Ухвала
від 01.09.2017 по справі 509/3372/17
ОВІДІОПОЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 509/3372/17

УХВАЛА

01 вересня 2017 року суддя Овідіопольського районного суду Одеської області Гандзій Д.М.

розглянувши позовну заяву Приватного підприємства Едем-Н до ОСОБА_1, Приватного акціонерного товариства Дністровський , 3-ті особи: Комунальне підприємство Овідіопольське районне бюро технічної інвентаризації , Реєстраційна служба Овідіопольського районного управління юстиції в Одеській області, Виконавчий комітет Новоградківської сільської ради Овідіопольського району Одеської області про визнання права власності на об'єкт нерухомого майна,-

ВСТАНОВИВ :

1 вересня 2017 року представниця позивача звернулась до Овідіопольського районного суду Одеської області з вищевказаною позовною заявою, в якій просила суд визнати за приватним підприємством Емем-Н , 67830, Одеська область, Овідіопольський район, с. Новоградківка, пров. Дністровський, 11-а, ЄДРПОУ 34274482, право власності на складське приміщення, під літ. Г - загальною площею, 72,1 кв.м., що розташоване за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, с. Новоградківка, пров. Дністровський, 11-а.

Вважаю, що пред'явлена позовна заява підлягає залишенню без руху, оскільки не відповідає вимогам ст.ст. 119, 121 ЦПК України.

Відповідно до п. 4 ч. 2 ст. 119 ЦПК України позовна заява позовна заява повинна містити ціну позову щодо вимог майнового характеру;

Відповідно до ч. 5 ст. 119 ЦПК України до позовної заяви додаються документи що підтверджують сплату судового збору.

Представниця позивача, при подачі позовної заяви не вказала ціну позову, щодо вимог майнового характеру та не сплатила судовий збір відповідно до ціни позову, який згідно Закону України Про судовий збір , складає 1,5 відсотка ціни позову, але не менше 1 розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

Отже, позивачці позивача необхідно вказати ціну позову, щодо вимог майнового характеру та сплатити судовий збір відповідно до ціну позову.

Відповідно до ч. 1 ст. 121 ЦПК України, суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у ст.ст. 119,120 ЦПК України, або не сплачено судовий збір чи не оплачено витрати на інформаційно-технічне забезпечення розгляду справи, постановляє ухвалу, в якій зазначаються підстави залишення заяви без руху, про що повідомляє позивача і надає йому строк для усунення недоліків, який не може перевищувати п'яти днів з дня отримання позивачем ухвали.

Керуючись ст.121 ЦПК України, -

У Х В А Л И В :

Позовну заяву заяву Приватного підприємства Едем-Н до ОСОБА_1, Приватного акціонерного товариства Дністровський , 3-ті особи: Комунальне підприємство Овідіопольське районне бюро технічної інвентаризації , Реєстраційна служба Овідіопольського районного управління юстиції в Одеській області, Виконавчий комітет Новоградківської сільської ради Овідіопольського району Одеської області про визнання права власності на об'єкт нерухомого майна - залишити без руху.

Роз'яснити позивачу, що у разі невиконання вимог даної ухвали суду в строк протягом п'яти днів з дня її отримання, позовна заява вважатиметься неподаною та буде повернута позивачу зі всіма додатками до неї.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Гандзій Д.М.

СудОвідіопольський районний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення01.09.2017
Оприлюднено04.09.2017
Номер документу68600161
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —509/3372/17

Ухвала від 30.10.2017

Цивільне

Овідіопольський районний суд Одеської області

Гандзій Д. М.

Ухвала від 14.09.2017

Цивільне

Овідіопольський районний суд Одеської області

Гандзій Д. М.

Ухвала від 01.09.2017

Цивільне

Овідіопольський районний суд Одеської області

Гандзій Д. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні