Ухвала
від 25.07.2017 по справі 757/42792/17-к
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/42792/17-к

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

25 липня 2017 року Печерський районний суд міста Києва у складі:

головуючого слідчого судді ОСОБА_1 ,

при секретарі ОСОБА_2 ,

за участю слідчого ОСОБА_3 ,

розглянувши у закритому судовому засіданні у приміщенні Печерського районного суду міста Києва клопотання заступника начальника першого слідчого відділу слідчого управління прокуратури Київської області радника юстиції ОСОБА_3 про проведення обшуку,

В С Т А Н О В И В:

У провадження слідчого судді Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 надійшло клопотання сторони кримінального провадження заступника начальника першого слідчого відділу слідчого управління прокуратури Київської області радника юстиції ОСОБА_3 , погоджене прокурором у кримінальному провадженні прокурором першого відділу процесуального керівництва управління процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих регіональної прокуратури прокуратури Київської області ОСОБА_4 , про надання дозволу на проведення обшуку за місцем здійснення підприємницької діяльності ПрАТ «АТАСС-Бориспіль» (ЄДРПОУ:05538833) за адресою: Київська обл. м. Бориспіль, вул. В.Момота, 42.

У судовому засідання слідчий внесене клопотання підтримав та просив його задовольнити.

Згідно норми ч. 1 ст. 107 КПК України 2012 року фіксація під час розгляду клопотання слідчим суддею за допомогою технічних засобів не здійснювалась.

Як вбачається з матеріалів клопотання слідчим управлінням прокуратури Київської області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадження № 42016110000000492 від 04.10.2016 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.

В ході досудового розслідування встановлено, що ОСОБА_5 , перебуваючи з березня 2015 року по серпень 2016 року на посаді начальника управління інфраструктури Київської обласної державної адміністрації спільно з ОСОБА_6 , зловживаючи своїм службовим становищем, всупереч інтересам служби, організували протиправну схему з одержання неправомірної вигоди від автомобільних перевізників Київської області.

Упродовж терміну перебування на посаді ОСОБА_5 неправомірно видано дозвільні документи на право обслуговування ряду приміських автобусних маршрутів загального користування ряду автомобільним перевізникам.

З урахуванням викладеного, з метою отримання доказів вчинення тяжкого злочину, передбаченого ст. 368 ч. 3 КК України, а також у зв`язку з неможливістю отримання таких даних у інший спосіб, виникла необхідність у проведенні обшуку за місцем здійснення підприємницької діяльності ПрАТ «АТАСС-Бориспіль» (ЄДРПОУ:05538833) за адресою: Київська обл. м. Бориспіль, вул. В.Момота, 42.

Відповідно до інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна, право власності на об`єкт нерухомого майна за адресою: Київська обл. м. Бориспіль, вул. В.Момота, 42, зареєстроване за Бориспільською міською радою (ЄДРПОУ: 04054903),

ТОВ «ДАД СТРОЙ» (ЄДРПОУ 38183216), ПрАТ «АТАСС-Бориспіль» (ЄДРПОУ:05538833).

Відповідно до ст. 233 КПК України ніхто не має права проникнути до житла чи іншого володіння особи з будь - якою метою, інакше як лише за добровільною згодою особи, яка ними володіє, або на підставі ухвали слідчого судді.

Відповідно до ч. 1 ст. 234 КПК України обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Відповідно до ч. 2 ст. 234 КПК України обшук проводиться на підставі ухвали слідчого судді.

Слідчий суддя, заслухавши пояснення слідчого, дійшов висновку, що є достатні підстави вважати, що за вказаною в клопотанні адресою можуть знаходитись відшукуванні речі, предмети та документи, які мають значення для досудового розслідування, а також те, що відомості, які містяться у відшукуванних речах, предметах та документах, можуть бути доказами під час судового розгляду.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 107, 167, 233 - 235, 309 КПК України, слідчий суддя, -

У Х В А Л И В :

Клопотання заступника начальника першого слідчого відділу слідчого управління прокуратури Київської області ОСОБА_3 , погоджене прокурором першого відділу управління процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих регіональної прокуратури прокуратури Київської області ОСОБА_4 , про проведення обшуку - задовольнити.

Надати заступнику начальника першого слідчого відділу слідчого управління прокуратури Київської області ОСОБА_3 , слідчим слідчої групи та прокурорам групи прокурорів у кримінальному провадженні № 42016110000000492 від 04.10.2016, а також оперативним працівникам за дорученням слідчого, дозвіл на проведення обшуку за місцем здійснення підприємницької діяльності ПрАТ «АТАСС-Бориспіль» (ЄДРПОУ:05538833) за адресою: Київська обл. м. Бориспіль, вул. В.Момота, 42, право власності на об`єкт нерухомості зареєстроване за Бориспільською міською радою (ЄДРПОУ: 04054903), ТОВ «ДАД СТРОЙ» (ЄДРПОУ 38183216), ПрАТ «АТАСС-Бориспіль» (ЄДРПОУ:05538833), з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення у даному кримінальному провадженні, а також вилученні речей та документів як в паперовій, так і в електронній формі щодо організації пасажирських автомобільних перевезень та сплати неправомірної вигоди службовим особам Київської обласної державної адміністрації, зокрема: документи, подані для отримання ліцензії на пасажирські перевезення, документів, які підтверджують достовірність даних, зазначених у поданих органу ліцензування документах, документів про порушення законодавства у сфері пасажирських перевезень, документів про внесення плати за видачу ліцензії на пасажирські перевезення, угод з надання послуг пасажирських перевезень, відомостей про наявність на балансі підприємства транспортних засобів, документів щодо проведення перевірки технічного стану та обов`язкового технічного контролю, журналів обліку в`їзду та виїзду на маршрути пасажирських перевезень, маршрутних (подорожніх) листів, комп`ютерної техніки та електронних носіїв інформації, а також чорнових записів, блокнотів, нотаток та інших носіїв інформації, мобільних телефонів, SIM-карток та інших пристроїв зв`язку, за допомогою яких учасниками злочину обговорюються злочинні дії.

Визначити строк дії ухвали, який не може перевищувати одного місяця з дня постановлення ухвали.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя

Дата ухвалення рішення25.07.2017
Оприлюднено07.03.2023
Номер документу68461217
СудочинствоКримінальне
Сутьпроведення обшуку

Судовий реєстр по справі —757/42792/17-к

Ухвала від 25.07.2017

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Васильєва Н. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні