Ухвала
від 30.08.2017 по справі 821/1011/17
ХЕРСОНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ХЕРСОНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД


УХВАЛА

30 серпня 2017 р. м. ХерсонСправа № 821/1011/17

Херсонський окружний адміністративний суд у складі головуючої судді Хом'якової В.В., розглянувши заяву Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Херсонській області про заміну сторони виконавчого провадження у адміністративній справі за позовом виконавчої дирекції Херсонського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності до кредитної спілки "Вітязь-Н" про стягнення страхових коштів ,

встановив:

28 серпня 2017 року до Херсонського окружного адміністративного суду надійшла заява Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Херсонській області про заміну сторони виконавчого провадження у адміністративній справі за позовом Виконавчої дирекції Херсонського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності докредитної спілки "Вітязь-Н" про стягнення страхових коштів в сумі 442,81 грн.

Відповідно до частини 1 статті 264 Кодексу адміністративного судочинства України у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд може замінити сторону виконавчого провадження її правонаступником.

Згідно положень статті 264 Кодексу адміністративного судочинства України та статті 8 Закону України "Про виконавче провадження" передумовою для звернення зацікавленої особи до адміністративного суду із заявою про заміну сторони виконавчого провадження є, перш за все, наявність самого виконавчого провадження, відкритого компетентним органом державної виконавчої служби на підставі виконавчого документа, перелік яких визначено статтею 17 Закону України "Про виконавче провадження".

Тому в даному разі суд вважає за необхідне зобов'язати заявника надати суду належним чином завірену копію постанови виконавчої служби про відкриття виконавчого провадження по примусовому виконанню виконавчого листа №821/1011/17 від 18.08.17, виданого Херсонським окружним адміністративним судом.

Згідно частини 2 статті 264 Кодексу адміністративного судочинства України суд розглядає питання про заміну сторони виконавчого провадження в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням державного виконавця або заінтересованої особи, що звернулися з поданням (заявою), та осіб, які беруть участь у справі. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

Керуючись статтями 160, 165, 264 КАС України, суд

ухвалив:

Заяву Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України про заміну сторони виконавчого провадження в адміністративній справі за позовом виконавчої дирекції Херсонського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності до кредитної спілки "Вітязь-Н" про стягнення страхових коштів, призначити до розгляду у відкритому судовому засіданні на 08 вересня 2017 року о 14 год. 30 хв. в приміщенні Херсонського окружного адміністративного суду за адресою: м. Херсон, вул. Робоча, 66 (вхід з вул. Філатова).

Зобов'язати Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України надати суду в судове засідання докази надіслання до кредитної спілки "Вітязь-Н" копії заяви про заміну сторони виконавчого провадження з доданими до неї документами, належним чином завірену копію постанови про відкриття виконавчого провадження.

Заява буде розглядатись судом у складі судді Хом'якової В.В..

В судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі, та Суворовський районний відділ ДВС м. Херсона Головного територіального управління юстиції у Херсонській області.

Ухвалу направити заявнику, стороні по справі та на адресу Суворовського районного відділу ДВС м. Херсона Головного територіального управління юстиції у Херсонській області.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Хом'якова В.В.

СудХерсонський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення30.08.2017
Оприлюднено04.09.2017
Номер документу68534899
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —821/1011/17

Ухвала від 08.09.2017

Адміністративне

Херсонський окружний адміністративний суд

Хом'якова В.В.

Ухвала від 30.08.2017

Адміністративне

Херсонський окружний адміністративний суд

Хом'якова В.В.

Постанова від 24.07.2017

Адміністративне

Херсонський окружний адміністративний суд

Хом'якова В.В.

Ухвала від 11.07.2017

Адміністративне

Херсонський окружний адміністративний суд

Хом'якова В.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні