Ухвала
від 08.08.2017 по справі 241/894/17
АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ (М. МАРІУПОЛЬ)

11-п/775/171/2017(м)

241/894/17

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

08 серпня 2017 року колегія суддів судової палати з кримінальних справ Апеляційного суду Донецької області в складі:

головуючого судді ОСОБА_1

суддів ОСОБА_2 , ОСОБА_3

при секретарі ОСОБА_4

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі судових засідань апеляційного суду Донецької області у місті Маріуполі подання в.о. голови Першотравневого районного суду Донецької області ОСОБА_5 про вирішення питання про зміну підсудності матеріалів кримінального провадження стосовно ОСОБА_6 ,-

В С Т А Н О В И Л А :

04 серпня 2017 року до апеляційного суду Донецької області в місті Маріуполі надійшло подання в.о. голови Першотравневого районного суду Донецької області ОСОБА_5 про вирішення питання про зміну підсудності матеріалів кримінального провадження стосовно ОСОБА_6 , обвинуваченого у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 185, ч.2 ст. 289 КК України.

Своє подання мотивує тим, що в Першотравневому районному суді Донецької області працює один суддя ОСОБА_5 , яким приймав участь у даному кримінальному провадженні, як слідчий суддя. На підставі зазначеного просить вирішити питання про зміну підсудності даного кримінального провадження.

Перевіривши матеріали кримінального провадження за поданням в.о. голови Першотравневого районного суду Донецької області ОСОБА_5 про вирішення питання про зміну підсудності кримінального провадження стосовно ОСОБА_6 , колегія суддів вважає, що подання підлягає задоволенню, за таких підстав.

Згідно ст. 34 КПК України кримінальне провадження передається на розгляд до іншого суду, якщо після задоволення відводів (самовідводів) чи в інших випадках неможливо утворити новий склад суду для судового розгляду.

Відповідно до вищезазначеного колегія суддів приходить до висновку, що подання в.о. голови Першотравневого районного суду Донецької області ОСОБА_5 про вирішення питання про зміну підсудності матеріалів кримінального провадження стосовно ОСОБА_6 , обвинуваченого у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 185, ч.2 ст. 289 КК України підлягає задоволенню, оскільки колегією суддів встановлено, що в Першотравневому районному суді Донецької області працює один суддя ОСОБА_5 , яким приймав участь у даному кримінальному провадженні, як слідчий суддя та у зв`язку з наведеним не можливо утворити склад суду для розгляду матеріалів кримінального провадження.

На підставі викладеного колегія суддів приходить до висновку, що для ефективності та оперативності розгляду кримінального провадження, матеріали провадження необхідно направити на розгляд до Володарського районного суду Донецької області.

На підставі викладеного, керуючись ст. 34 КПК України, колегія суддів, -

У Х В А Л И Л А:

Подання в.о. голови Першотравневого районного суду Донецької області ОСОБА_5 про вирішення питання про зміну підсудності матеріалів кримінального провадження стосовно ОСОБА_6 , обвинуваченого у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 185, ч.2 ст. 289 КК України задовольнити.

Матеріали кримінального провадження стосовно ОСОБА_6 , обвинуваченого у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 185, ч.2 ст. 289 КК України передати на розгляд до Володарського районного суду Донецької області.

Судді:

СудАпеляційний суд Донецької області (м. Маріуполь)
Дата ухвалення рішення08.08.2017
Оприлюднено08.03.2023
Номер документу68162036
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —241/894/17

Ухвала від 22.01.2018

Кримінальне

Апеляційний суд Донецької області (м. Маріуполь)

Преснякова А. А.

Ухвала від 22.01.2018

Кримінальне

Апеляційний суд Донецької області (м. Маріуполь)

Преснякова А. А.

Ухвала від 22.12.2017

Кримінальне

Апеляційний суд Донецької області (м. Маріуполь)

Преснякова А. А.

Ухвала від 15.12.2017

Кримінальне

Апеляційний суд Донецької області (м. Маріуполь)

Преснякова А. А.

Ухвала від 08.08.2017

Кримінальне

Апеляційний суд Донецької області (м. Маріуполь)

Сєдих А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні