Постанова
від 26.11.2009 по справі 42/81б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬ КОЇ ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА

ПРО ВИЗНАННЯ БОРЖНИКА БАНК РУТОМ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

26.11.09 р. Справа № 42/81б

за заявою кредитора (заяв ника) Спільного Українсько - Американськогопідприємств а у формі товариства з обмеже ною відповідальністю корпор ація „Агродон” м. Донецьк

до боржника: Сільськогоспо дарського товариства з обмеж еною відповідальністю „Деме тра” с. Тернове, Шахтарський р -н

про визнання банкрутом

арбітражний керуючий Гон чаров Д.О.

Суддя О.В. Попов

Представники:

від кредиторів: Сиромятн икова Є.В. - за довіреністю від УПФУ в Шахтарському р-ні, Венжега С.О. - за довірені стю від Шахтарського МЦЗ, Д емниченко С.Б. - за довірен істю від Шахтарської ОДПІ; Конашенков Л.В. - за довіре ністю від Спільного Українсь ко - Американського підприє мства у формі товариства з об меженою відповідальністю ко рпорація „Агродон” м. Донець к

від боржника: Савельєва Л .О. - за довіреністю, Саве льєв С.В. - директор

арбітражний керуючий: Го нчаров Д.О.

Ухвалою від 13.07.09 за заявою С пільного Українсько - Амери канського підприємства у фор мі товариства з обмеженою ві дповідальністю корпорація „ Агродон” м.Донецьк господарс ьким судом Донецької області порушена справа про банкрут ство Сільськогосподарськог о товариства з обмеженою від повідальністю „Деметра” с. Т ернове, Шахтарський р-н, введ ена процедура розпорядження майном боржника та призначе ний розпорядник майна - арб ітражний керуючий Гончаро в Д.О.

Ухвалою суду від 28.10.09 за резул ьтатами попереднього засіда ння затверджений реєстр вимо г кредиторів; встановлена да та засідання суду для виріше ння питання щодо подальшої п роцедури банкрутства на 26.11.09.

В судове засідання 26.11.09 нада не клопотання голови комітет у кредиторів від 25.11.09 №475, розгля нуте на засіданні комітету (п ротокол №1 від 25.11.09) про визнання боржника банкрутом, відкрит тя ліквідаційної процедури с троком на 6 місяців до 26.05.10 та пр изначення ліквідатором борж ника арбітражного керуючого Гончаров Д.О.

Розглянувши в судовому зас іданні клопотання голови ком ітету кредиторів про визнанн я боржника банкрутом, звіт р озпорядника майна про провед ену роботу, аналіз фінансово -господарської діяльності бо ржника, висновок Філії ДГУ Аг ентства з питань банкрутства в Донецькій області від 23.11.09. що до фінансового стану Сільськ огосподарського товариства з обмеженою відповідальніст ю „Деметра” с. Тернове та інші матеріали справи, заслухавш и розпорядника майна та пре дставників сторін, суд встан овив:

Боржник господарську діял ьність не веде, земельні діля нки для здійснення сільсько - господарської діяльності у користуванні боржника від сутні, фінансове становище б оржника характеризується не платоспроможністю, заяв від інвесторів та осіб бажаючих прийняти участь у санації бо ржника в передбачений законо м строк до суду не надходило, п ідстави для відновлення плат оспроможності боржника ві дсутні.

Таким чином, суд дійшов висн овку про наявність підстав д ля визнання боржника банкрут ом, відкриття ліквідаційної процедури та призначення лік відатором арбітражного керу ючого Гончарова Д.О.

Враховуючи викладене та к еруючись п.1 ст. 5, п. 8 ст. 16, ст. 22 Зак ону України „Про відновлен ня платоспроможності боржни ка або визнання його банкрут ом”, ст. 4-1 ГПК України, господар ський суд

П О С Т А Н О В И В:

1. Визнати Сільського сподарське товариство з обме женою відповідальністю „Дем етра” (код ЄДРПОУ 25337120), що зареє строване за адресою: 86253, Донець ка область, Шахтарський р-н, с. Тернове, вул. Колгоспна, 20 - ба нкрутом внаслідок його фінан сової неспроможності.

2. Відкрити ліквідацій ну процедуру строком на 6 міс яці до 26.05.10.

3. Призначити ліквідат ором Сільськогосподарськог о товариства з обмеженою від повідальністю „Деметра” с. Т ернове, Шахтарський р-н арбіт ражного керуючого - Гонч арова Дмитра Олександровича (ліцензія серії НОМЕР_2 і дентифікаційний номер НОМ ЕР_1; адреса: АДРЕСА_1).

4. Ліквідатору у 5 денни й термін опублікувати оголош ення про визнання боржника б анкрутом і відкриття ліквіда ційної процедури в офіційних друкованих органах.

5. Ліквідатору до закін чення ліквідаційної процеду ри представити до суду звіт т а ліквідаційний баланс з док ументами, передбаченими ст. 32 Закону України „Про відновле ння платоспроможності боржн ика або визнання його банкру том”.

Суддя Попов О.В.

Вик тел.

Надруковано примірників - : господарському суду Донец ької області - , сторонам - .

СудГосподарський суд Донецької області
Дата ухвалення рішення26.11.2009
Оприлюднено19.01.2011
Номер документу6890335
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —42/81б

Ухвала від 18.02.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

Гурова А.І.

Ухвала від 10.07.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 06.06.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

О.В. Попов

Ухвала від 24.04.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

О.В. Попов

Ухвала від 14.01.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 03.12.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 12.03.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

Чорненька І.К.

Ухвала від 29.08.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 14.06.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 20.06.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

О.В. Попов

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні