Ухвала
від 14.09.2017 по справі 520/10844/17
КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ОДЕСИ


Справа № 520/10844/17

Провадження № 2/520/8983/17

УХВАЛА

14.09.2017 року

Суддя Київського районного суду м. Одеси Калініченко Л.В., розглянувши позовну заяву Приватного підприємства Фірма Меридіан-Р до Державного підприємства СЕТАМ в особі Одеської філії Державного підприємства СЕТАМ , Приморського відділу державної виконавчої служби міста ОСОБА_1 територіального управління юстиції, про визнання торгів такими, що відбулися, визнання переможцем торгів та зобов'язання вчинити певні дії,

В С Т А Н О В И В:

13.09.2017 року до Київського районного суду міста ОСОБА_1 надійшла позовна заява Приватного підприємства Фірма Меридіан-Р до Державного підприємства СЕТАМ в особі Одеської філії Державного підприємства СЕТАМ , Приморського відділу державної виконавчої служби міста ОСОБА_1 територіального управління юстиції, про визнання торгів такими, що відбулися, визнання переможцем торгів та зобов'язання вчинити певні дії, в якій позивач просить суд:

- визнати торги з примусової реалізації арештованого майна, а саме Житловий будинок загальною площею 45,8 м. кв. за адресою: м. Одеса, вул. Люстдорфська дорога, 179, за лотом № 135188 такими, що відбулися та дійсними з переможцем електронних торгів згідно протоколу 158718 Приватне підприємство Фірма Меридіан - Р ідентифікаційний код юридичної особи - 35546425;

- зобов'язати Державне підприємство СЕТАМ внести відомості до Системи електронних торгів й засобами системи сформувати протокол електронних торгів про визнання Приватне підприємство Фірма Меридіан - Р переможцем електронних торгів за лотом №135188 з продажу арештованого майна, а саме житловий будинок, загальною площею 45,8 кв.м., за адресою: м. Одеса, вул. Люстдорфська дорога, 179, та направити відповідний протокол до Приморського відділу державної виконавчої служби ОСОБА_1 територіального управління юстиції в Одеській області.

Відповідно до автоматизованої системи документообігу цивільну справу було розподілено судді Калініченко Л.В.

Відповідно до ч.1 ст. 122 ЦПК України суддя відкриває провадження у цивільній справі не інакше як на підставі заяви, поданої і оформленої в порядку, встановленому цим Кодексом.

Відповідно до ч. 5 ст. 119 ЦПК України, до позовної заяви додається документ , що підтверджує сплату судового збору.

Документом про сплату судового збору є квитанція установи банку або відділення зв'язку, які прийняли платіж або платіжне доручення, підписане уповноваженою посадовою особою банку і скріплене печаткою установи банку з відміткою про дату виконання платіжного доручення. Оригінал такої квитанції додається до всіх позовних заяв, апеляційних та касаційних скарг, інших судових документів, що направляються до судової інстанції.

Відповідно до п.п. 2 п.1 ч.2 ст. 4 Закону України Про судовий збір № 3674-VI від 8.07.2011 р., за подання юридичною особою або фізичною особою - підприємцем позовної заяви немайнового характеру стягується судовий збір у розмірі одного розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб, який складає 1600 грн.

Згідно з ч.3 ст.6 Закону України Про судовий збір , у разі коли в позовній заяві об'єднано дві і більше вимог немайнового характеру, судовий збір сплачується за кожну вимогу немайнового характеру.

Згідно з п. 13 постанови Пленуму Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ Про застосування судами законодавства про судові витрати у цивільних справах від 17 жовтня 2014 року за № 10, якщо в позовній заяві об'єднано дві або більше самостійних вимог немайнового характеру, пов'язані між собою, судовий збір сплачується окремо з кожної із таких вимог (або загальною сумою).

З позову вбачається, що позивачем заявлено дві вимоги немайнового характеру.

Позивачем не надано до позову документа на підтвердження сплати судового збору, за заявлені дві вимоги немайнового характеру.

Враховуючи вищевикладене, позивачеві необхідно усунути недоліки поданої заяви, а саме:

- надати до суду доказ на підтвердження сплати судового збору (оригінал квитанції, платіжного доручення) за подання до Київського районного суду міста ОСОБА_1 позовної заяви, що містить дві вимоги немайнового характеру, а саме сплаті підлягає судовий збір в сумі 3200 гривень 00 копійок (1600,00*2=3200,00);

- судовий збір повинен бути сплачений за реквізитами Київського районного суду міста ОСОБА_1, а саме: отримувач коштів: УК у м. Одесі (Київський р-н); код отримувача: (код за ЄДРПОУ) 38016923; банк отримувача: УК у м. Одесі, код банку отримувача: (МФО) 828011, рахунок отримувача: 31218206700005, код класифікації доходів бюджету: 22030001, призначення платежу: *;101;


(код клієнта за ЄДРПОУ для юридичних осіб (доповнюється зліва нулями до восьми цифр, якщо значущих цифр менше 8), реєстраційний номер облікової картки платника податків - фізичної особи (завжди має 10 цифр) або серія та номер паспорта громадянина України, в разі якщо платник через свої релігійні переконання відмовився від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомив про це відповідний орган Міністерства доходів і зборів України і має відповідну відмітку у паспорті);Судовий збір, за позовом ____ (ПІБ чи назва установи, організації позивача), Київський районний суд м. Одеси (назва суду, де розглядається справа).

Відповідно до ч. 1 ст. 121 ЦПК України, суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, передбачених ст. 119 і 120 ЦПК України, постановляє ухвалу, в якій зазначаються підстави залишення заяви без руху, про що повідомляє позивача і надає йому строк для усунення недоліків, який не може перевищувати п'яти днів з дня отримання позивачем копії ухвали.

Керуючись ч. 1 ст.121 ЦПК України,-

У Х В А Л И В:

Позовну заяву Приватного підприємства Фірма Меридіан-Р до Державного підприємства СЕТАМ в особі Одеської філії Державного підприємства СЕТАМ , Приморського відділу державної виконавчої служби міста ОСОБА_1 територіального управління юстиції, про визнання торгів такими, що відбулися, визнання переможцем торгів та зобов'язання вчинити певні дії - залишити без руху.

Надати позивачеві строк для усунення недоліків поданої заяви - п'ять днів з дня отримання копії ухвали, та роз'яснити, що в іншому випадку позовна заява буде вважатися неподаною і повернута.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Калініченко Л. В.

Дата ухвалення рішення14.09.2017
Оприлюднено15.09.2017
Номер документу68861106
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання торгів такими, що відбулися, визнання переможцем торгів та зобов'язання вчинити певні дії

Судовий реєстр по справі —520/10844/17

Ухвала від 24.11.2017

Цивільне

Київський районний суд м. Одеси

Калініченко Л. В.

Ухвала від 14.09.2017

Цивільне

Київський районний суд м. Одеси

Калініченко Л. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні