Ухвала
від 11.08.2017 по справі 752/5532/17
ГОЛОСІЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 752/5532/17

Провадження №: 2/752/3262/17

У Х В А Л А

Іменем України

11.08.2017 року Голосіївський районний суд м. Києва у складі:

головуючого судді Мирошниченко О.В.

з участю секретаря Мархотка А.С.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Києві цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю ДІАМАНТ , ОСОБА_2, третя особа - Виконавчий комітет Ірпінської міської ради Київської області, про визнання правочину угаданим та визнання прихованого договору дарування недійсним та зобов'язання вчинити дії, -

в с т а н о в и в:

В провадженні Голосіївського районного суду м. Києва перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до ТОВ ДІАМАНТ , ОСОБА_2, третя особа - Виконавчий комітет Ірпінської міської ради Київської області, про визнання правочину угаданим та визнання прихованого договору дарування недійсним та зобов'язання вчинити дії.

01.08.2017 року позивач звернулась до суду із заявою про відмову від позову та закриття провадження у справі.

Відповідно до п. 3 ч. 1 ст. 205 ЦПК України суд своєю ухвалою закриває провадження у справі, зокрема, якщо позивач відмовився від позову і відмова прийнята судом.

Враховуючи, що позивачем подано до суду заяву про відмову від позовних вимог та закриття провадження у справі, відмова прийнята судом, наслідки закриття провадження у справі особам, які беруть участь у справі, зрозумілі, суд надходить до висновку про те, що провадження у даній справі - закриттю.

Відповідно до положень ч. 3 ст. 154 ЦПК України заходи забезпечення позову можуть бути скасовані судом, який розглядає справу. Згідно вимог ч. 6 вказаної вище статті, якщо у задоволенні позову було відмовлено, провадження у справі закрито або заяву залишено без розгляду, вжиті заходи забезпечення позову застосовуються до набрання судовим рішенням законної сили.

За вказаних обставин, враховуючи, що провадження у даній цивільній справі підлягає закриттю, суд надходить також до висновку про скасування заходів забезпечення позову, вжитих ухвалою суду від 28.03.20175 року на підставі ст. 154 ЦПК України.

На підставі викладеного, керуючись п. 3 ч. 1 ст. 205 ЦПК України, суд, -

у х в а л и в:

Провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю ДІАМАНТ , ОСОБА_2, третя особа - Виконавчий комітет Ірпінської міської ради Київської області, про визнання правочину угаданим та визнання прихованого договору дарування недійсним та зобов'язання вчинити дії, - закрити.

Скасувати заходи забезпечення позову, вжиті ухвалою Голосіївського районного суду м. Києва від 28 березня 2017 року.

Звільнити з-під арешту земельну ділянку, що розташована за адресою: АДРЕСА_1, кадастровий номер НОМЕР_1, площею 0,3462 га, яка належить Товариству з обмеженою відповідальністю ДІАМАНТ .

Звільнити з-під арешту АЗС, що розташована за адресою: АДРЕСА_1 та яка належить Товариству з обмеженою відповідальністю ДІАМАНТ .

Зняти заборону державним реєстраторам Виконавчого комітету Ірпінської міської ради Київської області та іншим суб'єктам державної реєстрації, визначених ст.1 Закону України Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців та громадських формувань вчиняти будь-які реєстраційні дії щодо змін відомостей, що містяться у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб про Товариство з обмеженою відповідальністю ДІАМАНТ ( код ЄДРПОУ 24219341).

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня її проголошення до Апеляційного суду м. Києва через Голосіївський районний суд м. Києва. У разі, якщо ухвалу було постановлено без участі особи, яка ї оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя:

Дата ухвалення рішення11.08.2017
Оприлюднено23.08.2017
Номер документу68436309
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —752/5532/17

Ухвала від 11.08.2017

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Мирошниченко О. В.

Ухвала від 10.07.2017

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Мирошниченко О. В.

Ухвала від 28.03.2017

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Мирошниченко О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні