Ухвала
від 29.08.2017 по справі 918/323/17
РІВНЕНСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

РІВНЕНСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

33001 , м. Рівне, вул. Яворницького, 59

УХВАЛА

"29" серпня 2017 р. Справа № 918/323/17

Рівненський апеляційний господарський суд у складі колегії:

Головуючого судді Філіпова Т.Л.

судді Грязнов В.В. ,

судді Гудак А.В.

при секретарі Гладкій Л.А.

за участю представників:

прокурор - Рункевич І.В.

відповідача 1 - ОСОБА_1

відповідача 2 - ОСОБА_2, ОСОБА_3, ОСОБА_4, ОСОБА_5

розглянувши апеляційну скаргу Управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Рівненської міської ради на рішення господарського суду Рівненської області від 17.07.17 р. у справі № 918/323/17

за позовом заступника керівника Рівненської місцевої прокуратури в інтересах держави

до 1. Управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Рівненської міської ради,

2. Комунального Рівненського шляхово-експлуатаційного управління автомобільних доріг

про визнання недійсними результатів процедури торгів, договору на закупівлю послуг на суму 64 230 179 грн. 60 коп. та додаткової угоди

ВСТАНОВИВ:

До Рівненського апеляційного господарського суду надійшла апеляційна скарга Управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Рівненської міської ради на рішення господарського суду Рівненської області від 17.07.17 р. у справі №918/323/17 за позовом заступника керівника Рівненської місцевої прокуратури в інтересах держави до Управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Рівненської міської ради та Комунального Рівненського шляхово-експлуатаційного управління автомобільних доріг про визнання недійсними результатів процедури торгів, договору на закупівлю послуг на суму 64 230 179 грн. 60 коп. та додаткової угоди.

29.08.2017р. через канцелярію апеляційного суду Управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Рівненської міської ради подало клопотання про витребування доказів, а саме:

1. Рішення (розпорядження, наказ, резолюція тощо) керівника Рівненської місцевої прокуратури з вказівкою здійснення моніторингу веб-порталу державних закупівель на сайті Рrоzzоrо .

2. Рішення керівника прокуратури про вступ у справу для захисту інтересів держави без органу (з необхідними погодженнями та резолюціями та іншими матеріалами які стали підставою для прийняття такого рішення).

3. Наглядове провадження за позовом заступника прокурора в інтересах держави без органу до Управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Рівненської міської ради та Комунального Рівненського шляхово-експлуатаційного управління автомобільних доріг про визнання недійсними процедури торгів, договору про закупівлю послуг.

В судовому засіданні представник Управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Рівненської міської ради - ОСОБА_1 підтримала доводи клопотання в повному обсязі.

Представники Комунального Рівненського шляхово-експлуатаційного управління автомобільних доріг підтримали подане представником відповідача 1 клопотання в повному обсязі.

Прокурор Рункевич І.В. заперечила проти поданого клопотання про витребування вищезазначених документів.

За результатами розгляду клопотання в судовому засіданні, колегія суддів, порадившись, ухвалила задовольнити клопотання частково. Відмовити в задоволенні клопотання в частині витребування для огляду наглядового провадження. В іншій частині клопотання задоволити частково, витребувати від прокурора інформацію з веб-порталу "четверта влада", яка слугувала підставою для початку здійснення перевірки, засвідчену копію доручення обласної прокуратури про проведення місцевою прокуратурою перевірки результатів тендеру, копію наказу Генеральної прокуратури України про здійснення моніторингу державних закупівель через веб-портал Рrоzzоrо №6 ГН від 28.05.2015р.

Заслухавши пояснення представників, дослідивши матеріали справи, з метою повного, всебічного та об'єктивного встановлення обставин справи, повної та всесторонньої перевірки законності і обґрунтованості рішення суду першої інстанції, колегія суддів апеляційного суду, вважає за необхідне відкласти розгляд справи на іншу дату в межах процесуальних строків, визначених ст. 102 ГПК України та витребувати додаткові докази.

За правилами ст. 77 ГПК України, судове засідання може бути відкладене в межах строків, встановлених ст. 69 ГПК України, зокрема у зв'язку з необхідністю витребування нових доказів.

Враховуючи викладене та керуючись ст.ст. 38, 77, 99, 101 ГПК України, суд,-

УХВАЛИВ:

1. Розгляд справи відкласти на "14" вересня 2017 р. об 14:30 год. у приміщенні Рівненського апеляційного господарського суду за адресою: 33001, м. Рівне, вул. Яворницького,59 у залі судових засідань № 2.

2. Витребувати від прокурора інформацію з веб-порталу "четверта влада", яка слугувала підставою для початку здійснення перевірки, засвідчену копію доручення обласної прокуратури про проведення місцевою прокуратурою перевірки результатів тендеру, копію наказу Генеральної прокуратури України про здійснення моніторингу державних закупівель через веб-портал Рrоzzоrо №6 ГН від 28.05.2015р.

3. Зобов`язати прокурора надати письмові пояснення та наявні докази, щодо вирішення питання про пред'явлення позову без визначення органу уповноваженого представляти спірні правовідносини.

4. Викликати для участі у судовому засіданні уповноважених представників сторін (з довіреностями та документами, що посвідчують особу).

Головуючий суддя Філіпова Т.Л.

Суддя Грязнов В.В.

Суддя Гудак А.В.

Дата ухвалення рішення29.08.2017
Оприлюднено01.09.2017

Судовий реєстр по справі —918/323/17

Рішення від 18.09.2018

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Марач В.В.

Ухвала від 20.08.2018

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Марач В.В.

Ухвала від 23.07.2018

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Марач В.В.

Постанова від 10.05.2018

Господарське

Касаційний господарський суд Верховного Суду

Вронська Г.О.

Ухвала від 17.04.2018

Господарське

Касаційний господарський суд Верховного Суду

Вронська Г.О.

Ухвала від 15.03.2018

Господарське

Касаційний господарський суд Верховного Суду

Вронська Г.О.

Судовий наказ від 27.11.2017

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Політика Н.А.

Судовий наказ від 27.11.2017

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Політика Н.А.

Постанова від 13.11.2017

Господарське

Рівненський апеляційний господарський суд

Філіпова Т.Л.

Ухвала від 24.10.2017

Господарське

Рівненський апеляційний господарський суд

Філіпова Т.Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні