Ухвала
від 16.08.2017 по справі 757/47727/17-к
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/47727/17-к

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

16 серпня 2017 року слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва Матійчук Г.О., при секретарі Іванові Г.Д, за участі прокурора відділу прокуратури міста Києва Галюка І.В., розглянувши у судовому засіданні в приміщенні Печерського районного суду в м. Києві клопотання про арешт майна,-

В С Т А Н О В И В :

16.08.2016 у провадження слідчого судді Печерського районного суду м. Києва Матійчук Г.О. надійшло клопотання сторони кримінального провадження - прокурора відділу прокуратури міста Києва Галюка І.В., про арешт майна у кримінальному провадженні № 42016051670000137 від 16.06.2016.

Згідно з нормою ч. 1 ст. 107 КПК України, фіксація під час розгляду клопотання слідчим суддею за допомогою технічних засобів не здійснювалася.

На підставі ч. 2 ст. 172 КПК України, клопотання слідчого розглядається без повідомлення підозрюваного, обвинуваченого, іншого власника майна, їх захисника, представника чи законного представника, оскільки це є необхідним з метою забезпечення арешту майна.

В обґрунтування клопотання зазначається наступне.

Другим слідчим відділом прокуратури міста Києва здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні № 42016051670000137 від 16.06.2016 за ознаками складу кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191, ч.2 ст. 364, ч.2 ст.367.

В ході досудового розслідування встановлено, виявлено факти діяльності злочинної групи, члени якої вчиняють злочини економічного спрямування на території міста Києва, Київської, Донецької областей та тимчасово непідконтрольній території міста Донецька.

Так, на підконтрольній території членами злочинної групи організовано схему заволодіння коштами державних підприємств та бюджетних організацій під виглядом постачання недоброякісної хімічної продукції, виробленої на непідконтрольній території Донецької області. При цьому здійснюється підробка сертифікатів якості та інших супровідних документів про нібито походження продукції з Російської Федерації чи Китаю.

З цією метою члени злочинної групи зареєстрували ряд суб'єктів господарювання, основними з яких у схемі заволодіння державними коштами є ТОВ ТПО Аріста (м. Київ, вул. Чигоріна, 61), ТОВ Альхім (м. Вишневе, вул. Київська, 8) та ООО Альриша (АДРЕСА_6, зареєстроване за правилами ДНР ).

Документи ТОВ ТПО Аріста та ТОВ Альхім регулярно подаються для участі у публічних закупівлях хімічної продукції. При цьому виявлено ряд фактів, коли учасниками тендерів були лише ці дві компанії, а кроки зі зниження ціни не здійснювались, тобто тендер проводився формально, а закупівля здійснювалась без конкуренції за запропонованою учасником ціною.

За виявлену змову тендерним комітетом філії ГПУ Полтавагазвидобування ПАТ Укргазвидобування ці товариства було внесено до реєстру недобросовісних учасників на підставі вчинення несхвальних та антиконкурентних узгоджених дій.

За результатами виграних тендерів товариства постачають підприємствам державного сектору (основними з покупців є ПАТ Укргазвидобування , ПАТ Укрзалізниця , ПАТ Енегроатом , КП Харківські теплові мережі ), бюджетним організаціям (основними з покупців є підрозділи МНС України), комерційним структурам хімічну продукцію, вироблену на непідконтрольній території, додаючи підроблені супровідні документи щодо її походження з Китаю або Російської Федерації.

Такі вироби ввозяться на підконтрольну території України незаконним шляхом з Російської Федерації на підставі підроблених документів.

Досудовим розслідуванням встановлено наступних учасників злочинної групи:

-ОСОБА_2, 1966 р.н., проживає: АДРЕСА_3, співзасновник ТОВ ТПО Аріста , співорганізатор злочинної групи, веде перемовини з керівниками державних установ та підприємств про перемоги у формальних тендерах, координує діяльність членів злочинної групи;

-ОСОБА_3, 1967 р.н., проживає: АДРЕСА_2, співзасновник ТОВ ТПО Аріста , співорганізатор злочинної групи, контролює нелегальні фінансові потоки злочинної групи, у тому числі готівкові, забезпечує взаємодію з органами влади ДНР ;

-ОСОБА_4, 1969 р.н., проживає: АДРЕСА_4, ІНФОРМАЦІЯ_10; веде бухгалтерію ТОВ ТПО Аріста , ООО Альриша , контролює сплату податків в ДНР ;

-ОСОБА_5, менеджер ООО Альриша в м. Донецьк, координує діяльність на непідконтрольній території, відповідальна за отримання прибутків в ДНР діючи в інтересах та на користь ОСОБА_2 та ОСОБА_3;

-ОСОБА_6, 1967 р.н., проживає: АДРЕСА_5, ІНФОРМАЦІЯ_11, готує документи до формальних тендерів;

-ОСОБА_7, 1968 р.н., проживає: АДРЕСА_1, ІНФОРМАЦІЯ_12, відповідає за конвертування коштів у готівку та їх розподіл.

Аналіз податкової звітності ТОВ ТПО Аріста свідчить про відображення операцій з придбання нібито імпортної продукції або від суб'єктів господарювання з ознаками фіктивності (ТОВ Укрнафтохімсинтез (код ЄДРПОУ 35831566), ТОВ Науково-виробниче підприємство Седем (код ЄДРПОУ 35454225), ТОВ Імвенд кемікал (код ЄДРПОУ 41153375), ПП Мегахім опт (код 40168841)) або від фізичних осіб-підприємців, які є знайомими або родичами, зокрема, фізичної особи-підприємця ОСОБА_8 (ІПН НОМЕР_1), який є давнім знайомим ОСОБА_2, та фізичної особи-підприємця ОСОБА_9 (ІПН НОМЕР_2), яка є дружиною ОСОБА_7

Офісні та складські приміщення, що використовуються ТОВ ТПО Аріста розташовані за адресами: м. Київ, вул. Чигоріна, 61.

Офісні та складські приміщення, що використовуються ТОВ Альхім розташовані за адресою: м. Вишневе, вул. Київська, 8.

Також встановлено, що до початку АТО, ТОВ ТПО Аріста , підконтрольне ОСОБА_2 та ОСОБА_3, вело діяльність у місті Донецьку, а надалі змінило реєстрацію на місто Київ.

При цьому з 2015 року, з метою отримання прибутків на тимчасово непідконтрольній території, ОСОБА_2 та ОСОБА_3 в самопроголошених органах влади так званої ДНР було зареєстровано ООО Альриша , офіси та складські приміщення якого знаходяться у тих же приміщеннях (АДРЕСА_6, АДРЕСА_7), де раніше вело діяльність ТОВ ТПО Аріста , а власниками цих об'єктів є ОСОБА_2 та ОСОБА_3

З метою приховання зв'язку з ООО Альриша , офісні та виробничі приміщення у місті Донецьку та Горлівці були передані ТОВ ТПО Аріста в оренду підконтрольним ОСОБА_2 та ОСОБА_3 фізичним особам - підприємцям, які, в свою чергу, передали їх в суборенду ООО Альриша .

Контроль за діяльністю ООО Альриша здійснює колишній менеджер ТОВ ТПО Аріста ОСОБА_5, яка користується телефонами НОМЕР_3 та НОМЕР_4, що раніше вказувались в різноманітних оголошеннях як контакти ТОВ ТПО Аріста .

Установлено, що ООО Альриша має банківський рахунок у центральному банку терористичної організації ДНР . Таким чином, підприємство діє на підставі законодавства ДНР та сплачує податки терористичній організації чим здійснює її фінансування.

Також встановлено, що ОСОБА_3 та його дружина ОСОБА_10 є власниками торгових марок питної води ІНФОРМАЦІЯ_13 та ІНФОРМАЦІЯ_14 . Під цими брендами питна вода і надалі виробляється та реалізується на непідконтрольній території міста Донецька, у тому числі через ООО Альриша .

Одночасно питна вода ІНФОРМАЦІЯ_14 реалізується у місті Києві через підконтрольне ОСОБА_3 товариство Фабрика води Краплина (м. Київ, вул. Дегтярівська, 21). Засновником товариства є наближена до ОСОБА_3 ОСОБА_11, яка проживає у місті Донецьку та контролює бізнес з продажу води на захопленій території.

В ході досудового розслідування вказаного кримінального провадження, на підставі ухвал слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 09.08.2017 слідчими прокуратури міста Києва, що входять до групи слідчих у вказаному кримінальному провадженні, 15.08.2017 проведено обшуки за вищезазначеними місцями мешкання причетних осіб та місцями розташування офісних приміщень, за результатами яких виявлено та вилучено речі, предмети та документи, які є речовими доказами у вказаному кримінальному провадженні.

Прокурор в своєму клопотанні зазначає, що на підставі ухвал Печерського районного суду м. Києва 15.06.2017 були проведені обшуки:

-за місцем мешкання ОСОБА_7, за адресою: АДРЕСА_1;

-за місцем мешкання ОСОБА_3 за адресою: АДРЕСА_2;

-в офісних приміщеннях, що використовуються ТОВ ТПО Аріста за адресою: м. Київ, вул. Чигоріна, 61;

-за місцем мешкання ОСОБА_2, за адресою: АДРЕСА_3;

-в офісних приміщеннях, що використовуються ТОВ Альхім за адресою: м. Вишневе, вул. Київська, 8;

-в офісних приміщеннях, що використовуються ТОВ Фабрика води Краплина , за адресою м. Київ, вул. Дегтярівська, 21;

-в офісних приміщеннях, що використовуються ТОВ ТПО Аріста за адресою: м. Київ, вул., Дегтярівська, 21 .

Обґрунтовуючи клопотання прокурор зазначає, що на даний час є достатньо підстав вважати, що вилучені під час проведення вказаних обшуків речі та документи можуть містити відомості, які мають значення для подальшого досудового розслідування, крім того, на даний час виникла необхідність слідчим шляхом перевірити їх відношення до кримінального правопорушення, детального огляду, призначення відповідних перевірок, судових експертиз та встановлення осіб, які мають відомості, що можуть бути використані в якості доказів, а тому на вказані речі та документи відповідно до зазначеного у клопотанні переліку необхідно накласти арешт.

В судовому засіданні прокурор Галюк І.В. клопотання підтримав з підстав викладених у ньому та просив задовольнити.

Статтею 170 КПК України передбачено, що арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі, відчуження. Слідчий, прокурор повинні вжити необхідних заходів з метою виявлення та розшуку майна, на яке може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, зокрема шляхом витребування необхідної інформації у Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, інших державних органів та органів місцевого самоврядування, фізичних і юридичних осіб.

Відповідно до частини 2 статті 170 КПК України арешт майна допускається з метою забезпечення: 1) збереження речових доказів; 2) спеціальної конфіскації; 3) конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи; 4) відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

У випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої статті 170 КПК України, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у статті 98 КПК України.

Не може бути арештовано майно, якщо воно перебуває у власності добросовісного набувача, крім арешту майна з метою забезпечення збереження речових доказів.

Відповідно до ч. 1 ст. 173 КПК України слідчий суддя відмовляє у задоволенні клопотання про арешт майна, якщо особа, що його подала, не доведе необхідність такого арешту, а також наявність ризиків, передбачених абзацом другим частини першої статті 170 цього Кодексу.1. Слідчий суддя, суд відмовляють у задоволенні клопотання про арешт майна, якщо особа, що його подала, не доведе необхідність такого арешту, а також наявність ризиків, передбачених абзацом другим частини першої статті 170 цього Кодексу.

Відповідно до ч.5 ст. 171 КПК України клопотання слідчого, прокурора про арешт тимчасово вилученого майна повинно бути подано не пізніше наступного робочого дня після вилучення майна, інакше майно має бути негайно повернуто особі, у якої його було вилучено.

Відповідно до ч.5 ст. 171 КПК України у разі тимчасового вилучення майна під час обшуку, огляду, здійснюваних на підставі ухвали слідчого судді, передбаченої статтею 235 цього Кодексу, клопотання про арешт такого майна повинно бути подано слідчим, прокурором протягом 48 годин після вилучення майна, інакше майно має бути негайно повернуто особі, в якої його було вилучено.

Слідчий суддя, заслухавши пояснення прокурора, дослідивши матеріали справи дійшов до висновку про наявність підстав для задоволення клопотання, оскільки з метою забезпечення дієвості досудового розслідування кримінального провадження № 42016051670000137 необхідно накласти арешт на майно відповідно до вказаного у клопотанні прокурора переліку з огляду на те, що наявні обґрунтовані підстави вважати, що дані речі та документи, які були вилучені 15.06.2017 під час проведення обшуків, мають значення для встановлення обставин під час досудового розслідування, тобто містять ознаки речових доказів відповідно до положень ст. 98 КПК України.

На підставі викладеного і керуючись ст. ст. 98, 107, 131, 132, 170-173, 309 КПК України, слідчий суддя,-

У Х В А Л И В:

Клопотання - задовольнити.

Накласти арешт на речі, предмети та документи вилучені за місцем мешкання ОСОБА_7, за адресою: АДРЕСА_1, а саме :

- 20 робочих зошитів з чорновими записами щодо діяльності осіб та підприємств злочинної групи;

- 3 блокноти з чорновими записами щодо діяльності осіб та підприємств злочинної групи;

-мобільний телефон Айфон 5 ОСОБА_7 з відомостями щодо з'єднань та листування щодо діяльності осіб та підприємств злочинної групи.

Накласти арешт на речі, предмети та документи вилучені за місцем мешкання ОСОБА_3 за адресою: АДРЕСА_2, а саме :

-флеш-накопичувач SP 16 Gb,

-блокнот із написом "Artifact" з чорновими записами щодо діяльності осіб та підприємств злочинної групи,

-блокнот рожевого кольору з чорновими записами щодо діяльності осіб та підприємств злочинної групи,

-договір найму квартири на 6-ти аркушах.

Накласти арешт на речі, предмети та документи вилучені в офісних приміщеннях, що використовуються ТОВ ТПО Аріста за адресою: м. Київ, вул.. Чигоріна, 61, а саме :

1.синю папку, у якій знаходяться договори поставки укладені ТОВ Торгівельно-промислове Об'єднання Аріста з Київським національним університетом імені Шевченка Т.Г. з додатками на 4 арк.;

-з КП Київській метрополітен № 414-ТЧ1-14 з додатками на 8 арк.;

-з Комунальним підприємством об'єднання зеленого будівництва та експлуатації зелених насаджень міста Київзеленбуд № 73/7 з додатками на 3 арк;

-з відділом освіти Ясинуватської районної державної адміністрації №853 з додатками на 2 арк.;

-з ПАТ Українська залізниця № 17687 з додатками на 9 арк; з КЗ Миколаївська спеціальна загальноосвітня школа інтернат І-ІІ №46 з додатками на 2 арк.;

-з Київським психоневрологічним інтернатом №70/17 з додатками на 2 арк;

-з Вінницькою обласною клінічною лікарнею ім. І.М. Пирогова №156 з додатками на 2 арк.;

-з комунальною установою Веселівський психоневрологічний диспансер № 37/10-е з додатками на 3 арк.;

-з ДП Український державний центр радіочастот № 64 з додатками на 2 арк.;

-з Київським міським центром крові №2240/3 з додатками на 4 арк.;

-з Камишівським психоневрологічним диспансером № 21 з додатками на 3 арк.;

-з Комунальним закладом освіти Дніпропетровський навчально-реабілітаційний центр № 1 № 002 з додатками на 2 арк.;

-з КП Черкасиводоканал № 516 з додатками на 2 арк.;

-з управлінням адміністративних будинків Господарсько-фінансового департаменту Секретаріату Кабінету Міністрів України № 240117 з додатками на 3 арк.;

-з КП Вінницяоблтеплоенерго №193-11/16 з додатками на 4 арк.; КЗ ДОПЦ із стаціонаром ДОР №196-16 з додатками на 2 арк.;

-з КП Маріупольське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства №585 з додатками на 4 арк.;

-з комунальним підприємством по утриманню зелених насаджень Печерського району м. Києва № 29/11 з додатками на 2 арк.;

-з кінологічним навчальним центром Державної прикордонної служби України( в/ч 2418) № 144 з додатками на 3 арк.;

-з ПАТ Укрзалізниця № ОД/БМЕС-16-934-НЮ з додатками на 3 арк.;

-з КП Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Голосіївського району міста Києва № 318 з додатками на 3 арк.;

-з КЗ Навчально-виховний комплекс Спеціалізована школа І-ІІ ступенів з поглибленим вивченням природних наук - ліцей №293 Деснянського району міста Києва № 1112016 з додатками на 3 арк.;

-з Волинською державною обласною універсальною науковою бібліотекою ім. О. Пчілки № 2410 з додатками на 2 арк.;

-з Калічівською сільською радою Болградського району Одеської області № 1272 з додатками на 3 арк., № 12102016 з додатками на 5 арк.;

-з КП Рубіжанським виробничим управлінням водопровідно-каналізаційного господарства Рубіжанської міської ради № 11102016 з додатками на 2 арк.;

-з МКП Хмельницькетеплокомуненерго №1123/16 з додатками на 4 арк.;

-з КЗ Новомиргородський центр первинної медико-санітарної допомоги №168, 179 на 1 арк. кожний;

2.печатка ТОВ Фабрика води Краплина ;

3.печатка ОСОБА_13 ;

4.відтиск печатки ОСОБА_9 ;

5.печатка ОСОБА_13 для документів;

6.витяг з Єдиного реєстру платників єдиного податку на ім'я ОСОБА_2 на 1 арк.;

7.витяг з Єдиного реєстру платників єдиного податку на ім'я ОСОБА_3 на 1 арк.;

8.копії висновків державної санітарно-епідеміологічної експертизи на 2 арк;

9.документи з приводу господарської діяльності між ТОВ ТПО Аріста з ПАТ Новокраматорський машинобудівний завод на 4 арк.;

10.документи з приводу господарської діяльності між ТОВ ТПО Аріста з відокремленим підрозділом Ладижська теплова електрична станція ПАТ ДЕТЕК Західенерго на 11 арк.;

11.блокнот чорного кольору з чорновими записами;

12.зошит рожевого кольору з написом ОСОБА_13 ;

13.різнокольоровий зошит з написом Б/нар/С.В. ;

14.зошит з написом Summer ;

15.зошит червоного кольору з написом ОСОБА_9 ;

16.зошит з написом Накладные ОСОБА_7 ;

17.зошит зеленого кольору з написом Счета ОСОБА_13 .

Накласти арешт на речі, предмети та документи вилучені за місцем мешкання ОСОБА_2, за адресою: АДРЕСА_3, а саме :

-П'ять аркушів паперу з чорновими записами щодо діяльності осіб та підприємств злочинної групи;

-Блокнот з чорновими записами щодо діяльності осіб та підприємств злочинної групи;

-Банківська картка UniCreditCard НОМЕР_14;

-Банківська картка UniCreditCard 4874107810113918$

-Банківська картка АТ Приватбанк НОМЕР_15;

-Мобільний телефон Iphone 7 ІМЕІ НОМЕР_16 з СІМ-картою мобільного оператора ПрАТ ВФ Україна .

Накласти арешт на речі, предмети та документи вилучені в офісних приміщеннях, що використовуються ТОВ Альхім за адресою: м. Вишневе, вул. Київська, 8, а саме :

-Жорсткий диск Samsung HD160JJ об'ємом 160 GB s/n S08HJ1FL907462 з персонального комп'ютера, що знаходиться за робочим місцем ОСОБА_14

-Жорсткий диск HGST 500 GB s/n ER01XA9K з персонального комп'ютера, що знаходиться за робочим місцем ОСОБА_15;

-Блокнот з чорновими записами синього кольору;

-Блокнот коричньового кольору з чорновими записами;

-Прозорий поліетиленовий файл з пустими аркушами паперу формату А4 з відтисками печаток ТОВ "Кроніка Плюс" ЄДРПОУ 39023051 в кількості 31 арк;

-Файл жовтого кольору з пустими аркушами паперу формату А4 з відтисками печаток ТОВ "Аріста" ЄДРПОУ 33221885 в кількості 10 арк.;

-Мобільний телефон чорного кольору марки Nokia модель 105 imei НОМЕР_17 з сім карткою UMC;

-Печатка ТОВ "Науково-виробниче підприємство Лабораторія водної хімії" ЄДРПОУ 36029050;

-Папка жовтого кольору з написом 2017 з договорами поставки між ТОВ "Альхім" та різними підприємствами;

-Папка синього кольору з написом 2016 з договорами ТОВ "Альхім";

-Папка червоного кольору з протоколами випробувань піноутворювачів;

-Папка чорного кольору з написом "Пена" з документацією щодо піноутворювачів ТОВ "Науково-виробниче підприємство Лабораторія водної хімії" ЄДРПОУ 36029050;

-Папка синього кольору з написом "Старые сертификаты качества з сертифікатами якості ТОВ Альхім та інших підприємств;

-Паперова папка швидкозшивач з написом Договора 2014 ч. 1 з договорами ТОВ Альхім ;

-Паперова папка швидкозшивач з написом Договора 2014 ч. 2 з договорами ТОВ Альхім ;

-Паперова папка швидкозшивач з написом Договора 2013 ч. 1 з договорами ТОВ Альхім ;

-Паперова папка швидкозшивач з написом Договора 2015 ч. 1 з договорами ТОВ Альхім ;

-Паперова папка швидкозшивач з написом Договора 2015 ч. 2 з договорами ТОВ Альхім ;

-Паперова папка швидкозшивач з документацією щодо піноутворювачів ТОВ Альхім ;

-Прозорий поліетиленовий файл з тендерною документацією ТОВ "Альхім";

-Папка зеленого кольору з написом "Сбербанк Росії" з тендерною документацією ТОВ "Науково-виробниче підприємство Лабораторія водної хімії" ЄДРПОУ 36029050;

-Прозорий поліетиленовий файл з копіями висновків Державної санітарної епідеміологічної експертизи щодо продукції ТОВ "Науково-виробниче підприємство Лабораторія водної хімії" ЄДРПОУ 36029050;

-Прозорий поліетиленовий файл з етикетками Сода кальцинована технічна виробника ПАТ "Крымський содовий завод" та висновками Державної санітарної епідеміологічної експертизи та іншими документами;

-Прозорий поліетиленовий файл з пустим аркушем паперу формату А4 з відтисками печаток ТОВ "Альхім";

-Прозорий поліетиленовий файл з пустими аркушами паперу формату А4 з відтисками печаток ТОВ "Альхім" з підписом невідомої особи в кількості 11 арк.;

-Поліетиленова папка швидкозшивач чорного кольору з документацією щодо гоподарської діяльності ТОВ "Альхім".

-Прозорий поліетиленовий файл з документами щодо відібрання зразків хімічної продукції (цеоліту) для проведення випробування.

-Папка зеленого кольору з написом "Імпорт" з договорами, вантажно митними деклараціями та іншими документи ТОВ "Альхім";

-Папка червоного кольору з написом "ВЄД" з контрактами іноземних підприємства та ТОВ " Альхім";

-З робочого комп'ютера бухгалтера ОСОБА_16 роздруковано:

- -оборотно-сальдову відомость по рахунку №632 контрагенти: замовлення за 01.01.2016- 30.09.2017;

-оборотно-сальдову відомость по рахунку №281 тмц: партії: місця зберігання: основний склад замовлення за 01.01.2016- 30.09.2017;

-картка рахунку : 311 наші грошові рахунки Укрсоцбанк за 01.01.2016-30.09.2017

-картка рахунку : 311 наші грошові рахунки ПриватБанк за 01.01.2016-30.09.2017

-картка рахунку : 311 наші грошові рахунки банк ПУМБ за 01.01.2016-30.09.2017.

-Поліетиленова папка фіолетового кольору з контрактами на поставку хімічної продукції з РФ з додатками та іншими документами;

-Поліетиленова папка блакитного кольору з висновками Державної санітарної епідеміологічної експертизи хімічної продукції ТОВ "Альхім" та іншими документами.

-Печатка ТОВ "Аріста" 33221885;

-пластикову пляшку ємністю 5 літрів в яку відібрано зразок рідини з пластикової бочки з біркою "Піноутворювач загального призначення для гасіння пожеж виробництва ТОВ "Альхім" дата виготовлення 10.04.2017,

-пластикову каністру синього кольору в яку відібрано з пластикової каністри (Єврокуб) без бірки ємністю 1 кубічний метр зразок рідини - ортофосфорну кислоту технічнуПоліпропіленовий мішок білого кольору в якому міститься кальцій хлористий технічний в гранулах вагою 25 кг невідомого виробника;

-Поліпропіленовий мішок білого кольору виробництва Туреччини фірма ETIMADEN в якому міститься хімічна речовина - бура (etibor 48) вагою 25 кг;

-Поліпропіленовий мішок білого кольору виробництва Узбекистан фірма "O`zkimyosanoat" AJ в якому міститься сода кальцинована 2017 року виробництва вагою 45 кг;

-Поліпропіленовий мішок білого кольору в якому згідно етикетки міститься засіб для видалення відкладень "ЛВХ-4.2" виробництва ТОВ "КВП "Лабораторія водної хімії" м. Черкаси вагою 25 кг., дата виготовлення 27.07.2017;

-Поліпропіленовий мішок білого кольору з написом Сульфоуголь СК Гост 5696-74 невідомого виробника вагою 30 кг;

-Поліетиленовий мішок білого кольору в якому згідно маркування міститься нітріт натрія технічний Гост 19906-74, виробництво АО "ОХК "Уралхім" м. Березнякі, РФ, вагою 25 кг;

-Поліпропіленовий мішок білого кольору в якому згідно маркування міститься сильнокислотна катіонно-обмінна смола виробник торгово-промышленное обьединение Ариста (вул. Щорса, 39 м. Донецьк) вагою 25 кг, вироблено в 2016 році;

-Поліпропіленовий мішок білого кольору в якому згідно маркування міститься Trisodium phosphate ( тринатрій фосфат) країна виробник Китай, виробник невідомий, вагою 25 кг;

-Поліетиленовий прозорий мішок в якому згідно маркування міститься Гідроксіт натрія, твердий (каустична сода хлоп'ями), країна виробник Польша, виробник PCC Rokita SA, вагою 25 кг, 2017 року виробництва.

Накласти арешт на речі, предмети та документи вилучені в офісних приміщеннях, що використовуються ТОВ Фабрика води Краплина , за адресою м. Київ, вул. Дегтярівська, 21, а саме :

-Договори ТОВ Фабрика води Краплина , усього на 95 аркушах;

-Дозвільні документи органу сертифікації продукції та послуг в державній системі сертифікації Укр СЕПРО видані ТОВ Торгівельно-промислове об'єднання Аріста на обладнання для виготовлення та фільтрації води, а саме - лист, висновки, довідки (з поміткою для цілей митного оформлення ), декларації про відповідність продукції вимогам технічного регламенту, усього на 24 аркушах;

-Документи з приводу проведення санітарно-епідеміологічного,- мікробіологічного дослідження якості води ТОВ Фабрика води Краплина та інша супутна документація, усього на 94 аркушах;

-Зошит з зображенням далматинця з особистими записами;

-З'ємний жорсткий диск Verbatim S/N530237083501976

-Жорсткий диск Apacer 981609410579;

-Жорсткий диск Apacer 981609410580.

Накласти арешт на речі, предмети та документи вилучені в офісних приміщеннях, що використовуються ТОВ ТПО Аріста за адресою: м. Київ, вул., Дегтярівська, 21, а саме:

-Накладні ТОВ ТПО Аріста по взаємовідносинам з ТОВ Фабрика води Краплина та ТОВ Альхім , усього на 7 аркушах;

-Чорнові записи тендерної документації для участі у процедурі відкритих торгів на закупівлю: Машини та апарати для очистки води на ТПС Дарниця, усього на 51 аркуші;

-Зошит з зображенням Барта Сімпсона з особистими записами;

-Жорсткий диск WD S/N WCC2E5XS5JXF;

-Жорсткий диск Kingston 50026B7234042BCO;

-Печатки ТОВ Аріста (33221885); ФОП ОСОБА_2 (НОМЕР_5); ФОП ОСОБА_24 (НОМЕР_6); ФОП ОСОБА_8 (НОМЕР_1); ФОП ОСОБА_19 (НОМЕР_7); ФОП ОСОБА_9 (НОМЕР_2); ФОП ОСОБА_7 (НОМЕР_8); ФОП ОСОБА_20 (НОМЕР_9); ФОП ОСОБА_3 (НОМЕР_10); ФОП ОСОБА_10 (НОМЕР_11); ФОП ОСОБА_21 (НОМЕР_12); ФОП ОСОБА_24 (НОМЕР_6); ФОП ОСОБА_22 (НОМЕР_13); ФОП ОСОБА_20 (НОМЕР_9).

Ухвала слідчого судді підлягає негайному виконанню.

Підозрюваний, його захисник, інший власник або володілець майна, які не були присутні при розгляді питання про арешт майна, мають право заявити клопотання про скасування арешту майна повністю або частково.

Ухвала про накладення арешту може бути оскаржена безпосередньо до Апеляційного суду м. Києва протягом 5 днів з дня її оголошення.

Слідчий суддя Г.О. Матійчук

Дата ухвалення рішення16.08.2017
Оприлюднено23.09.2017
Номер документу69050256
СудочинствоКримінальне
Сутьарешт майна

Судовий реєстр по справі —757/47727/17-к

Ухвала від 16.08.2017

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Матійчук Г. О.

Ухвала від 16.08.2017

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Матійчук Г. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні