський Роман Анатолійович

Ухвала від 21.02.2017

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Барановський Роман Анатолійович

Ухвала від 28.01.2014

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Барановський Роман Анатолійович

Постанова від 17.02.2014

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Барановський Роман Анатолійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні