Ухвала
від 21.07.2017 по справі 922/2388/17
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Держпром, 8-й під'їзд, майдан Свободи, 5, м. Харків, 61022,

тел. приймальня (057) 715-77-21, тел. канцелярія 705-14-41, факс 705-14-41


УХВАЛА

"21" липня 2017 р.Справа № 922/2388/17

Господарський суд Харківської області у складі:

судді Кухар Н.М.

розглянувши заяву Товариства з обмеженою відповідальністю "Охоронне агентство "Сталкер" (вх. № 2388/17 від 18.07.2017р.) про вжиття заходів забезпечення позову по справі

за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Охоронне агентство "Сталкер", м.Харків, до Фермерського господарства "Альянс", с.Роздольне Зміївського району Харківської області, про стягнення 19500000,00 грн.

ВСТАНОВИВ:

Товариство з обмеженою відповідальністю "Охоронне агентство "Сталкер", м.Харків, звернулося до господарського суду Харківської області з позовною заявою про стягнення з Фермерського господарства "Альянс", с.Роздольне Зміївського району Харківської області, заборгованості в розмірі 19500000,00 грн., що виникла внаслідок невиконання грошового зобов'язання щодо сплати за послуги охорони за Договором № ОА-0000003 від 18.06.2015р.

Разом з позовною заявою позивачем подано до суду заяву про вжиття заходів до забезпечення позову шляхом накладення арешту в межах позовних вимог у розмірі 19500000,00 грн. на посіви (незібраний врожай) та отриманий врожай пшениці, ячменю, вівса, гречки, соняшника, кукурудзи 2017 року Фермерського господарства "Альянс", що знаходиться на орендованих Фермерським господарством "Альянс" земельних ділянках та таких земельних ділянках, що перебувають у фактичному користуванні Фермерського господарства "Альянс".

Свою заяву позивач обґрунтовує тим, що між ним та Фермерським господарством "Альянс" було укладено Договір № ОА-0000003 про надання охоронних послуг від 18.06.2015р.

Відповідно до вказаного договору Товариство з обмеженою відповідальністю "Охоронне агентство "Сталкер" прийняло під охорону "Об'єкти", перераховані у дислокації (Додаток 1), а Фермерське господарство "Альянс" зобов'язувалося сплатити за надані послуги з охорони.

Відповідно до п. 2.4 вказаного Договору, розрахунки за послуги здійснюється "Замовником" у гривнях, на умовах попередньої оплати, щомісячно до 5-го числа поточного місяця шляхом перерахування грошових коштів на банківський поточний рахунок "Охорони", вказаний у Договорі.

Однак, відповідач не виконав протягом тривалого строку належним чином умови договору в частині повної оплати вартості послуг з охорони, в порядку та на умовах передбачених Договором.

Станом на 01.07.2017р. заборгованість за Договором № ОА-0000003 про надання охоронних послуг від 18.06.2015р. складає 19500000,00 грн. (дев'ятнадцять мільйонів п'ятсот тисяч гривень).

Оскільки відповідач (Фермерське господарство "Альянс") - є сільськогосподарським підприємством, що отримує доходи у грошовому вигляді переважно від реалізації вирощеного врожаю с/г культур та здійснити відшкодування завданих позивачу збитків зможе більш за все за рахунок надходжень від продажу врожаю 2017 року, позивач вважає, що є необхідність такий врожай с/г культур убезпечити задля забезпечення можливості фактичного виконання рішення суду у справі у випадку його ухвалення на користь позивача. Відтак, з огляду на агрономічні цикли достигання та збору врожаю с/г культур 2017 року, вбачається необхідність забезпечити схоронність наступних видів с/г культур, а саме пшениці, соняшника, кукурудзи, ячменю, вівса, гречки що перебуває на поточну дату ще у вигляді посівів на земельних ділянках с/г призначення на території Таранівської сільської ради Зміївського району та Мелихівської сільської ради Нововодолазького району Харківської області, що знаходяться в оренді (фактичному користуванні) ФГ "Альянс" (відомості щодо оренди підтверджуються інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно).

Позивач вважає, що існує вірогідність, що на момент набуття рішенням господарського суду чинності щодо стягнення з відповідача сум збитків, відповідач вже встигне зібрати та перемістити врожай 2017 року у невідоме позивачу місце та при цьому не буде поспішати з реалізацією зазначених культур, щоб не допустити надходжень грошових коштів на розрахунковий рахунок. Таке притримання реалізації с/г культур є цілком допустимим з точки зору маркетингу продажу, що передбачає можливість існування ринку продажу цього товару поточного року збирання врожаю аж до збирання врожаю с/г культур нового року врожаю. А отже, позивач щонайменш календарний рік може бути позбавлений можливості отримати фактичне відшкодування завданих збитків, тобто буде унеможливлено виконання рішення суду.

Крім того, позивачу стало відомо, що відповідач уклав Договори застави з іншими контрагентами, що свідчить про те, що він ухиляється від виконання зобов'язань, взятих на себе за Договором №ОА-0000003 про надання охоронних послуг від 18.06.2015р.

Дослідивши подані позивачем матеріали, враховуючи підтверджені ними обставини справи, проаналізувавши доводи заяви про забезпечення позову, керуючись вимогами ст. 66, 67 Господарського процесуального кодексу України, а також Постановою Пленуму ВГСУ № 16 від 26.12.2011р. "Про деякі питання практики застосування заходів до забезпечення позову", суд вважає, що заява про вжиття заходів до забезпечення позову підлягає задоволенню, виходячи з наступного.

Статтею 65 Господарського процесуального кодексу України передбачено, що з метою забезпечення правильного і своєчасного вирішення господарського спору суддя вчиняє в необхідних випадках такі дії по підготовці справи до розгляду: зобов'язує сторони, інші підприємства, установи, організації, державні та інші органи. їх посадових осіб виконати певні дії (звіряти розрахунки, провести огляд доказів у місті їх знаходження тощо); витребує від них документи, відомості. Висновки, необхідні для вирішення спору, чи знайомитись з такими матеріалами безпосередньо в місці їх знаходження; вирішує питання про вжиття заходів до забезпечення позову; вчиняє інші дії, спрямовані на забезпечення правильного та своєчасного розгляду справи.

Згідно ст. 66 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд за заявою сторони, прокурора чи його заступника, який подав позов, або з своєї ініціативи має право вжити заходів до забезпечення позову. Забезпечення позову допускається в будь-якій стадії провадження у справі, якщо невжиття таких заходів може ускладнити чи зробити неможливим виконання рішення господарського суду. Отже, заходи до забезпечення позову застосовуються господарським судом як гарантія реального виконання рішення суду.

Відповідно до ст. 67 Господарського процесуального кодексу України, позов забезпечується, зокрема, забороною відповідачеві вчиняти певні дії; забороною іншим особам вчиняти певні дії, що стосуються предмету спору, отже, приймаючи ухвалу про заборону відповідачеві та іншим особам вчиняти певні дії, господарський суд повинен визначитись як з предметом спору у співвідношенні з певними заходами забезпечення позову, які вимагається до застосування, і певними діями, які вимагається заборонити вчиняти, так і з доцільністю та обґрунтованістю вжиття таких заходів.

Відповідно до постанови Пленуму Вищого господарського суду України № 16 від 26.12.2011р., застосування заходів до забезпечення позову є гарантією реального виконання рішення суду.

Керуючись наведеними нормами процесуального законодавства та враховуючи роз'яснення Верховного Суду України, при вирішенні питання про забезпечення позову суди мають здійснити оцінку обґрунтованості доводів позивача щодо необхідності вжиття заходів забезпечення позову з урахуванням розумності, обґрунтованості і адекватності вимог заявника щодо забезпечення позову; забезпечення збалансованості інтересів сторін, а також інших учасників судового процесу; наявності зв'язку між конкретним заходом до забезпечення позову і предметом позовної вимоги, зокрема, чи спроможний такий захід забезпечити фактичне виконання судового рішення в разі задоволення позову; імовірності утруднення виконання або невиконання рішення господарського суду в разі невжиття таких заходів; запобігання порушенню у зв'язку із вжиттям таких заходів прав та охоронюваних законом інтересів осіб, що не є учасниками даного судового процесу.

Суд зазначає, що при розгляді заяв про забезпечення позову не вирішується питання про законність або обґрунтованість позовних вимог по суті. До предмету дослідження на цій стадії входить лише питання про те, чи може існуючий стан організації правовідносин ускладнити чи зробити неможливим виконання судового рішення. Забезпечення позову, як засіб запобігання можливим порушенням майнових прав чи охоронюваних законом інтересів юридичної або фізичної особи може застосовуватись, як за основним, так і за зустрічним позовом на будь-якій стадії процесу.

Достатньо обґрунтованим для забезпечення позову є підтверджена доказами наявність фактичних обставин, з якими пов'язується застосування певного виду забезпечення позову. Про такі обставини може свідчити вчинення відповідачем дій, спрямованих на ухилення від виконання зобов'язання після пред'явлення вимоги чи подання позову до суду (реалізація майна чи підготовчі дії до його реалізації, витрачання коштів не для здійснення розрахунків з позивачем, укладення договорів поруки чи застави за наявності невиконаного спірного зобов'язання тощо). Саме лише посилання в заяві на потенційну можливість ухилення відповідача від виконання судового рішення без наведення відповідного обґрунтування не є достатньою підставою для задоволення відповідної заяви.

При цьому, вжиття таких заходів - є правом господарського суду. Застосовуючи заходи забезпечення позову, суд діє за внутрішнім переконанням на підставі та у відповідності з вимогами чинного законодавства. При цьому розділ Х ГПК України не містить чіткого переліку спорів або обставин, за яких вживаються заходи до забезпечення позову.

Адекватність заходу до забезпечення позову, що застосовується господарським судом, визначається його відповідністю вимогам, на забезпечення яких він вживається. Оцінка такої відповідності здійснюється господарським судом, зокрема, з урахуванням співвідношення права (інтересу), про захист яких просить заявник, з вартістю майна, на яке вимагається накладення арешту, або майнових наслідків заборони відповідачеві вчиняти певні дії.

За загальним правилом умовою застосування заходів до забезпечення позову є достатньо обґрунтована вірогідність утруднення або неможливості виконання майбутнього рішення суду у разі невжиття заходів забезпечення позову. Відтак, забезпечення позову у господарському процесі застосовується з метою забезпечення виконання судового рішення.

Особа, яка подала заяву про забезпечення позову, в силу вимог статті 33 Господарського процесуального кодексу повинна довести його необхідність та адекватність.

Умовою застосування заходів до забезпечення позову є достатньо обґрунтоване припущення, що майно (в тому числі грошові кошти, цінні папери тощо), яке є у відповідача на момент пред'явлення позову до нього, може зникнути, зменшитись за кількістю або погіршитись за якістю на момент виконання рішення. Отже найдоцільніше вирішувати питання забезпечення позову на стадії попередньої підготовки справи до розгляду (ст. 65 ГПК).

Враховуючи те, що відповідач є сільськогосподарським товаровиробником, господарська діяльність якого полягає у вирощуванні та реалізації сільськогосподарської продукції, достатньо обґрунтованим можливість утруднення виконання рішення у разі фактичного збирання врожаю відповідачем.

Законом України "Про ратифікацію Конвенції про захист прав і основних свобод людини 1950 р., Першого протоколу та протоколів № 2, 4, 7, 11 до Конвенції" № 475/97- ВР від 17 липня 1997 року ратифіковано Конвенцію про захист прав і основних свобод людини 1950 року, Перший протокол та протоколи № 2, 4, 7, 11 до конвенції.

Згідно із ст. 1 Першого протоколу Конвенції кожна фізична або юридична особа має право мирно володіти своїм майном.Ніхто не може бути позбавлений своєї власності інакше як в інтересах суспільства і на умовах, передбачених законом і загальними принципами міжнародного права.

Виходячи зі змісту пунктів 32-35 рішення Європейського суду з прав людини "Стретч проти Сполученого Королівства" від 24 червня 2003 року майному значенні ст. 1 Протоколу 1 до Конвенції вважається законне та обґрунтоване очікування набути майно або майнове право за договором.

Як вбачається з матеріалів справи, між сторонами існує спір щодо виконання умов Договору про надання охоронних послуг № ОА-0000003 від 18.06.2015р. При цьому, існує доволі обґрунтована вірогідність, що невжиття запропонованих позивачем заходів до забезпечення позову може утруднити чи зробити неможливим виконання рішення господарського суду у даній справі.

Враховуючи заявлені позовні вимоги, особливості майнового спору, а також особливості господарської діяльності відповідача, суд дійшов висновку, що заява позивача про вжиття заходів до забезпечення позову підлягає задоволенню у повному обсязі.

На підставі викладеного та керуючись ст. 66, 67, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд, -

УХВАЛИВ:

Заяву Товариства з обмеженою відповідальністю "Охоронне агентство "Сталкер" про вжиття заходів до забезпечення позову задовольнити.

З метою забезпечення позову накласти арешт в межах позовних вимог у розмірі 19500000,00 грн. на посіви (незібраний врожай) та отриманий врожай пшениці, ячменю, вівса, гречки, соняшника, кукурудзи 2017 року Фермерського господарства "Альянс" (код ЄДРПОУ: 31374476), що знаходиться на орендованих Фермерським господарством "Альянс" (63450, Харківська область, Зміївський район, с. Роздольне, вул. Молодіжна, 1-А, код ЄДРПОУ: 31374476) земельних ділянках та таких земельних ділянках, що перебувають у фактичному користуванні Фермерського господарства "Альянс" (63450, Харківська область, Зміївський район, с. Роздольне, вул. Молодіжна, 1-А, код ЄДРПОУ: 31374476), у тому числі наступних:

На території Таранівськоїсільської ради Зміївського району Харківської області:

врожай пшениці 2017 року

Кадастровий номер Площа, га

6321786000:02:000:0060 31,9316

6321786000:02:000:0051 3,2715

6321786000:02:000:0048 24,5182

6321786000:02:000:0047 26,0306

6321786000:02:000:0050 25,1021

6321786000:02:000:0105 25,7198

6321786000:02:000:0107 24,7732

6321786000:02:000:0106 25,4338

6321786000:02:000:0080 18,5639

6321786000:02:000:0083 26,5268

6321786000:02:000:0081 26,1905

6321786000:02:000:0084 26,2111

6321786000:02:000:0082 26,5275

6321786000:02:000:0104 19,051

6321786000:02:000:0099 25,3267

6321786000:02:000:0100 25,5447

6321786000:02:000:0096 24,7389

6321786000:02:000:0102 24,6707

6321786000:02:000:0097 24,2024

6321786000:02:000:0098 24,3941

6321786000:02:000:0101 26,5029

6321786000:02:000:0079 7,3744

6321786000:02:000:0129 24,2

6321786000:02:000:0130 24,3307

6321786000:02:000:0131 25,4118

6321786000:02:000:0103 5,2082

6321786000:02:000:0110 24,6805

6321786000:02:000:0111 24,5017

6321786000:02:000:0112 24,9479

6321786000:02:000:0108 24,2491

6321786000:02:000:0115 24,2006

6321786000:02:000:0114 24,2279

6321786000:02:000:0113 24,275

6321786000:02:000:0116 24,2

6321786000:02:000:0119 25,3002

6321786000:02:000:0123 9,0646

6321786000:02:000:0120 26,1708

врожай ячменю 2017 року

Кадастровий номер Площа, га

6321786000:02:000:0089 25,1009

6321786000:02:000:0086 21,1608

6321786000:02:000:0087 5,4938

6321786000:02:000:0090 26,9825

6321786000:02:000:0085 26,5268

6321786000:02:000:0088 25,6827

6321786000:02:000:0078 24,7307

6321786000:02:000:0076 26,4195

6321786000:02:000:0077 25,5306

6321786000:02:000:0074 24,2377

6321786000:02:000:0073 24,2016

6321786000:02:000:0094 24,5896

6321786000:02:000:0093 24,1958

6321786000:02:000:0095 25,6052

6321786000:02:000:0092 24,3073

6321786000:02:000:0091 26,4342

6321786000:01:000:0278 3,5526

6321786000:01:000:0276 1,0047

6321786000:01:000:0277 3,5526

6321786000:01:000:0440 3,4121

6321786000:01:000:0441 4,0199

6321786000:01:000:0876 2,823

6321786000:01:000:0469 2,7625

6321786000:01:000:0516 4,1285

врожай вівса 2017 року

Кадастровий номер Площа, га

6321786000:01:000:0421 2,9284

6321786000:01:000:0415 2,705

6321786000:01:000:0429 2,894

6321786000:01:000:0418 2,6799

6321786000:01:000:0432 2,6821

6321786000:01:000:0425 2,6803

6321786000:01:000:0416 2,6803

6321786000:01:000:0423 2,7131

6321786000:01:000:0202 2,6801

6321786000:01:000:0424 2,6801

6321786000:01:000:0411 2,748

6321786000:01:000:0436 2,6867

6321786000:01:000:0435 2,7078

6321786000:01:000:0427 2,9381

6321786000:01:000:0404 3,3954

6321786000:01:000:0439 0,4203

6321786000:01:000:0414 2,8813

6321786000:01:000:0871 1,706

6321786000:01:000:0872 1,1716

6321786000:01:000:0428 2,9376

6321786000:01:000:0434 2,6889

6321786000:01:000:0405 2,9376

6321786000:01:000:0422 2,8082

6321786000:01:000:0430 2,8235

6321786000:01:000:0419 2,8337

6321786000:01:000:0438 2,8367

6321786000:01:000:0406 2,9376

6321786000:01:000:0408 2,9378

6321786000:01:000:0433 2,7072

6321786000:01:000:0420 2,9373

6321786000:01:000:0412 2,8863

6321786000:01:000:0426 2,8298

6321786000:01:000:0407 2,9376

6321786000:01:000:0417 2,6801

врожай гречки 2017 року

Кадастровий номер Площа, га

6321786000:01:000:0471 2,8819

6321786000:01:000:0480 1,4689

6321786000:01:000:0781 1,4689

6321786000:01:000:0482 2,546

6321786000:01:000:0479 2,9375

6321786000:01:000:0484 2,0399

6321786000:01:000:0481 2,8921

6321786000:01:000:0560 2,6804

6321786000:01:000:0568 2,68

6321786000:01:000:0570 2,6798

6321786000:01:000:0554 2,6802

6321786000:01:000:0575 2,68

6321786000:01:000:0551 2,9378

6321786000:01:000:0569 2,68

6321786000:01:000:0571 1,3403

6321786000:01:000:0594 2,7537

6321786000:01:000:0604 2,9378

6321786000:01:000:0808 0,9789

6321786000:01:000:0564 2,9097

6321786000:01:000:0565 2,9378

6321786000:01:000:0591 2,6801

6321786000:01:000:0593 2,6843

6321786000:01:000:0548 2,9383

6321786000:01:000:0595 2,9377

6321786000:01:000:0557 2,6797

6321786000:01:000:0596 2,9377

6321786000:01:000:0592 1,34

6321786000:01:000:0600 2,9378

6321786000:01:000:0601 2,9374

6321786000:01:000:0602 2,9376

6321786000:01:000:0611 2,938

6321786000:01:000:0558 2,6798

6321786000:01:000:0556 2,6801

6321786000:01:000:0606 2,9084

6321786000:01:000:0555 2,7078

6321786000:01:000:0589 2,6797

6321786000:01:000:0559 2,6804

6321786000:01:000:0550 2,8903

6321786000:01:000:0553 2,6999

6321786000:01:000:0567 2,7424

6321786000:01:000:0612 2,9286

6321786000:01:000:0607 2,9382

6321786000:01:000:0563 2,745

6321786000:01:000:0566 2,8304

6321786000:01:000:0598 2,9375

6321786000:01:000:0610 2,9376

6321786000:01:000:0572 2,6799

6321786000:01:000:0807 0,9795

6321786000:01:000:0809 0,9794

6321786000:01:000:0549 2,9375

6321786000:01:000:0590 2,68

6321786000:01:000:0599 2,9376

6321786000:01:000:0609 2,9383

6321786000:01:000:0574 1,9443

6321786000:01:000:0562 2,6935

6321786000:01:000:0552 2,8978

6321786000:01:000:0561 2,88

6321786000:01:000:0605 2,9235

6321786000:01:000:0597 2,9377

врожай соняшника 2017 року

Кадастровий номер Площа, га

6321786000:02:000:0007 24,3423

6321786000:02:000:0005 25,5828

6321786000:02:000:0004 24,3064

6321786000:02:000:0006 24,7835

6321786000:02:000:0010 13,3468

6321786000:02:000:0003 25,2727

6321786000:02:000:0012 25,8597

6321786000:02:000:0016 11,0033

6321786000:02:000:0017 26,2914

6321786000:02:000:0009 13,9379

6321786000:02:000:0013 24,4929

6321786000:02:000:0014 25,1827

6321786000:02:000:0011 26,5268

6321786000:02:000:0031 16,0314

6321786000:02:000:0046 26,1268

6321786000:02:000:0033 18,0802

6321786000:02:000:0024 13,9467

6321786000:02:000:0042 25,2208

6321786000:02:000:0032 9,1991

6321786000:02:000:0039 24,9941

6321786000:02:000:0028 24,767

6321786000:02:000:0030 24,7946

6321786000:02:000:0036 19,7976

6321786000:02:000:0029 24,2008

6321786000:02:000:0038 24,3413

6321786000:02:000:0041 17,0127

6321786000:02:000:0066 25,5019

6321786000:02:000:0065 25,7029

6321786000:02:000:0062 25,0921

6321786000:02:000:0063 25,3481

6321786000:02:000:0043 10,6555

6321786000:02:000:0043 10,6555

6321786000:02:000:0040 7,9581

6321786000:02:000:0071 24,4267

6321786000:02:000:0067 26,3472

6321786000:02:000:0072 24,2054

6321786000:02:000:0070 25,384

6321786000:02:000:0069 24,5218

6321786000:02:000:0068 25,696

6321786000:02:000:0128 24,5781

6321786000:02:000:0127 25,1402

6321786000:02:000:0121 25,5376

6321786000:02:000:0122 16,0071

6321786000:02:000:0126 25,1378

6321786000:02:000:0125 25,0881

6321786000:01:000:0213 2,6801

6321786000:01:000:0208 2,68

6321786000:01:000:0215 2,6799

6321786000:01:000:0207 2,6801

6321786000:01:000:0225 2,68

6321786000:01:000:0212 2,68

6321786000:01:000:0226 2,68

6321786000:01:000:0214 2,68

6321786000:01:000:0231 2,6799

6321786000:01:000:0206 2,6801

6321786000:01:000:0222 2,6801

6321786000:01:000:0233 2,7006

6321786000:01:000:0205 2,6801

6321786000:01:000:0227 2,68

6321786000:01:000:0211 2,6806

6321786000:01:000:0218 2,6801

6321786000:01:000:0235 2,9369

6321786000:01:000:0232 2,6798

6321786000:01:000:0201 2,6799

6321786000:01:000:0219 2,1114

6321786000:01:000:0200 2,68

6321786000:01:000:0234 2,909

6321786000:01:000:0203 2,6801

6321786000:01:000:0210 2,6799

6321786000:01:000:0223 2,6801

6321786000:01:000:0221 2,6798

6321786000:01:000:0228 2,6799

6321786000:01:000:0209 2,68

6321786000:01:000:0204 2,68

6321786000:01:000:0217 2,68

6321786000:01:000:0230 2,6799

6321786000:01:000:0229 2,6802

6321786000:01:000:0224 2,6798

6321786000:01:000:0250 2,68

6321786000:01:000:0238 2,7074

6321786000:01:000:0259 2,6799

6321786000:01:000:0264 2,681

6321786000:01:000:0252 2,6801

6321786000:01:000:0257 2,6801

6321786000:01:000:0266 0,6398

6321786000:01:000:0245 2,6801

6321786000:01:000:0256 2,6802

6321786000:01:000:0261 2,6799

6321786000:01:000:0255 2,6794

6321786000:01:000:0241 2,68

6321786000:01:000:0263 2,68

6321786000:01:000:0236 2,9321

6321786000:01:000:0248 2,6801

6321786000:01:000:0246 2,6799

6321786000:01:000:0244 2,6797

6321786000:01:000:0251 2,6801

6321786000:01:000:0220 0,5684

6321786000:01:000:0243 2,6802

6321786000:01:000:0260 2,721

6321786000:01:000:0247 2,6799

6321786000:01:000:0239 2,68

6321786000:01:000:0866 2,9072

6321786000:01:000:0253 2,68

6321786000:01:000:0242 2,6801

6321786000:01:000:0240 2,68

6321786000:01:000:0254 2,68

6321786000:01:000:0265 2,6816

6321786000:01:000:0476 2,9331

6321786000:01:000:0472 2,6802

6321786000:01:000:0477 2,9378

6321786000:01:000:0478 2,9375

6321786000:01:000:0448 3,0241

6321786000:01:000:0462 2,6811

6321786000:01:000:0444 4,0207

6321786000:01:000:0447 2,9418

6321786000:01:000:0474 2,9378

6321786000:01:000:0456 2,8731

6321786000:01:000:0466 2,6949

6321786000:01:000:0443 4,0201

6321786000:01:000:0449 3,0472

6321786000:01:000:0475 2,6979

6321786000:01:000:0454 2,9373

6321786000:01:000:0459 2,6803

6321786000:01:000:0446 2,6806

6321786000:01:000:0464 2,7549

6321786000:01:000:0458 2,6899

6321786000:01:000:0451 2,938

6321786000:01:000:0463 2,7183

6321786000:01:000:0442 3,7452

6321786000:01:000:0453 3,2769

6321786000:01:000:0457 2,7815

6321786000:01:000:0467 2,6801

6321786000:01:000:0445 2,991

6321786000:01:000:0461 2,6801

6321786000:01:000:0465 2,7537

6321786000:01:000:0450 2,9377

6321786000:01:000:0455 2,9193

6321786000:01:000:0468 2,68

6321786000:01:000:0473 2,8701

6321786000:01:000:0331 2,9377

6321786000:01:000:0330 2,9379

6321786000:01:000:0329 2,9376

6321786000:01:000:0325 2,6801

6321786000:01:000:0328 2,8728

6321786000:01:000:0300 2,6799

6321786000:01:000:0322 2,6801

6321786000:01:000:0326 2,6825

6321786000:01:000:0303 1,7053

6321786000:01:000:0333 1,7271

6321786000:01:000:0778 2,9377

6321786000:01:000:0334 2,7209

6321786000:01:000:0323 2,6799

6321786000:01:000:0324 2,6799

6321786000:01:000:0327 2,7129

6321786000:01:000:0301 2,68

6321786000:01:000:0389 2,68

6321786000:01:000:0365 2,9376

6321786000:01:000:0362 2,6799

6321786000:01:000:0366 2,9377

6321786000:01:000:0401 2,8289

6321786000:01:000:0383 2,7692

6321786000:01:000:0376 2,68

6321786000:01:000:0371 2,9377

6321786000:01:000:0384 2,8284

6321786000:01:000:0779 2,9375

6321786000:01:000:0355 2,9378

6321786000:01:000:0356 2,8043

6321786000:01:000:0373 2,8573

6321786000:01:000:0881 1,4143

6321786000:01:000:0880 1,4142

6321786000:01:000:0398 2,8289

6321786000:01:000:0377 2,6799

6321786000:01:000:0358 2,68

6321786000:01:000:0367 2,9376

6321786000:01:000:0363 2,9377

6321786000:01:000:0388 2,68

6321786000:01:000:0387 2,6801

6321786000:01:000:0378 2,6799

6321786000:01:000:0396 2,8286

6321786000:01:000:0403 3,2395

6321786000:01:000:0879 1,4142

6321786000:01:000:0361 2,68

6321786000:01:000:0399 2,8289

6321786000:01:000:0391 2,6847

6321786000:01:000:0390 2,6798

6321786000:01:000:0360 2,6801

6321786000:01:000:0364 2,9372

6321786000:01:000:0392 2,8056

6321786000:01:000:0370 2,9378

6321786000:01:000:0394 2,8288

6321786000:01:000:0369 2,9378

6321786000:01:000:0353 2,0611

6321786000:01:000:0381 2,68

6321786000:01:000:0379 2,6799

6321786000:01:000:0382 2,686

6321786000:01:000:0380 2,68

6321786000:01:000:0385 2,8288

6321786000:01:000:0400 2,8291

6321786000:01:000:0393 2,8291

6321786000:01:000:0357 2,6799

6321786000:01:000:0375 2,68

6321786000:01:000:0372 2,926

6321786000:01:000:0374 2,7408

6321786000:01:000:0962 2,6898

6321786000:01:000:0648 2,7551

6321786000:01:000:0640 2,6801

6321786000:01:000:0651 2,9377

6321786000:01:000:0650 2,9378

6321786000:01:000:0649 2,9377

6321786000:01:000:0614 2,9377

6321786000:01:000:0645 2,6799

6321786000:01:000:0630 2,7135

6321786000:01:000:0647 2,6798

6321786000:01:000:0633 2,68

6321786000:01:000:0635 2,68

6321786000:01:000:0628 2,8142

6321786000:01:000:0637 2,6801

6321786000:01:000:0654 2,9375

6321786000:01:000:0652 2,9379

6321786000:01:000:0615 2,9374

6321786000:01:000:0627 2,8565

6321786000:01:000:0622 2,9163

6321786000:01:000:0616 2,8868

6321786000:01:000:0629 2,7713

6321786000:01:000:0619 2,68

6321786000:01:000:0623 2,938

6321786000:01:000:0626 2,9067

6321786000:01:000:0632 2,6798

6321786000:01:000:0621 2,7732

6321786000:01:000:0624 2,9376

6321786000:01:000:0636 2,6801

6321786000:01:000:0639 2,6804

6321786000:01:000:0646 2,6802

6321786000:01:000:0642 2,6804

6321786000:01:000:0638 2,6799

6321786000:01:000:0625 2,9374

6321786000:01:000:0613 2,9377

6321786000:01:000:0620 2,7128

6321786000:01:000:0634 2,68

6321786000:01:000:0653 2,9375

6321786000:01:000:0644 2,6799

6321786000:01:000:0799 1,4145

6321786000:01:000:0798 1,4144

врожай кукурудзи 2017 року

Кадастровий номер Площа, га

6321786000:02:000:0018 26,1324

6321786000:02:000:0019 24,2003

6321786000:02:000:0057 26,0057

6321786000:02:000:0053 26,6869

6321786000:02:000:0056 25,6389

6321786000:02:000:0052 26,4186

6321786000:02:000:0015 15,3719

6321786000:02:000:0049 1,7719

6321786000:02:000:0021 25,4069

6321786000:02:000:0034 7,3182

6321786000:02:000:0022 10,8783

6321786000:02:000:0023 13,3517

6321786000:02:000:0025 10,2581

6321786000:02:000:0026 24,2003

6321786000:02:000:0027 24,2464

6321786000:02:000:0045 27,3166

6321786000:02:000:0061 25,544

6321786000:02:000:0035 5,7401

6321786000:01:000:0273 3,5526

6321786000:01:000:0271 2,6801

6321786000:01:000:0290 3,3946

6321786000:01:000:0268 2,6801

6321786000:01:000:0267 2,0398

6321786000:01:000:0295 3,3941

6321786000:01:000:0286 3,0906

6321786000:01:000:0292 3,3946

6321786000:01:000:0284 2,7997

6321786000:01:000:0288 2,8977

6321786000:01:000:0293 3,395

6321786000:01:000:0297 3,9226

6321786000:01:000:0299 4,1232

6321786000:01:000:0285 2,8845

6321786000:01:000:0283 2,7539

6321786000:01:000:0298 3,5467

6321786000:01:000:0275 2,5479

6321786000:01:000:0272 2,9123

6321786000:01:000:0296 3,3978

6321786000:01:000:0269 2,6801

6321786000:01:000:0270 2,68

6321786000:01:000:0282 2,7243

6321786000:01:000:0287 2,6803

6321786000:01:000:0294 3,2973

6321786000:01:000:0291 3,3948

6321786000:01:000:0281 2,6953

6321786000:01:000:0280 2,68

6321786000:01:000:0307 2,6798

6321786000:01:000:0321 2,6798

6321786000:01:000:0350 2,8678

6321786000:01:000:0317 2,6798

6321786000:01:000:0346 2,7745

6321786000:01:000:0304 2,6802

6321786000:01:000:0308 2,6801

6321786000:01:000:0313 2,68

6321786000:01:000:0314 2,6799

6321786000:01:000:0320 2,68

6321786000:01:000:0352 2,8956

6321786000:01:000:0319 2,6802

6321786000:01:000:0351 2,8819

6321786000:01:000:0341 2,68

6321786000:01:000:0302 0,9747

6321786000:01:000:0343 2,6841

6321786000:01:000:0309 2,68

6321786000:01:000:0340 2,6798

6321786000:01:000:0348 2,8175

6321786000:01:000:0318 2,68

6321786000:01:000:0316 2,9282

6321786000:01:000:0310 2,6801

6321786000:01:000:0315 2,7319

6321786000:01:000:0347 2,796

6321786000:01:000:0342 2,6801

6321786000:01:000:0312 2,68

6321786000:01:000:0305 2,6798

6321786000:01:000:0306 2,6799

6321786000:01:000:0354 0,6782

6321786000:01:000:0349 2,8481

6321786000:01:000:0344 2,7018

6321786000:01:000:0311 2,6802

6321786000:01:000:0345 2,7392

6321786000:01:000:0337 2,9376

6321786000:01:000:0335 2,9377

6321786000:01:000:0336 2,9376

6321786000:01:000:0339 2,9378

6321786000:01:000:0332 1,2105

6321786000:01:000:0338 2,9375

6321786000:01:000:0495 2,9375

6321786000:01:000:0503 2,9232

6321786000:01:000:0489 2,5459

6321786000:01:000:0499 2,9377

6321786000:01:000:0485 2,8281

6321786000:01:000:0501 2,9379

6321786000:01:000:0502 2,9379

6321786000:01:000:0500 2,9377

6321786000:01:000:0496 2,9377

6321786000:01:000:0490 2,9375

6321786000:01:000:0508 2,5459

6321786000:01:000:0492 2,7467

6321786000:01:000:0505 2,7669

6321786000:01:000:0488 2,8097

6321786000:01:000:0509 2,5461

6321786000:01:000:0494 2,8287

6321786000:01:000:0506 2,9377

6321786000:01:000:0486 2,6987

6321786000:01:000:0498 2,7596

6321786000:01:000:0491 2,9382

6321786000:01:000:0870 2,5767

6321786000:01:000:0483 2,8291

6321786000:01:000:0487 0,5622

6321786000:01:000:0536 2,8258

6321786000:01:000:0523 2,829

6321786000:01:000:0534 2,8288

6321786000:01:000:0519 2,8288

6321786000:01:000:0542 2,829

6321786000:01:000:0544 2,8292

6321786000:01:000:0539 2,8288

6321786000:01:000:0527 2,8289

6321786000:01:000:0545 2,8289

6321786000:01:000:0533 2,829

6321786000:01:000:0532 2,8288

6321786000:01:000:0517 2,8288

6321786000:01:000:0531 2,8288

6321786000:01:000:0540 2,8287

6321786000:01:000:0518 2,8289

6321786000:01:000:0524 2,8292

6321786000:01:000:0528 2,8288

6321786000:01:000:0522 2,829

6321786000:01:000:0530 2,8287

6321786000:01:000:0537 2,8288

6321786000:01:000:0526 2,8287

6321786000:01:000:0538 2,8288

6321786000:01:000:0521 2,829

6321786000:01:000:0541 2,8289

6321786000:01:000:0520 2,8289

6321786000:01:000:0535 2,8288

6321786000:01:000:0543 2,829

6321786000:01:000:0525 2,8289

6321786000:01:000:0529 2,8289

6321786000:01:000:0546 1,961

6321786000:01:000:0547 0,9661

6321786000:01:000:0580 2,68

6321786000:01:000:0581 2,6805

6321786000:01:000:0577 2,68

6321786000:01:000:0783 2,6801

6321786000:01:000:0584 2,68

6321786000:01:000:0586 2,7123

6321786000:01:000:0587 2,8279

6321786000:01:000:0578 2,6815

6321786000:01:000:0583 2,68

6321786000:01:000:0582 2,6806

6321786000:01:000:0585 2,6808

6321786000:01:000:0579 2,6799

6321786000:01:000:0576 2,68

6321786000:01:000:0573 0,7357

На території Мелихівської сільської ради Нововодолазького району Харківської області:

врожай соняшника 2017 року

Кадастровий номер Площа, га

6324282000:04:003:0116 7,3624

6324282000:04:003:0123 3,1827

6324282000:04:003:0163 6,4499

6324282000:04:003:0122 9,9069

6324282000:04:003:0165 6,4908

6324282000:04:003:0118 6,3654

6324282000:04:003:0151 2,3798

6324282000:04:003:0085 6,3654

6324282000:04:002:0058 5,671

6324282000:04:002:0033 5,8063

6324282000:04:002:0005 5,7961

6324282000:04:002:0038 5,671

6324282000:04:002:0004 5,8093

6324282000:04:002:0002 5,9378

6324282000:04:002:0061 5,83

6324282000:04:002:0063 5,8

6324282000:04:002:0060 5,78

6324282000:04:002:0059 5,9119

6324282000:04:002:0067 6,3657

6324282000:04:002:0064 6,9578

6324282000:04:002:0068 7,1488

6324282000:04:002:0062 6,79

6324282000:04:002:0066 7,087

6324282000:04:002:0085 15,0917

6324282000:04:002:0069 7,5128

6324282000:04:002:0070 7,6271

6324282000:04:003:0183 6,3647

6324282000:04:003:0310 6,2336

6324282000:04:003:0053 6,1714

6324282000:04:003:0095 6,1745

6324282000:04:003:0093 6,175

6324282000:04:003:0056 6,3009

6324282000:04:003:0055 6,3654

6324282000:04:003:0090 6,3654

6324282000:04:003:0126 6,3654

6324282000:04:003:0125 6,3654

6324282000:04:003:0127 6,3654

6324282000:04:003:0145 6,3654

6324282000:04:003:0187 6,3654

6324282000:04:003:0186 6,3653

6324282000:04:003:0181 3,5131

6324282000:04:003:0144 6,3654

Врожай кукурудзи 2017 року

Кадастровий номер Площа, га

6324282000:04:003:0131 6,5362

6324282000:04:003:0351 6,498

6324282000:04:003:0112 6,5224

6324282000:04:003:0071 6,4205

6324282000:04:003:0097 6,4934

6324282000:04:003:0072 6,3654

6324282000:04:003:0100 7,0428

6324282000:04:003:0208 6,3654

6324282000:04:003:0154 6,7139

6324282000:04:003:0156 6,3877

6324282000:04:003:0042 5,5099

6324282000:04:003:0157 6,3654

6324282000:04:003:0137 6,3655

6324282000:04:003:0155 6,3645

6324282000:04:003:0159 7,1536

6324282000:04:003:0161 4,7335

6324282000:04:003:0024 7,1837

6324282000:04:003:0324 6,5677

6324282000:04:003:0158 6,8965

6324282000:04:003:0132 6,5807

6324282000:04:003:0001 6,8743

6324282000:04:003:0070 7,1746

6324282000:04:003:0062 7,0888

6324282000:04:003:0104 7,1916

6324282000:04:003:0248 7,0057

6324282000:04:003:0170 6,9605

6324282000:04:003:0171 6,7574

6324282000:04:003:0102 5,9425

6324282000:04:003:0167 6,5576

6324282000:04:003:0067 11,35

6324282000:04:003:0191 5,8893

6324282000:04:003:0169 5,6784

6324282000:04:003:0168 5,671

6324282000:04:003:0066 5,6711

6324282000:04:003:0309 1,6264

6324282000:04:003:0210 6,3461

6324282000:04:003:0084 5,8829

6324282000:04:003:0014 5,8916

6324282000:04:003:0211 12,082

6324282000:04:003:0051 6,3631

6324282000:04:003:0207 6,3121

6324282000:04:003:0166 5,6815

6324282000:04:003:0308 4,7357

6324282000:04:003:0150 3,3206

6324282000:04:003:0074 5,7141

6324282000:04:003:0054 5,8263

6324282000:04:003:0081 5,9425

6324282000:04:003:0203 6,0307

6324282000:04:003:0082 6,0944

6324282000:04:003:0075 6,1402

6324282000:04:002:0120 6,2887

6324282000:04:003:0002 0,2146

6324282000:04:003:0162 2,2797

6324282000:04:002:0340 5,6834

6324282000:04:003:0121 3,4297

6324282000:04:003:0117 3,395

6324282000:04:003:0214 7,5509

6324282000:04:003:0251 7,5509

6324282000:04:003:0006 7,6577

6324282000:04:002:0081 5,0886

6324282000:04:002:0055 6,0033

6324282000:04:002:0037 6,0657

6324282000:04:002:0052 6,0987

6324282000:04:002:0044 6,1159

6324282000:04:002:0022 5,671

6324282000:04:002:0053 5,671

6324282000:04:002:0054 5,671

6324282000:04:002:0091 5,6711

6324282000:04:002:0030 5,671

6324282000:04:002:0031 5,671

6324282000:04:002:0032 5,671

6324282000:04:002:0029 5,732

6324282000:04:002:0101 5,671

6324282000:04:002:0027 5,671

6324282000:04:002:0026 5,8977

6324282000:04:002:0010 5,671

6324282000:04:002:0077 5,7342

6324282000:04:002:0009 5,671

6324282000:04:002:0076 5,671

6324282000:04:002:0075 2,9241

6324282000:04:002:0092 2,9096

6324282000:04:002:0078 5,7648

6324282000:04:003:0178 3,2992

6324282000:04:003:0217 6,3654

6324282000:04:003:0035 5,7798

6324282000:04:003:0315 5,671

6324282000:04:003:0109 6,0375

6324282000:04:003:0355 5,671

6324282000:04:003:0176 6,7534

6324282000:04:003:0153 6,3254

6324282000:04:003:0321 1,8904

6324282000:04:003:0322 1,8903

6324282000:04:003:0323 1,8903

6324282000:04:003:0318 5,8838

6324282000:04:003:0326 5,671

6324282000:04:003:0329 5,6792

6324282000:04:003:0032 5,7709

6324282000:04:003:0175 5,6721

6324282000:04:003:0224 6,6267

6324282000:04:003:0179 2,7329

6324282000:04:003:0026 6,3734

6324282000:04:003:0060 6,3424

6324282000:04:003:0316 6,3894

6324282000:04:003:0209 6,2157

6324282000:04:003:0129 6,3112

6324282000:04:003:0320 6,2159

6324282000:04:003:0312 10,1719

6324282000:04:003:0080 6,1737

6324282000:04:003:0078 6,1484

6324282000:04:003:0243 1,1417

6324282000:04:003:0234 0,4071

6324282000:04:003:0172 6,2123

6324282000:04:003:0027 5,9982

6324282000:04:003:0091 6,1198

6324282000:04:003:0094 6,2945

6324282000:04:003:0087 6,3161

6324282000:04:003:0246 6,2029

6324282000:04:003:0099 6,3035

6324282000:04:003:0247 6,2455

6324282000:04:002:0235 5,6147

6324282000:04:003:0138 5,9982

6324282000:04:003:0141 7,4865

6324282000:04:003:0189 5,9993

6324282000:04:003:0142 6,9714

6324282000:04:003:0236 6,2363

6324282000:04:003:0136 6,101

6324282000:04:003:0113 6,2655

6324282000:04:003:0240 6,152

6324282000:04:003:0188 6,3654

6324282000:04:003:0025 6,1562

6324282000:04:003:0190 6,3654

6324282000:04:003:0048 6,1321

6324282000:04:003:0182 2,8524

6324282000:04:003:0140 6,3654

6324282000:04:003:0044 6,1078

6324282000:04:003:0039 6,3382

6324282000:04:003:0148 6,2666

6324282000:04:003:0146 6,2175

6324282000:04:003:0147 6,1914

6324282000:04:003:0007 6,16

6324282000:04:003:0036 6,1952

6324282000:04:003:0052 6,1913

6324282000:04:003:0028 6,2046

6324282000:04:003:0012 6,188

6324282000:04:003:0313 2,1868

6324282000:04:003:0034 6,1198

шляхом складання акту опису й арешту майна та передачі описаного майна на зберігання Фермерському господарству "АЛЬЯНС" (63450, Харківська область, Зміївський район, с. Роздольне, вул. Молодіжна, 1-А, Код ЄДРПОУ 31374476), з подальшим вилученням дозрілого врожаю шляхом надання права збору врожаю пшениці, ячменю, гречки, вівса, соняшника, кукурудзи Фермерському господарству "АЛЬЯНС" (63450, Харківська область, Зміївський район, с. Роздольне, вул. Молодіжна, 1-А, Код ЄДРПОУ 31374476) із застосуванням спеціалізованої техніки та подальшою передачею зібраного врожаю пшениці, ячменю, гречки, вівса, соняшника, кукурудзи на відповідальне зберігання Фермерському господарству "АЛЬЯНС" (63450, Харківська область, Зміївський район, с. Роздольне, вул. Молодіжна, 1-А, Код ЄДРПОУ 31374476).

Ухвала набирає чинності 21 липня 2017 року, підлягає негайному виконанню та є виконавчим документом згідно Закону України "Про виконавче провадження".

Строк пред`явлення ухвали до виконання - три роки до "22" липня 2020 року.

Стягувачем за даною ухвалою є Товариство з обмеженою відповідальністю "Охоронне агентство "Сталкер" (61000, м.Харків, вул.Польова, 12А, код ЄДРПОУ: 38384501).

Боржником за даною ухвалою є: Фермерське господарство "АЛЬЯНС" (63450, Харківська область, Зміївський район, с.Роздольне, вул.Молодіжна, 1-А; код ЄДРПОУ: 31374476) .

Суддя ОСОБА_1

СудГосподарський суд Харківської області
Дата ухвалення рішення21.07.2017
Оприлюднено06.08.2017
Номер документу68109729
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —922/2388/17

Ухвала від 21.11.2017

Господарське

Господарський суд Харківської області

Кухар Н.М.

Постанова від 23.10.2017

Господарське

Харківський апеляційний господарський суд

Тихий П.В.

Ухвала від 06.10.2017

Господарське

Харківський апеляційний господарський суд

Тихий П.В.

Ухвала від 02.10.2017

Господарське

Господарський суд Харківської області

Кухар Н.М.

Ухвала від 02.10.2017

Господарське

Господарський суд Харківської області

Кухар Н.М.

Ухвала від 25.09.2017

Господарське

Господарський суд Харківської області

Кухар Н.М.

Ухвала від 05.09.2017

Господарське

Господарський суд Харківської області

Кухар Н.М.

Ухвала від 21.07.2017

Господарське

Господарський суд Харківської області

Кухар Н.М.

Ухвала від 01.08.2017

Господарське

Господарський суд Харківської області

Кухар Н.М.

Ухвала від 21.07.2017

Господарське

Господарський суд Харківської області

Кухар Н.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні