Ухвала
від 05.07.2017 по справі 208/3211/17
ЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОДЗЕРЖИНСЬКА 

справа № 208/3211/17

№ провадження 2/208/1473/17

УХВАЛА

05 липня 2017 р. м. Кам'янське

Суддя Заводського районного суду м. Дніпродзержинська Дніпропетровської області ОСОБА_1, розглянувши матеріали позовної заяви керівника Дніпродзержинської місцевої прокуратури ОСОБА_2 в інтересах держави в особі Дніпропетровської обласної ради та Комунального закладу освіти Дніпродзержинський навчально-реабілітаційний центр Дніпропетровської обласної ради до ОСОБА_3 про відшкодування шкоди заподіяної корупційним діянням,-

в с т а н о в и в:

Керівник Дніпродзержинської місцевої прокуратури ОСОБА_2 в інтересах держави в особі Дніпропетровської обласної ради та Комунального закладу освіти Дніпродзержинський навчально-реабілітаційний центр Дніпропетровської обласної ради звернувся до суду із позовною заявою до ОСОБА_3 про відшкодування шкоди заподіяної корупційним діянням.

Позовна заява відповідає вимогам ст.ст. 119, 120 ЦПК України і підлягає прийняттю до провадження у Заводському районному суді м. Дніпродзержинська.

Відповідно до п. 5 ч.5 ст. 122 ЦПК України, відповідач, має можливість у строк до попереднього судового засідання подати письмові заперечення проти позову та посилання на докази, якими вони обгрунтовуються.

Відповідно до ст. 128 ЦПК України:

1. після одержання копій ухвали про відкриття провадження у справі і позовної заяви відповідач має право подати суду письмове заперечення проти позову із зазначенням доказів, що підтверджують його заперечення

2. відповідач може заперечувати проти позову, посилаючись на незаконність вимог позивача, їх необгрунтованість, відсутність у позивача права на звернення до суду або наявність перешкод для відкриття провадження у справі.

3. заперечення проти позову можуть стосуватися всіх заявлених вимог чи їх певної частини або обсягу.

Відповідно до ст. 131 ЦПК України:

1. сторони зобов'язані подати свої докази суду до або під час попереднього судового засідання у справі, а якщо попереднє судове засідання у справі не проводиться, - до початку розгляду справи по суті.

2. докази, подані з порушенням вимог, встановлених частиною першою цієї статті, не приймаються, якщо сторона не доведе, що докази подано несвоєчасно з поважних причин.

3. сторони до або під час попереднього судового засідання у справі, а якщо попереднє судове засідання у справі не проводиться, - до початку розгляду справи по суті, зобов'язані повідомити суд про всі відомі їм рішення судів, що стосуються предмету спору, а також про всі відомі їм незавершені судові провадження, що стосуються предмету спору.

На підставі вищевикладеного та керуючись ст. ст. 11, 122 ЦПК України,-

у х в а л и в:

Відкрити провадження у справі за позовною заявою керівника Дніпродзержинської місцевої прокуратури ОСОБА_2 в інтересах держави в особі Дніпропетровської обласної ради та Комунального закладу освіти Дніпродзержинський навчально-реабілітаційний центр Дніпропетровської обласної ради до ОСОБА_3 про відшкодування шкоди заподіяної корупційним діянням.

Призначити судове засідання на 20 липня 2017 року о 13 годині 40 хвилин.

Направити відповідачу копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів та запропонувати подати у строк до 20 липня 2017 року письмові заперечення та посилання на докази, якими вони обгрунтовуються.

Копію ухвали направити сторонам по справі.

Ухвала може бути оскаржена лише щодо недотримання правил підсудності у встановлений законом строк і порядок, в іншій його частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Похваліта С. М.

СудЗаводський районний суд м.Дніпродзержинська 
Дата ухвалення рішення05.07.2017
Оприлюднено26.07.2017
Номер документу67874263
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —208/3211/17

Рішення від 05.02.2018

Цивільне

Заводський районний суд м.Дніпродзержинська

Похваліта С. М.

Ухвала від 05.07.2017

Цивільне

Заводський районний суд м.Дніпродзержинська

Похваліта С. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні