Ухвала
від 29.08.2017 по справі 918/565/17
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

33013, м. Рівне, вул. Набережна, 26А


УХВАЛА

"29" серпня 2017 р. Справа № 918/565/17

Суддя Марач В.В . розглянувши матеріали справи

за позовом Професійна спілка працівників агропромислового комплексу України

до відповідача ОСОБА_1 з обмеженою відповідальністю "Санаторно - оздоровчий комплекс "Корець"

про визнання недійсним рішення загальних зборів та зобов'язання вчинити певні дії

За участю представників сторін:

від позивача: ОСОБА_2;

від відповідача: ОСОБА_3;

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою господарського суду від 15 серпня 2017 року порушено провадження у справі № 918/565/17 та призначено до розгляду.

29.08.2017 року ОСОБА_4 спілка "Аграрний союз України" подала суду клопотання про залучення її до участі у справі у якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на стороні відповідача (01024, м.Київ, Печерський район, вул.Круглоуніверситетська, буд.22, офіс 6).

Згідно ч.1 ст.27 ГПК України треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до прийняття рішення господарським судом, якщо рішення з господарського спору може вплинути на їх права або обов'язки щодо однієї з сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за клопотанням сторін, прокурора. Якщо господарський суд при прийнятті позовної заяви, вчиненні дій по підготовці справи до розгляду або під час розгляду справи встановить, що рішення господарського суду може вплинути на права і обов'язки осіб, що не є стороною у справі, господарський суд залучає таких осіб до участі у справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору.

Крім того, у судовому засіданні виникла необхідність витребування нових доказів.

Відповідно до ст.77 Господарського процесуального кодексу України господарський суд відкладає в межах строків, встановлених статтею 69 цього Кодексу, розгляд справи, коли за якихось обставин спір не може бути вирішено в даному засіданні, зокрема в разі не з"явлення сторін, витребування нових доказів.

За таких обставин, враховуючи вищевикладене, з метою дотримання принципів господарського судочинства, а саме змагальності та об'єктивності, розгляд справи відповідно до ст.77 Господарського процесуального кодексу України слід відкласти.

Керуючись ст.77 ГПК України, суд -

УХВАЛИВ:

1. Розгляд справи відкласти на "10" жовтня 2017 року на 12:00 год.

2. Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду Рівненської області в залі судових засідань (кабінет №13).

3 . Залучити до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача ОСОБА_4 спілку "Аграрний союз України"(01024, м.Київ, Печерський район, вул.Круглоуніверситетська, буд.22, офіс 6).

4. Позивачу:

- надіслати третій особі копію позовної заяви з додатками.

5. Третій особі надати суду: відзив на позов, довідку (витяг) про включення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань .

6. Центру надання адміністративних послуг Корецької районної державної адміністрації ( 34700, Рівненська область, м. Корець, площа Київська, 5) надати суду до 10.10.2017 року : належним чином завірену копію реєстраційної справи товариства з обмеженою відповідальністю "Санаторно-Оздоровчий комплекс "Корець" (34706,Рівненська область, Корецький район, село Гвіздів, Монашинський Хутір, буд.2, код ЄДРПОУ 13985167) з моменту створення і до теперішнього часу, яка включає реєстраційні дії реєстратора, документи, надані сторонами .

7. Зобов'язати позивача надати суду:

- довідку (витяг) про включення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань; оригінали документів, доданих до позовної заяви (для огляду в судовому засіданні); рішення, що оскаржується.

8. Зобов'язати відповідача надати суду:

- довідку (витяг) про включення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань; відзив на позов, рішення учасників ОСОБА_1 з обмеженою відповідальністю "Санаторно-оздоровчий комплекс "Корець" про виключення Професійної спілки працівників агропромислового комплексу України зі складу товариства, установчі документи.

9. У разі неможливості подання будь-яких документів на виконання вимоги ухвали суду - надати письмові пояснення щодо їх неподання. Всі документи подавати із клопотанням про залучення до матеріалів справи через канцелярію суду завчасно, до судового розгляду.

10. Попередити сторони про передбачену п. 5 ст. 83 ГПК України та ст. 382 Кримінального кодексу України відповідальність за невиконання вимог ухвали суду .

Суддя Марач В.В.

Дата ухвалення рішення29.08.2017
Оприлюднено30.08.2017
Номер документу68512840
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання недійсним рішення загальних зборів та зобов'язання вчинити певні дії

Судовий реєстр по справі —918/565/17

Рішення від 21.11.2017

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Марач В.В.

Ухвала від 31.10.2017

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Марач В.В.

Ухвала від 10.10.2017

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Марач В.В.

Ухвала від 29.08.2017

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Марач В.В.

Ухвала від 15.08.2017

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Марач В.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні