Ухвала
від 26.03.2010 по справі 5835/08
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Харківський окружний адміністративний суд 61004 м. Харків вул. Мар'їнська, 18-Б-3 У Х В А Л А

26.03.2010 р. № 2а- 5835/08

Харківський окружний адміністративний суд у складі :

Головуючого -судді Зінченка А.В.,

при секретарі -Король Д.О.

розглянувши у відкритому судовому засіданні заяву ТОВ Спеціалізований охоронний підрозділ БАРС про заміну сторони виконавчого провадження по адміністративній справі за позовом прокурора Дзержинського району м. Харкова в інтересах держави в особі Харківського обласного відділення фонду соціального захисту інвалідів до товариства з обмеженою відповідальністю Спеціалізований охоронний підрозділ Барс про стягнення адміністративно -господарської санкції , -

В С Т А Н О В И В :

Прокурор Дзержинського району м. Харкова звернувся до суду в інтересах Харківського обласного відділення фонду соціального захисту інвалідів звернулось з адміністративним позовом до товариства з обмеженою відповідальністю Спеціалізований охоронний підрозділ Барс та просив суд стягнути з товариства з обмеженою відповідальністю Спеціалізований охоронний підрозділ Барс на користь Харківського обласного відділення фонду соціального захисту інвалідів адміністративно -господарські санкції за незайняті робочі місця, призначені для працевлаштування інвалідів у 2007 році, у сумі 5278,79 грн.

Постановою Харківського окружного адміністративного суду, яка набрала чинності 05.08.2009 року позов було задоволено.

Товариства з обмеженою відповідальністю Спеціалізований охоронний підрозділ Барс звернулося до суду з заявою в якій прохали суд замінити сторону виконавчого провадження ТОВ Спеціалізований охоронний підрозділ БАРС (м. Харків вул. Сумська буд. 5) її правонаступником ТОВ Спеціалізований пульт охорони БАРС (м. Харків вул. Сумська буд. 5.)

В судове засідання представники сторін не прибули, були повідомлені судом належним чином та завчасно.

Дослідивши матеріали справи судом було встановлено наступне.

12.02.2010 року старшим державним виконавцем Дзержинського ВДВС ХМУЮ ОСОБА_1 була винесена постанова про відкриття виконавчого провадження серія ВП № 17366328 з виконання Постанови Харківського окружного адміністративного суду про стягнення з товариства з обмеженою відповідальністю Спеціалізований охоронний підрозділ Барс на користь Харківського обласного відділення фонду соціального захисту інвалідів адміністративно -господарські санкції за незайняті робочі місця, призначені для працевлаштування інвалідів у 2007 році, у сумі 5278,79 грн.

Згідно ст. 264 КАС України у разі вибуття однієї зі сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд може замінити сторону виконавчого провадження її правонаступником.

Відповідно до ст. 71 КАС України кожна сторона повинна довести ті обставини, на яких ґрунтуються її вимоги та заперечення.

Товариством з обмеженою відповідальністю Спеціалізований охоронний підрозділ Барс на підтвердження своєї заяви навіть на письмовий запит суду не було надано жодних доказів того, що ТОВ Спеціалізований пульт охорони БАРС (код ЄДРПОУ 35971375) є правонаступником ТОВ Спеціалізований охоронний підрозділ БАРС (код ЄДРПОУ 34015198).

Враховуючи вищевикладене у суду не має жодних підстав для задоволення заяви ТОВ Спеціалізований охоронний підрозділ БАРС про заміну сторони виконавчого провадження.

Керуючись ст. 264 Кодексу адміністративного судочинства України, суд,-

У Х В А Л И В :

В задоволенні заяви ТОВ Спеціалізований охоронний підрозділ БАРС про заміну сторони виконавчого провадження по адміністративній справі за позовом прокурора Дзержинського району м. Харкова в інтересах держави в особі Харківського обласного відділення фонду соціального захисту інвалідів до товариства з обмеженою відповідальністю Спеціалізований охоронний підрозділ Барс про стягнення адміністративно -господарської санкції -відмовити.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Харківського апеляційного адміністративного суду через Харківський окружний адміністративний суд шляхом подачі заяви про апеляційне оскарження в п'ятиденний строк з дня винесення ухвали, а особою без виклику якої було постановлено ухвалу в той же строк з дня отримання нею копії ухвали, і поданням після цього протягом десяти днів апеляційної скарги, з одночасною подачею її копії до суду апеляційної інстанції, або без попереднього подання заяви про апеляційне оскарження, якщо скарга подається у строк, встановлений для подання заяви про апеляційне оскарження.

Суддя А.В.Зінченко

СудХарківський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення26.03.2010
Оприлюднено28.07.2017
Номер документу67963274
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —5835/08

Ухвала від 26.03.2010

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Зінченко А.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні