Ухвала
від 21.07.2017 по справі 810/2778/14
КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД У Х В А Л А

про видачу дубліката виконавчого листа

21 липня 2017 року 810/2778/14

Київський окружний адміністративний суд у складі: головуючого судді - Лиска І.Г., розглянувши в порядку письмового провадження заяву Броварського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Київській області про видачу дубліката виконавчого листа в адміністративній справі за позовом Броварського міжрайонного прокурора Київської області в інтересах держави в особі Центрального територіального департаменту Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку до Товариства з обмеженою відповідальністю "Магістр-реєстр" про стягнення штрафу,

в с т а н о в и в:

13 травня 2017 року до суду надійшла заява Броварського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Київській області про видачу дубліката виконавчого листа по справі №810/2778/14.

Дану заяву обґрунтовано тим, що виконавчий документ був втрачений, а тому є неможливим його виконання.

Ухвалою Київського окружного адміністративного суду від 14.07.2017 призначено судове засідання на 21.07.2017 по розгляду подання про видачу дубліката виконавчого листа.

Відповідно до вимог ст. 260 Кодексу адміністративного судочинства України суд розглядає заяву (подання) про видачу дубліката в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням стягувача або державного виконавця, що звернулися із заявою (поданням), та осіб, які беруть участь у справі. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

В судове засідання, призначене на 21.07.2017, особи, які беруть участь у справі, та державний виконавець не з'явились.

Відповідно до частини шостої статті 128 Кодексу адміністративного судочинства України якщо немає перешкод для розгляду справи у судовому засіданні, визначених статтею, але прибули не всі особи, які беруть участь у справі, хоча і були належним чином повідомлені про дату, час і місце судового розгляду, суд має право розглянути справу у письмовому провадженні у разі відсутності потреби заслухати свідка чи експерта.

За таких обставин, судом визнано за можливе розглянути подання про видачу дубліката виконавчого листа за відсутністю сторін у порядку письмового провадження.

Розглянувши подані документи і матеріали, з'ясувавши всі фактичні обставини, суд дійшов висновку, що подання про видачу дубліката виконавчого листа підлягає задоволенню, виходячи з наступного.

Постановою Київського окружного адміністративного суду від 20.06.2014 в адміністративній справі №810/2778/14 позов задоволено, стягнуто з Товариства з обмеженою відповідальністю Магістр-реєстр (код ЄДРПОУ 31113645) в дохід Державного бюджету України на рахунок Територіального управління Державної казначейської служби України за місцем знаходження платника на балансовий рахунок 3111 Надходження до загального фонду державного бюджету по коду бюджетної класифікації за доходами 21081100 адміністративні штрафи та інші санкції , символ звітності 106, штраф у розмірі 17000 (сімнадцять тисяч) грн. 00 коп..

26 вересня 2014 року Київським окружним адміністративним судом надіслано виконавчий лист №810/2778/14 центральному територіальному департаменту Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

23 жовтня 2014 року державним виконавцем винесено постанову про відкриття виконавчого провадження та надано строк на самостійне виконання.

17 березня 2015 року державним виконавцем винесено постанову про повернення виконавчого документа стягувачу згідно ч.2 ст.48 закону України "Про виконавче провадження".

Як стверджує державний виконавець постанова про закінчення виконавчого провадження з оригіналом виконавчого документа направлено поштовою кореспонденцією. В подальшому, в ході проведеної перевірки начальником відділу встановлено, що співробітником відділу вищезазначений виконавчий документ був втрачений.

У зв'язку з зазначеними обставинами Броварський міськрайонний відділ державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Київській області звернувся до суду із заявою про видачу дубліката виконавчого листа в адміністративній справі №810/2778/14 у зв'язку із втратою оригіналу зазначеного виконавчого листа.

Відповідно до вимог ст. 260 Кодексу адміністративного судочинства України замість втраченого оригіналу виконавчого листа адміністративний суд, який видав виконавчий лист, за заявою стягувача або поданням державного виконавця може видати його дублікат.

Суд зазначає, що ані до суду, ані до Центрального територіального департаменту Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку постанова про закінчення виконавчого провадження з оригіналом виконавчого документа не надходили.

Розглянувши заяву про видачу дубліката виконавчого листа, суд дійшов висновку, що зазначена заява підлягає задоволенню, оскільки оригінал виконавчого листа №810/2778/14 був втрачений.

Керуючись статтями 160, 165, 260 Кодексу адміністративного судочинства України, суд,

у х в а л и в:

Заяву Броварського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Київській області про видачу дубліката виконавчого листа - задовольнити.

Видати Броварському міськрайонному відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Київській області дублікат виконавчого листа №810/2778/14 про стягнення з Товариства з обмеженою відповідальністю Магістр-реєстр (код ЄДРПОУ 31113645) в дохід Державного бюджету України на рахунок Територіального управління Державної казначейської служби України за місцем знаходження платника на балансовий рахунок 3111 Надходження до загального фонду державного бюджету по коду бюджетної класифікації за доходами 21081100 адміністративні штрафи та інші санкції , символ звітності 106, штраф у розмірі 17000 (сімнадцять тисяч) грн. 00 коп..

Копію ухвали надіслати сторонам.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо скаргу не було подано в установлені строки. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається до Київського апеляційного адміністративного суду через Київський окружний адміністративний суд протягом п'яти днів з дня її проголошення, а в разі постановляння ухвали у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, - протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя Лиска І.Г.

СудКиївський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення21.07.2017
Оприлюднено26.07.2017
Номер документу67913744
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —810/2778/14

Ухвала від 14.07.2017

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Лиска І.Г.

Ухвала від 21.07.2017

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Лиска І.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні