Ухвала
від 12.09.2017 по справі 695/1913/17
ЗОЛОТОНІСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ЗОЛОТОНІСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 695/1913/17

номер провадження 2-о/695/89/17

УХВАЛА

12 вересня 2017 рокум. Золотоноша

Золотоніський міськрайонний суд, Черкаської області в складі:

головуючого судді Степченка М.Ю.,

при секретарі Біленко Н.Г.,

розглянувши у судовому засіданні матеріали цивільної справи за заявою ОСОБА_1, зацікавлені особи: Деньгівська сільська рада, Золотоніська районна державна адміністрація, міськрайонне управління Держгеокадастру у м. Золотоноша та Золотоніському районі про встановлення факту належності правовстановлюючого документу, -

ВСТАНОВИВ:

Заявник ОСОБА_1, зацікавлені особи: Деньгівська сільська рада, Золотоніська районна державна адміністрація, міськрайонне управління Держгеокадастру у м. Золотоноша та Золотоніському районі звернувся до суду із заявою про встановлення факту належності правовстановлюючого документу.

До початку судового розгляду справи від зацікавленої особи міськрайонного управління Держгеокадастру у Золотоніському районі та м. Золотоноша надійшло клопотання про заміну первісної зацікавленої міськрайонного управління Держгеокадастру у Золотоніському районі та м. Золотоноша на Головне управління Держгеокадастру у Черкаській області, оскільки міськрайонне управління Держгеокадастру у Золотоніському районі та м. Золотоноша є структурним підрозділом Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області.

Суд вважає, що клопотання зацікавленої особи підлягає до задоволення та належить замінити первісну зацікавлену особу міськрайонне управління Держгеокадастру у Золотоніському районі та м. Золотоноша на Головне управління Держгеокадастру у Черкаській області з місцезнаходженням: м. Черкаси, вул. Смілянська, 131.

На підставі викладеного та керуючись

ст. 33 ЦПК України суд, -

УХВАЛИВ:

Замінити первісну зацікавлену особу міськрайонне управління Держгеокадастру у Золотоніському районі та м. Золотоноша по цивільній справі за заявою ОСОБА_1, зацікавлені особи: Деньгівська сільська рада, Золотоніська районна державна адміністрація, міськрайонне управління Держгеокадастру у м. Золотоноша та Золотоніському районі про встановлення факту належності правовстановлюючого документу на належну зацікавлену особу - Головне управління Держгеокадастру у Черкаській області з місцезнаходженням: м. Черкаси, вул. Смілянська, 131.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя ОСОБА_2

СудЗолотоніський міськрайонний суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення12.09.2017
Оприлюднено13.09.2017
Номер документу68798634
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —695/1913/17

Рішення від 09.10.2017

Цивільне

Золотоніський міськрайонний суд Черкаської області

Степченко М. Ю.

Ухвала від 12.09.2017

Цивільне

Золотоніський міськрайонний суд Черкаської області

Степченко М. Ю.

Ухвала від 13.07.2017

Цивільне

Золотоніський міськрайонний суд Черкаської області

Степченко М. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні