Постанова
від 25.07.2017 по справі 582/808/17
НЕДРИГАЙЛІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження № 2-а/582/31/17

Справа № 582/808/17

Копія

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

25 липня 2017 року

Недригайлівський районний суд Сумської області в складі :

головуючого судді Жмурченка В.Д.

за участю секретаря Коваль В.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду №1 в селищі Недригайлів адміністративну справу за позовом Роменської місцевої прокуратури Сумської області до Тернівської селищної ради Недригайлівського району Сумської області про зобов'язання вчинити дії,

за участю: прокурора Лукаш К.П.,-

В С Т А Н О В И В:

Заступник керівника Роменської місцевої прокуратури Сумської області Ковтун О.М. звернувся до суду з даним позовом та просить суд винести рішення, яким зобов'язати Тернівську селищну ради Недригайлівського району Сумської області, вчинити дії по розробленню та затвердженню плану технічної інвентаризації та паспортизації дитячого майданчика, розташованого у смт. Терни, Недригайлівського району Сумської області, вирішити питання про проведення інвентаризації та паспортизації вказаного об'єкту благоустрою та стягнути з відповідача на їх користь судові витрати.

В судовому засіданні прокурор Лукаш К.П. заявлені позовні вимоги підтримала та просила суд їх задовольнити.

Представник відповідача по справі, Тернівської селищної ради Недригайлівського району Сумської області, в судове засідання не з'явився, але в матеріалах справи мається заява про розгляд справи без його участі. Заявлені позовні вимоги визнали в повному обсязі.

Відповідно до ст. 136 КАС України відповідач може визнати адміністративний позов протягом всього часу судового розгляду, зробивши усну (письмову) заяву. Судове рішення у зв'язку з визнанням адміністративного позову ухвалюється за правилами, встановленими ст. 112 КАС України.

Згідно з ч. 3 і ч. 4 ст. 112 КАС України у разі повного визнання відповідачем позовних вимог і прийняття його судом приймається постанова про задоволення адміністративного позову. Суд не приймає визнання адміністративного позову і продовжує розгляд адміністративної справи, якщо ці дії відповідача суперечать закону чи порушують чиї-небудь права, свободи або інтереси.

Розглянувши матеріали справи, суд дійшов висновку, що визнання відповідачем позову не суперечить закону і не порушує чиїх-небудь прав, свобод або інтересів (у т.ч. державних), вимоги позову підтверджується матеріалами справи і не заперечується відповідачем.

Враховуючи наведене, суд приймає визнання відповідачем адміністративного позову.

Відповідно до ст. 94 КАС України якщо судове рішення ухвалене на користь сторони, яка не є суб'єктом владних повноважень, суд присуджує всі здійснені нею документально підтверджені судові витрати з Державного бюджету України (або відповідного місцевого бюджету, якщо іншою стороною був орган місцевого сомаврядування, його посадова чи службова особа).

Як вбачається з матеріалів справи позивач сплатив при подачі позовної заяви судовий збір в розмірі 1600 (одна тисяча шістсот) грн. (а.с.11).

Керуючись ст.ст. 9, 50, 60, 61, 70, 71, 76, 79, 86, 94, 112, 136, 158-163, 167 КАС України, суд -

П О С Т А Н О В И В:

Позов Роменської місцевої прокуратури Сумської області до Тернівської селищної ради Недригайлівського району Сумської області про зобов'язання вчинити дії задовольнити повністю.

Зобов'язати Тернівську селищну ради Недригайлівського району Сумської області, вчинити дії по розробленню та затвердженню плану технічної інвентаризації та паспортизації дитячого майданчика, розташованого у смт. Терни, Недригайлівського району Сумської області, з вирішенням питання про проведення інвентаризації та паспортизації вказаного об'єкту благоустрою.

Стягнути з Тернівської селищної ради Недригайлівського району Сумської області (42110, Сумська область, Недригайлівський район, смт. Терни, вул. Кооператимвна, 3, код ЄРДПОУ 04390156) на користь прокуратури Сумської області (40000, м. Суми, вул. Герасима Кондратьєва, 33, код ЄДРПОУ 03527891, розрахунковий рахунок 35214005002983, МФО 820172, банк Держказначейська служба України м. Київ) документально підтверджений судовий збір у розмірі 1600 (одна тисяча шістсот) грн.

Постанова може бути оскаржена сторонами в апеляційному порядку до Харківського апеляційного адміністративного суду через Недригайлівський районний суд Сумської області шляхом подачі в 10-денний строк апеляційної скарги з дня отримання копії постанови.

Суддя:підпис З оригіналом згідно

Суддя: В. Д. Жмурченко

Дата ухвалення рішення25.07.2017
Оприлюднено26.07.2017
Номер документу67897346
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —582/808/17

Постанова від 25.07.2017

Адміністративне

Недригайлівський районний суд Сумської області

Жмурченко В. Д.

Ухвала від 29.06.2017

Адміністративне

Недригайлівський районний суд Сумської області

Жмурченко В. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні