Ухвала
від 07.09.2017 по справі 202/5056/16-ц
ВИЩИЙ СПЕЦІАЛІЗОВАНИЙ СУД УКРАЇНИ З РОЗГЛЯДУ ЦИВІЛЬНИХ І КРИМІНАЛЬНИХ СПРАВ

Ухвала

7 вересня 2017 рокум. Київ Колегія суддів судової палати у цивільних справах Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ у складі:

Леванчука А.О., Маляренка А.В., Ступак О.В.,

розглянувши у попередньому судовому засіданні справу за позовом ОСОБА_4 до ОСОБА_5, товариства з обмеженою відповідальністю Сілтек ЛТД , треті особи: приватне акціонерне товариство Міжнародна інвестиційна компанія Інтерінвестсервіс , Українська студія телевізійних фільмів Укртелефільм , товариство з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Еверест , про відшкодування збитків; за зустрічним позовом ОСОБА_5 до ОСОБА_4, товариства з обмеженою відповідальністю Сілтек ЛТД , треті особи: приватне акціонерне товариство Міжнародна інвестиційна компанія Інтерінвестсервіс , Українська студія телевізійних фільмів Укртелефільм , товариство з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Еверест , відділ державної виконавчої служби Дніпровського районного управління юстиції у м. Києві, реєстраційна служба Головного управління юстиції у м. Києві, про визнання протиправними, скасування рішень та зобов'язання вчинити певні дії; за зустрічним позовом товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Еверест до ОСОБА_5, ОСОБА_4, товариства з обмеженою відповідальністю Сілтек ЛТД , треті особи: приватне акціонерне товариство Міжнародна інвестиційна компанія Інтерінвестсервіс , Українська студія телевізійних фільмів Укртелефільм , відділ державної виконавчої служби Дніпровського районного управління юстиції у м. Києві, реєстраційна служба Головного управління юстиції у м. Києві, про зняття арешту та звернення стягнення на предмет іпотеки, за касаційною скаргою Української студії телевізійних фільмів Укртелефільм на ухвалу судді апеляційного суду Дніпропетровської області від 15 листопада 2016 року,

в с т а н о в и л а:

Заочним рішенням Індустріального районного суду м. Дніпропетровська від 16 серпня 2016 року у задоволенні позовних вимог ОСОБА_4 відмовлено, зустрічний позов ОСОБА_5 задоволено частково, зустрічний позов ТОВ Фінансова компанія Еверест задоволено повністю.

Українська студія телевізійних фільмів Укртелефільм , не погоджуючись з ухваленим рішенням, звернулася із скаргою до апеляційного суду.

Ухвалою судді апеляційного суду Дніпропетровської області від 31 жовтня 2016 року апеляційну скаргу Української студії телевізійних фільмів Укртелефільм було залишено без руху та надано строк для усунення недоліків апеляційної скарги, а саме: для надання доказів оплати судового збору.

Ухвалою судді апеляційного суду Дніпропетровської області від 15 листопада 2016 року відстрочено Українській студії телевізійних фільмів Укртелефільм сплату судового збору за подання апеляційної скарги до ухвалення апеляційним судом судового рішення у справі.

У касаційній скарзі заявник просить скасувати ухвалу судді апеляційного суду Дніпропетровської області від 15 листопада 2016 року, посилаючись на порушення судом норм процесуального права, і направити справу для продовження розгляду до суду апеляційної інстанції.

Відповідно до п. 6 розд. XII Прикінцеві та перехідні положення Закону України від 2 червня 2016 року № 1402-VIII Про судоустрій і статус суддів Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ діє в межах повноважень, визначених процесуальним законом, до початку роботи Верховного Суду та до набрання чинності відповідним процесуальним законодавством, що регулює порядок розгляду справ Верховним Судом.

У зв'язку з цим справа підлягає розгляду в порядку, передбаченому Цивільним процесуальним кодексом України від 18 березня 2004 року.

Згідно з частиною 2 статті 324 ЦПК України підставами касаційного оскарження є неправильне застосування судом норм матеріального чи порушення норм процесуального права.

Колегія суддів дійшла висновку про призначення справи до судового розгляду.

Керуючись ч. 5 ст. 332 ЦПК України, колегія суддів судової палати у цивільних справах Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ

у х в а л и л а:

Справу за позовом ОСОБА_4 до ОСОБА_5, товариства з обмеженою відповідальністю Сілтек ЛТД , треті особи: приватне акціонерне товариство Міжнародна інвестиційна компанія Інтерінвестсервіс , Українська студія телевізійних фільмів Укртелефільм , товариство з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Еверест , про відшкодування збитків; за зустрічним позовом ОСОБА_5 до ОСОБА_4, товариства з обмеженою відповідальністю Сілтек ЛТД , треті особи: приватне акціонерне товариство Міжнародна інвестиційна компанія Інтерінвестсервіс , Українська студія телевізійних фільмів Укртелефільм , товариство з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Еверест , відділ державної виконавчої служби Дніпровського районного управління юстиції у м. Києві, реєстраційна служба Головного управління юстиції у м. Києві, про визнання протиправними, скасування рішень та зобов'язання вчинити певні дії; за зустрічним позовом товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Еверест до ОСОБА_5, ОСОБА_4, товариства з обмеженою відповідальністю Сілтек ЛТД , треті особи: приватне акціонерне товариство Міжнародна інвестиційна компанія Інтерінвестсервіс , Українська студія телевізійних фільмів Укртелефільм , відділ державної виконавчої служби Дніпровського районного управління юстиції у м. Києві, реєстраційна служба Головного управління юстиції у м. Києві, про зняття арешту та звернення стягнення на предмет іпотеки призначити до судового розгляду.

Ухвала оскарженню не підлягає.

А.О. Леванчук А.В. Маляренко О.В. Ступак

Колегія суддів:

Дата ухвалення рішення07.09.2017
Оприлюднено12.09.2017

Судовий реєстр по справі —202/5056/16-ц

Ухвала від 18.12.2018

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Красвітна Т. П.

Постанова від 18.12.2018

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Красвітна Т. П.

Ухвала від 09.10.2018

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Красвітна Т. П.

Ухвала від 09.07.2018

Цивільне

Апеляційний суд Дніпропетровської області

Ткаченко І. Ю.

Ухвала від 05.07.2018

Цивільне

Апеляційний суд Дніпропетровської області

Ткаченко І. Ю.

Постанова від 30.05.2018

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Штелик Світлана Павлівна

Ухвала від 16.05.2018

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Штелик Світлана Павлівна

Ухвала від 07.09.2017

Цивільне

Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ

Леванчук Андрій Олексійович

Ухвала від 18.07.2017

Цивільне

Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ

Леванчук Андрій Олексійович

Ухвала від 12.07.2017

Цивільне

Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ

Кузнєцов Віктор Олексійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні