Ухвала
від 27.07.2017 по справі 2/37-26/8
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД79018, м. Львів, вул. Чоловського, 2; e-mail: inbox@adm.lv.court.gov.ua; тел.: (032)-261-58-10

УХВАЛА

про заміну сторони виконавчого провадження

27 липня 2017 року                                                   № 2/37-26/8

м.Львів

Львівський окружний адміністративний суд у складі:

Головуючого судді Сакалоша В.М.,

за участю секретаря судового засідання Присташ І.М.,

розглянувши в судовому засіданні заяву Галицької об'єднаного управління Пенсійного фонду України м.Львова про заміну сторони виконавчого провадження у справі за позовом управління Пенсійного фонду України в Галицькому районі м. Львова до Товариства з обмеженою відповідальністю «Гендель» про стягнення 717,39 грн., -

ВСТАНОВИВ:

10.07.2017 року Галицьке об'єднане управління Пенсійного фонду України м.Львова (далі – Галицьке ОУПФ м.Львова) звернулося до суду із заявою про заміну сторони виконавчого провадження щодо примусового виконання виконавчого листа у справі №2/37-26/8 за позовом управління Пенсійного фонду України в Галицькому районі м. Львова до Товариства з обмеженою відповідальністю «Гендель» про стягнення 717,39 грн.

Заяву обґрунтовує тим, що оскільки управління Пенсійного фонду України в Галицькому районі м.Львова реорганізовано шляхом злиття в Галицьке об'єднане управління Пенсійного фонду України м.Львова. Зокрема, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26.12.2016 року №988 «Деякі питання функціонування територіальних органів Пенсійного фонду України» управління Пенсійного фонду України в Галицькому районі м.Львова, управління Пенсійного фонду України в Пустомитівському районі Львівської області припинені шляхом злиття та утворене нове - Галицьке об'єднане управління Пенсійного фонду України м.Львова. У зв'язку із реорганізацією усі повноваження управління Пенсійного фонду України в Галицькому районі м.Львова перейшли до Галицького об'єднаного управління Пенсійного фонду України м.Львова. З огляду на наведене, просить суд замінити стягувача у виконавчому провадженні.

Представники сторін у судове засідання не прибули, про дату, час і місце судового засідання повідомлялися належним чином. Водночас, заявник у заяві про заміну сторони виконавчого провадження просив розгляд заяви проводити без участі уповноваженого представника.

Відповідно до п.2 ст.264 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України), неприбуття в судове засідання осіб, які були належним чином повідомленні про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

Відповідно до ч.6 ст.12 та ч. 1 ст.41 КАС України, у зв'язку з неприбуттям сторін у судове засідання, фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалося.

Суд, розглянувши заяву, дослідивши матеріали адміністративної справи №2/37-26/8, дійшов висновку, що заява підлягає до задоволення з наступних підстав.

Відповідно до частини першої статті 264 Кодексу адміністративного судочинства України у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд може замінити сторону виконавчого провадження її правонаступником.

Постановою державного виконавця Сихівського відділу державної виконавчої служби Львівського міського управління юстиції від 08.09.2014 року відкрито виконавче провадження ВП №44627392 з примусового виконання виконавчого листа №2/37-26/8, виданого 16.02.2007 року Господарським судом Львівської області про стягнення з до Товариства з обмеженою відповідальністю «Гендель» на користь Управління Пенсійного фонду України в Галицькому районі м.Львова 717,39 грн.

Постановою Кабінету Міністрів України від 26.12.2016 року №988 «Деякі питання функціонування територіальних органів Пенсійного фонду України» управління Пенсійного фонду України в Галицькому районі м.Львова, управління Пенсійного фонду України в Пустомитівському районі Львівської області припинені шляхом злиття та утворене нове - Галицьке об'єднане управління Пенсійного фонду України м.Львова.

Галицьке об'єднане управління Пенсійного фонду України м.Львова є правонаступником управління Пенсійного фонду України в Галицькому районі м.Львова.

Згідно з положеннями статті 9 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань» від 15 травня 2003 року №755-IV в редакції Закону України від 26 листопада 2015 року №835-VIII (далі - Закон №835-VIII) відомості про юридичну особу, громадське формування, що не має статусу юридичної особи, та фізичну особу - підприємця вносяться до Єдиного державного реєстру на підставі: 1)відповідних заяв про державну реєстрацію; 2)документів, що подаються для проведення інших реєстраційних дій; 3)відомостей, отриманих у результаті інформаційної взаємодії між Єдиним державним реєстром та інформаційними системами державних органів.

Відповідно до частини першої статті 10 Закону №835-VIII якщо документи та відомості, що підлягають внесенню до Єдиного державного реєстру, внесені до нього, такі документи та відомості вважаються достовірними і можуть бути використані у спорі з третьою особою.

Згідно з відомостями Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань припинено державну реєстрацію юридичної особи управління Пенсійного фонду України в Галицькому районі м.Львова (код ЄДРПОУ 20847365).

Водночас, згідно з випискою з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань в Реєстрі містяться відомості про реєстрацію юридичної особи Галицького об'єднаного управління Пенсійного фонду України м.Львова від 03.04.2017 року (ідентифікаційний код юридичної особи 41249931).

Встановлені судом обставини, підтверджені матеріалами справи, свідчать про вибуття стягувача виконавчого провадження ВП №44627392 - управління Пенсійного фонду України в Галицькому районі м.Львова (код ЄДРПОУ 20847365), правонаступником якого є Галицьке об'єднане управління Пенсійного фонду України м.Львова (код ЄДРПОУ 41249931).

З урахуванням викладеного, заява про заміну сторони виконавчого провадження є обґрунтованою.

Керуючись ст. ст. 160, 165, 264 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

УХВАЛИВ:

Заяву Галицького об'єднаного управління Пенсійного фонду України м.Львова про заміну сторони у виконавчому провадженні – задовольнити повністю.

Замінити стягувача у виконавчому провадженні №44627392 щодо примусового виконання виконавчого листа Господарського суду Львівської області №2/37-26/8 від 16.02.2007 року – Управління Пенсійного фонду України в Галицькому районі м.Львова (код ЄДРПОУ 20847365) на його правонаступника – Галицьке об'єднане управління Пенсійного фонду України м.Львова (код ЄДРПОУ 41249931).

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. У разі якщо ухвалу було постановлено в письмовому провадженні або згідно з частиною третьою статті 160 Кодексу адміністративного судочинства України, або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Ухвала суду першої інстанції, якщо інше не встановлено Кодексом адміністративного судочинства України, набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого цим Кодексом, якщо таку скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Суддя                     Сакалош В.М.

Дата ухвалення рішення27.07.2017
Оприлюднено01.08.2017

Судовий реєстр по справі —2/37-26/8

Ухвала від 17.10.2018

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Коморний Олександр Ігорович

Ухвала від 08.10.2018

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Коморний Олександр Ігорович

Ухвала від 27.07.2017

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Сакалош Володимир Миколайович

Постанова від 06.02.2007

Господарське

Господарський суд Львівської області

Деркач Ю.Б.

Ухвала від 17.01.2007

Господарське

Господарський суд Львівської області

Деркач Ю.Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні