Ухвала
від 12.07.2017 по справі 757/39275/17-к
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/39275/17-к

У Х В А Л А

12 липня 2017 року слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , за участю слідчого ОСОБА_3 , розглянувши у засіданні в залі суду в м. Києві клопотання старшого слідчого четвертого слідчого відділу прокуратури міста Києва ОСОБА_3 , про проведення обшуку, -

В С Т А Н О В И В :

До провадження слідчого судді Печерського районного суду м. Києва, в межах кримінального провадження № 42017100000000277 від 01.03.2017, надійшло клопотання старшого слідчого четвертого слідчого відділу прокуратури міста Києва ОСОБА_3 , погоджене прокурором другого відділу процесуального керівництва прокуратури міста Києва ОСОБА_4 , про надання дозволу на проведення обшуку у приміщенні, що фактично використовується ПрАТ «СК ФОРТЕ»(код ЄДРПОУ 34615026), яке розташоване за адресою: м. Київ, вул. Солом`янська, 33, та на праві власності належить ТОВ «Сайбекс» (код 40281162).

Обґрунтовуючи подане клопотання сторона кримінального провадження вказує, що Групою слідчих прокуратури міста Києва здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні № 42017100000000277 від 01.03.2017за підозрою колишнього Голови Правління ПАТ «Банк Михайлівський» ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , у вчиненні розтрати чужого майна, а саме грошових коштів ПАТ «Банк Михайлівський» шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчиненою в особливо великих розмірах, за ознаками злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України, за підозрою колишнього начальника Загального відділу ПАТ «Банк Михайлівський» ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , у вчиненні пособництва розтрати чужого майна, а саме грошових коштів ПАТ «Банк Михайлівський» шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчиненою в особливо великих розмірах, та складання, видачі службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів, що спричинило тяжкі наслідки, за ознаками злочинів, передбачених ч. 5 ст. 27, ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України, а також за фактом вчинення іншими службовими особами розтрати чужого майна, а саме грошових коштів ПАТ «Банк Михайлівський» шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчиненою в особливо великих розмірах, за ознаками злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України.

Посилаючись на те, що підставою для проведення обшуку є необхідність виявлення та фіксації обставин вчинення кримінального правопорушення, відшукання і вилучення відшукання і вилучення документів, що мають відношення до вчиненого кримінального правопорушення, предметів та речей, здобутих вході неправомірних дій, а також відшукання знарядь вчинення кримінального правопорушення та майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, слідчий просив клопотання задовольнити.

В судовому засіданні сторона кримінального провадження клопотання підтримала та просила його задовольнити.

Відповідно до ст. 234 ч. 1 КПК України обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Слідчий суддя, заслухавши пояснення сторони кримінального провадження, дослідивши клопотання та докази, якими воно обґрунтовано, дійшов висновку про наявність підстав для задоволення клопотання про проведення обшуку, в межах кримінального провадження № 42017100000000277 від 01.03.2017 за ч. 5 ст. 27, ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України, з метою виявлення/відшукання і вилучення: документів щодо фінансово-господарських взаємовідносин між: ПрАТ «СК ФОРТЕ» та ПАТ «Банк Михайлівський», а саме: документів щодо фінансово-кредитних відносин, документів, що підтверджують нараховані доходи за розрахунково-касове обслуговування, документів, що підтверджують надходження та списання коштів по договорам, актів виконаних послуг та звірок взаєморозрахунків; податкових та видаткових накладних, переписки зазначених суб`єктів господарювання, яка стосується вказаних взаємовідносин; документів щодо фінансово-господарських взаємовідносин між: ПрАТ «СК ФОРТЕ» та ТОВ «РУСЕРИОС ТЕХНОІНВЕСТ», ТОВ «ДІЄСА», а саме документів щодо сплати роялті, щодо купівлі-продажу цінних паперів, документів, що підтверджують надходження та списання коштів по договорам, актів виконаних послуг та звірок взаєморозрахунків; податкових та видаткових накладних, переписки зазначених суб`єктів господарювання, яка стосується вказаних взаємовідносин, а також носіїв інформації, які мають значення для кримінального провадження.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 108, 234, 235, 309, 535 КПК України, слідчий суддя,-

У Х В А Л И В :

Клопотання старшого слідчого четвертого слідчого відділу прокуратури міста Києва ОСОБА_3 , про проведення обшуку задовольнити частково.

Надати дозвіл старшому слідчому четвертого слідчого відділу прокуратури міста Києва ОСОБА_3 , слідчому в особливо важливих справах четвертого слідчого відділу прокуратури міста Києва ОСОБА_7 , слідчому в особливо важливих справах четвертого слідчого відділу прокуратури міста Києва ОСОБА_8 , слідчому в особливо важливих справах третього слідчого відділу прокуратури міста Києва ОСОБА_9 , слідчим слідчої групи прокуратури міста Києва та прокурорам групи прокурорів прокуратури міста Києва у кримінальному провадженні № 42017100000000277, на проведення обшуку у приміщенні, що фактично використовується ПрАТ «СК ФОРТЕ»(код ЄДРПОУ 34615026), яке розташоване за адресою: м. Київ, вул. Солом`янська, 33, та на праві власності належить ТОВ «Сайбекс» (код 40281162), з метою виявлення/відшукання і вилучення: документів щодо фінансово-господарських взаємовідносин між: ПрАТ «СК ФОРТЕ» та ПАТ «Банк Михайлівський», а саме: документів щодо фінансово-кредитних відносин, документів, що підтверджують нараховані доходи за розрахунково-касове обслуговування, документів, що підтверджують надходження та списання коштів по договорам, актів виконаних послуг та звірок взаєморозрахунків; податкових та видаткових накладних, переписки зазначених суб`єктів господарювання, яка стосується вказаних взаємовідносин; документів щодо фінансово-господарських взаємовідносин між: ПрАТ «СК ФОРТЕ» та ТОВ «РУСЕРИОС ТЕХНОІНВЕСТ», ТОВ «ДІЄСА», а саме документів щодо сплати роялті, щодо купівлі-продажу цінних паперів, документів, що підтверджують надходження та списання коштів по договорам, актів виконаних послуг та звірок взаєморозрахунків; податкових та видаткових накладних, переписки зазначених суб`єктів господарювання, яка стосується вказаних взаємовідносин, а також носіїв інформації, які мають значення для кримінального провадження.

В іншій частині у задоволенні клопотання відмовити.

Визначити строк дії ухвали тривалістю тридцять днів, який обраховувати з дня постановлення ухвали слідчим суддею

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Ухвала виготовлена в трьох примірниках.

Примірник 1 знаходиться в матеріалах судового провадження № 757/39275/17-к.

Примірник 2,3 надані слідчому ОСОБА_3 .

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення12.07.2017
Оприлюднено07.03.2023
Номер документу68937049
СудочинствоКримінальне
Сутьпроведення обшуку

Судовий реєстр по справі —757/39275/17-к

Ухвала від 12.07.2017

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Підпалий В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні