Ухвала
від 07.08.2017 по справі 757/44917/17-ц
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/44917/17-ц

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

07 серпня 2017 року суддя Печерського районного суду м. Києва Васильєва Н.П., розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до Комунального підприємства Київської міської ради Телекомпанія Київ про визнання незаконними та скасування наказів, визнання незаконним зміну істотних умов праці та поновлення попередніх умов праці, стягнення невипалених в результаті незаконної зміни істотних умов праці коштів, -

В С ТА Н О В И В :

Позивач ОСОБА_1 звернувся до суду з позовною заявою до відповідача Комунального підприємства Київської міської ради Телекомпанія Київ про визнання незаконними та скасування наказів, визнання незаконним зміну істотних умов праці та поновлення попередніх умов праці, стягнення невипалених в результаті незаконної зміни істотних умов праці коштів.

Позовна заява підлягає поверненню позивачу з наступних підстав.

Відповідно до ч.1 ст. 109 ЦПК України, позови до юридичних осіб пред'являються в суд за їхнім місцезнаходженням.

Згідно зі ст. 115 ЦПК України, якщо суддя, вирішуючи питання про відкриття провадження у справі встановить, що справа не підсудна цьому суду, заява повертається позивачеві для подання до належного суду, про що постановляється ухвала.

Позивач вказує, юридичну адресу відповідача: м. Київ, вул. Хрещатик, 36 та фактичну адресу: м. Київ, вул. Хрещатик, 5-В, проте згідно відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань місцезнаходження Комунального підприємства Київської міської ради Телекомпанія Київ (код ЄДРПОУ 25195855) зазначено: м. Київ, вул. Хрещатик, 36, що територіально не відноситься до Печерського району м. Києва.

Разом з тим, при зверненні до суду позивач вказав свою адресу: АДРЕСА_1, що також територіально не відноситься до Печерського району м. Києва.

При таких обставинах позовна заява не підсудна Печерському районному суду м. Києва та згідно п.4 ч.3 ст. 121 ЦПК України повертається заявнику.

У зв'язку із поверненням позовної заяви позивачу для подання до належного суду, вважаю за необхідне у відповідності до п. 2 ч. 1 ст. 7 Закону України Про судовий збір повернути позивачу суму сплаченого судового збору в розмірі 640 грн. 00 коп.

На підставі викладеного, керуючись ст. 109, ст. 110, ст. 115, 121, 210 ЦПК України, -

У Х В А Л И В :

Позовну заяву ОСОБА_1 до Комунального підприємства Київської міської ради Телекомпанія Київ про визнання незаконними та скасування наказів, визнання незаконним зміну істотних умов праці та поновлення попередніх умов праці, стягнення невипалених в результаті незаконної зміни істотних умов праці коштів - повернути позивачу для подання до належного суду.

Повернути ОСОБА_1 сплачену суму судового збору у розмірі 640,00 грн., згідно квитанції № 13 від 24.07.2017.

Роз'яснити позивачу, що повернення позовної заяви не перешкоджає повторному зверненню із заявою до суду, якщо перестануть існувати обставини, що стали підставою для повернення позовної заяви.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Апеляційного суду м. Києва, через суд першої інстанції, протягом п'яти днів з дня її отримання шляхом подання апеляційної скарги.

Суддя

Дата ухвалення рішення07.08.2017
Оприлюднено09.08.2017

Судовий реєстр по справі —757/44917/17-ц

Ухвала від 07.08.2017

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Васильєва Н. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні