Ухвала
від 10.08.2017 по справі 812/896/16
ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

8.1

ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про виправлення описки

11 серпня 2017 року СєвєродонецькСправа № 812/896/16

Суддя Луганського окружного адміністративного суду Шембелян В.С., розглянувши у порядку письмового провадження питання про виправлення описки в постанові Луганського окружного адміністративного суду від 24.04.2017 у справі № 812/896/16 за адміністративним позовом державного підприємства "Луганський регіональний науково - виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" до Державної податкової інспекції у м.Лисичанську Головного управління ДФС у Луганській області, Спеціалізованої Державної податкової інспекції з обслуговування великих платників у м.Луганську Міжрегіонального головного управління ДФС, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору - управління Державної казначейської служби України у м. Лисичанську Луганської області про визнання протиправними дій, зобов'язання вчинити певні дії, стягнення надміру сплачених грошових коштів у сумі 594613,14 грн,-

ВСТАНОВИВ:

Постановою Луганського окружного адміністративного суду від 24.04.2017 уточнений адміністративний позов державного підприємства "Луганський регіональний науково - виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" до Державної податкової інспекції у м.Лисичанську Головного управління ДФС у Луганській області, Спеціалізованої Державної податкової інспекції з обслуговування великих платників у м.Луганську Міжрегіонального головного управління ДФС, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору - управління Державної казначейської служби України у м. Лисичанську Луганської області про визнання протиправними дій, зобов'язання вчинити певні дії, стягнення надміру сплачених грошових коштів у сумі 594613,14 грн задоволено повністю.

Визнано протиправною бездіяльність Спеціалізованої Державної податкової інспекції з обслуговування великих платників у м.Луганську Міжрегіонального головного управління ДФС щодо ненаправлення висновку Управлінню державної казначейської служби України у м. Лисичасньку Луганської області про повернення надмірно сплачених коштів з податку на прибуток підприємств і організацій, що перебувають у державній власності на загальну суму 594613,14 грн.

Зобов'язано Державну податкову інспекцію у м. Лисичанську Головного управління ДФС у Луганській області сформувати та направити органу державної казначейської служби висновок про повернення державному підприємству "Луганський регіональний науково - виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" переплати з податку на прибуток підприємств і організацій, що перебувають у державній власності в сумі 594613,14 грн. (п'ятсот дев'яносто чотири тисячі шістсот тринадцять гривень 14 коп.).

Стягнуто за рахунок бюджетних асигнувань Спеціалізованої Державної податкової інспекції з обслуговування великих платників у м.Луганську Міжрегіонального головного управління ДФС (код ЄДРПОУ 39792704) на користь державного підприємства "Луганський регіональний науково - виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" (код ЄДРПОУ 04725935) судові витрати зі сплати судового збору у сумі 4459,60 грн (чотири тисячі чотириста п'ятдесят дев'ять гривень 60 коп).

Стягнуто за рахунок бюджетних асигнувань Державної податкової інспекції в м. Лисичанську Головного управління Державної фіскальної служби у Луганській області (код ЄДРПОУ 38504959) на користь державного підприємства "Луганський регіональний науково - виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" (код ЄДРПОУ 04725935) судові витрати зі сплати судового збору у сумі 4459,60 грн (чотири тисячі чотириста п'ятдесят дев'ять гривень 60 коп) ( том 2 а.с.13-17).

При виготовленні тексту резолютивної частини постанови від 24.04.2017 в адміністративній справі № 812/896/16 допущено описку в п'ятому абзаці резолютивної частини в зазначенні реквізитів стягувача за рішенням про стягнення судового збору.

Згідно зі статтею 169 Кодексу адміністративного судочинства України суд може з власної ініціативи або за заявою особи, що брала участь у справі, чи іншої заінтересованої особи виправити допущені в судовому рішенні цього суду описки, очевидні арифметичні помилки незалежно від того, набрало судове рішення законної сили чи ні.

Питання про внесення виправлень суд може вирішити в порядку письмового провадження. У разі якщо для внесення виправлень суд визнає за необхідне провести судове засідання за присутності осіб, які беруть участь у справі, ці особи повідомляються про день, час і місце засідання. Неприбуття в судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені, не перешкоджає розгляду питання про внесення виправлень.

Ухвалу суду про внесення виправлень у судове рішення чи відмову у внесенні виправлень може бути оскаржено.

З огляду на вищевикладене, суд вважає за можливе виправити описку допущену у резолютивній частині постанови Луганського окружного адміністративного суду від 24.04.2017 у справі № 812/896/16, що не змінює суті судового рішення.

Керуючись ст. 160, 165, 169 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

УХВАЛИВ:

Виправити описку, допущену у п'ятому абзаці резолютивної частини постанови Луганського окружного адміністративного суду від 24.04.2017 у справі № 812/896/16 за адміністративним позовом державного підприємства "Луганський регіональний науково - виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" до Державної податкової інспекції у м.Лисичанську Головного управління ДФС у Луганській області, Спеціалізованої Державної податкової інспекції з обслуговування великих платників у м.Луганську Міжрегіонального головного управління ДФС, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору - управління Державної казначейської служби України у м. Лисичанську Луганської області про визнання протиправними дій, зобов'язання вчинити певні дії, стягнення надміру сплачених грошових коштів у сумі 594613,14 грн в зазначенні реквізитів стягувача за рішенням про стягнення судового збору.

Викласти п'ятий абзац резолютивної частини постанови в наступній редакції: Стягнути за рахунок бюджетних асигнувань Державної податкової інспекції в м. Лисичанську Головного управління ДФС у Луганській області (код ЄДРПОУ 39890557) на користь державного підприємства "Луганський регіональний науково - виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" (код ЄДРПОУ 04725935) судові витрати зі сплати судового збору у сумі 4459,60 грн (чотири тисячі чотириста п'ятдесят дев'ять гривень 60 коп) .

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого Кодексом адміністративного судочинства України, якщо таку скаргу не було подано.

Ухвала суду може бути оскаржена до Донецького апеляційного адміністративного суду. Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. У разі якщо ухвалу було постановлено в письмовому провадженні або згідно з частиною третьою статті 160 цього Кодексу, або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя В.С. Шембелян

Дата ухвалення рішення10.08.2017
Оприлюднено11.08.2017

Судовий реєстр по справі —812/896/16

Постанова від 20.05.2020

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Желтобрюх І.Л.

Постанова від 20.05.2020

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Желтобрюх І.Л.

Ухвала від 19.05.2020

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Желтобрюх І.Л.

Ухвала від 19.05.2020

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Желтобрюх І.Л.

Ухвала від 02.04.2020

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Васильєва І.А.

Ухвала від 02.04.2020

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Васильєва І.А.

Ухвала від 04.10.2017

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Веденяпін О.А.

Ухвала від 07.08.2017

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Веденяпін О.А.

Ухвала від 07.08.2017

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Веденяпін О.А.

Ухвала від 10.08.2017

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

В.С. Шембелян

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні