Ухвала
від 23.08.2017 по справі 461/5046/16-к
ГАЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 461/5829/17

Провадження № 1-кс/461/5826/17

УХВАЛА

про надання дозволу на проведення огляду

23.08.2017

Слідчий суддя Галицького районного суду м. Львова ОСОБА_1 , з участю прокурора ОСОБА_2 , розглянувши клопотання старшого слідчого в ОВС СУ ГУ НП у Львівській області ОСОБА_3 про надання дозволу на проведення огляду,

в с т а н о в и в :

старший слідчий в ОВС СУ ГУ НП у Львівській області ОСОБА_3 за погодженням прокурора відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання державного обвинувачення управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Львівської області ОСОБА_2 звернувся до суду із клопотанням, в якому просить надати дозвіл на огляд та вилучення, виробів медичного призначення та встановленої системи очистки води «ПЕРВАЯ ВОДА», та інших предметів та документів, які мають значення для кримінального провадження, які перебувають у приміщенні Новояворівській районній лікарні №1, за адресою: Львівська область, м. Новояворівськ, вул. Шевченка, 18, з метою фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знарядь кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте в результаті його вчинення, із залученням спеціаліста із Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками, який володіє спеціальними знаннями та навичками, щодо застосування законодавства здійснення контролю у сфері обігу лікарських засобів та медичних виробів.

В обґрунтування внесеного клопотання покликається на те, що вказані вище речі, предмети, документи, вироби медичного призначення, а саме система очистки води «ПЕРВАЯ ВОДА» та інформацію про неї, можливо здобути лише шляхом отримання дозволу на огляд приміщення в якому вона знаходяться, з метою виявлення та фіксації відомостей щодо обставин вчинення кримінального правопорушення, та отримання розпорядження суду на її огляд та вилучення.

Відповідно до ч.1 ст.237 КПК України з метою виявлення та фіксації відомостей щодо обставин вчинення кримінального правопорушення слідчий, прокурор проводять огляд місцевості, приміщення, речей та документів.

Встановлено, що слідчим управлінням ГУ НП у Львівській області розслідуються матеріали кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12016140000000704 від 13.07.2016 за ознаками вчинення злочину передбаченого, ч.4 ст.191 КК України. Досудовим розслідуванням установлено, що службові особи Департаменту охорони здоров`я Львівської ОДА, в групі із службовими особами ТОВ «Медікалгруп-Україна», створили умови для придбання у вказаного суб`єкта підприємницької діяльності за бюджетні кошти витратні матеріали для проведення гемодіалізу до обладнання, яке було передано 25.05.2015 року Департаменту охорони здоров`я ЛОДА ТОВ «Медікалгруп-Україна» для проведення нирково замісної терапії пацієнтам у відділенні амбулаторного гемодіалізу № 3 на базі Новояворівської районної лікарні № 1.

З матеріалів кримінального провадження вбачається наявність достатніх підстав вважати, що речі, предмети, документи, вироби медичного призначення та інформація яка в них наявна, що стосується системи очистки води «ПЕРВАЯ ВОДА», мають значення для кримінального провадження, і на даний час знаходиться у приміщенні Новояворівської районної лікарні №1, за адресою: Львівська область, м. Новояворівськ, вул. Шевченка, 18, які останні використовують, та самі по собі та в сукупності з іншими матеріалами кримінального провадження мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у вказаному кримінальному провадженні, а також існує реальна загроза їх зміни або знищення, відтак, слідчий суддя приходить до висновку, що існує необхідність у проведенні огляду вищевказаних приміщень з метою виявлення та фіксації відомостей щодо обставин вчинення кримінального правопорушення, а тому клопотання слід задоволити.

Керуючись ст.ст.234, 237 КПК України,

у х в а л и в :

клопотання задоволити.

Надати дозвіл на огляд та вилучення, виробів медичного призначення та встановленої системи очистки води «ПЕРВАЯ ВОДА», та інших предметів та документів, які мають значення для кримінального провадження, які перебувають у приміщенні Новояворівській районній лікарні №1, за адресою: Львівська область, м. Новояворівськ, вул. Шевченка, 18, з метою фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знарядь кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте в результаті його вчинення, із залученням спеціаліста із Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками, який володіє спеціальними знаннями та навичками, щодо застосування законодавства здійснення контролю у сфері обігу лікарських засобів та медичних виробів. 2. Виконання ухвали покласти на старшого слідчого в ОВС СУ ГУ НП у Львівській області ОСОБА_3 та оперативних співробітників Управління СБУ у Львівській області, згідно доручення слідчого в порядку ст. 40 КПК України.

Строк дії ухвали один місяць з дня постановлення.

Роз`яснити наслідки невиконання ухвали, передбачені ст.166 КПК України.

Ухвала оскарженню не підлягає. Заперечення проти неї можуть бути подані під час підготовчого провадження в суді.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення23.08.2017
Оприлюднено07.03.2023
Номер документу68494996
СудочинствоКримінальне
Сутьнадання дозволу на проведення огляду

Судовий реєстр по справі —461/5046/16-к

Ухвала від 23.08.2017

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Лялюк Є. Д.

Ухвала від 18.04.2017

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Мисько Х. М.

Ухвала від 18.04.2017

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Мисько Х. М.

Ухвала від 30.11.2016

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Мисько Х. М.

Ухвала від 30.11.2016

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Мисько Х. М.

Ухвала від 30.11.2016

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Мисько Х. М.

Ухвала від 30.11.2016

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Мисько Х. М.

Ухвала від 30.11.2016

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Мисько Х. М.

Ухвала від 30.11.2016

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Мисько Х. М.

Ухвала від 30.11.2016

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Мисько Х. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні