Ухвала
від 06.09.2017 по справі 216/1655/17
ЦЕНТРАЛЬНО-МІСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРИВОГО РОГУ

Справа № 216/1655/17

Провадження 1-кс/216/2200/17

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про проведення обшуку

06 вересня 2017 року

Слідчий суддя Центрально-Міського районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області - ОСОБА_1

за участю секретаря - ОСОБА_2

прокурора - ОСОБА_3

розглянувши, у закритому судовому засіданні, без застосування технічних засобів фіксації судового процесу згідно до ст. 107 ч.1 КПК України, клопотання прокурора Криворізької місцевої прокуратури №3 юриста 2 класу ОСОБА_3 , винесене у кримінальному провадженні, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №4201704175000032 від 23.03.2017 року, за ознаками кримінальних правопорушень передбачених ч.3 ст. 191, ч.2 ст. 364 КК України, про проведення обшуку,-

В С Т А Н О В И В:

Прокурор Криворізької місцевої прокуратури №3 юрист 2 класу ОСОБА_3 звернувся до суду з клопотанням, винесеним у зазначеному кримінальному провадженню, про надання дозволу щодо обшуку приміщення.

В обґрунтування необхідності проведення обшуку зазначив, що у провадженні СВ Криворізького ВП ГУНП в Дніпропетровській області перебуває кримінальне провадження, відомості про яке внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 42017041750000032 від 23 березня 2017 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 191, ч. 2 ст. 364 КК України.

Сторона обвинувачення в ході досудового розслідування має підстави вважати, що посадові особи ПП «Константа-1», (код ЄДРПОУ 31224554), ТОВ «Вінтера-Вікна» (код ЄДРПОУ 39762659), ПП «Будмеража» (код ЄРДПОУ 40862926) здійснюють розкрадання бюджетних коштів, виділених за договорами на проведення робіт з капітальних та поточних ремонтів освітніх і медичних закладів міста Кривого Рогу, укладеними ПП «Константа -1» управлінням освіти і науки виконкому Криворізької міської ради, відділом освіти виконкому Металургійної районної у місті ради, відділом освіти виконкому Тернівської районної у місті ради, відділом освіти виконкому Покровської районної у місті ради, відділом освіти виконкому Саксаганської районної у місті ради, відділом освіти виконкому Довгинцівської районної у місті ради, відділом освіти виконкому Центрально-Міської районної у місті ради, відділу освіти виконкому Інгулецької районної у місті ради.

Так, посадові особи ПП «Константа-1», під час виконання вищевказаних ремонтів, вносять до актів виконаних робіт інформацію про вартість металопластикових виробів по завищеним цінам.

При складанні проектно-кошторисної документації по об`єктах будівництва на яких роботи буде виконувати ПП «Константа-1» вноситься інформація про вартість металопластикових виробі по завищеним цінам на 30-40%.

Для приховання злочинних дій, підприємством ПП «Константа-1» оплата за металопластикові вироби здійснюється підприємству-виробнику в повному обсязі по завищеним цінам та в майбутньому повертається у вигляді готівкових коштів ПП «КОНСТАНТА -1».

Згідно п. 5.2. ДСТУ-Н Б Д.1.1-2:2013 «Настанова щодо визначення прямих витрат у вартості будівництва» «…поточні ціни на трудові та матеріально-технічні ресурси в інвесторській кошторисній документації приймаються за даними замовника…», а також у відповідності п. 5.5 вказаної настанови «…поточні ціни на матеріальні ресурси приймаються за даними замовника за обґрунтуванням (як правило, найменшою при всіх рівних характеристиках) ціною матеріальних ресурсів на підставі проведеного аналізу цін на ринку будівельних матеріалів, виробів та конструкцій у регіоні…».

Після укладення договору на виконання робіт із встановлення металопластикових вікон посадові особи ПП «Константа-1» з метою приховання слідів вчинення злочину та реалізації наміру направленого на розкрадання бюджетних коштів залучили до злочинної схеми представників ТОВ «Вінтера-Вікна» (підприємство-виробник).

Останні, діючи в інтересах ПП «Константа-1», шляхом внесення неправдивих даних до первинних бухгалтерських документів (рахунок-фактура, видаткові накладні, податкові накладні) навмисно завищують вартість продукції (віконних блоків) на 30-40%.

Після перерахування грошових коштів підприємством ПП «Константа-1» на розрахунковий рахунок ТОВ «Вінтера-Вікна», посадові особи останнього повертають назад частину перерахованих коштів у вигляді готівки за вирахуванням своєї частки винагороди за переведення в готівку.

На стадії проведення взаєморозрахунків посадові особи ПП «Константа-1», достовірно знаючи фактичну вартість віконних блоків, надають до управління освіти і науки виконкому Криворізької міської ради, відділу освіти виконкому Металургійної районної у місті ради, відділу освіти виконкому Тернівської районної у місті ради, відділу освіти виконкому Покровської районної у місті ради, відділу освіти виконкому Саксаганської районної у місті ради, відділу освіти виконкому Довгинцівської районної у місті ради, відділу освіти виконкому Центрально-Міської районної у місті ради, відділу освіти виконкому Інгулецької районної у місті ради акти виконаних робіт із зазначенням завищеної вартості металопластикових вікон, які в подальшому слугують підставою перерахування бюджетних коштів на розрахунковий рахунок ПП «Константа-1».

Крім того, засновником та директором ПП «Константа-1» ОСОБА_4 зареєстровано підприємство ПП «Будмеража» де директором призначено ОСОБА_5 , яка фактично виконує функції бухгалтера вказаного підприємства та ПП «Константа -1». Зазначене підприємство створено з метою штучного завищення ціни на матеріальні ресурси, що використовуються ПП «Константа-1» під час проведення ремонтних робіт в бюджетних закладах міста. Зокрема, закупівля будівельних матеріалів для проведення ремонтних робіт підприємством ПП «Константа-1» відбувається у реальних постачальників за готівкові кошти, але документально закупівля відображається у підприємства ПП «Будмережа» за завищеними цінами, що не відповідає дійсності.

В подальшому при виконанні ремонтних робіт ПП «Константа-1», з метою розкрадання бюджетних коштів, в актах виконаних робіт зазначаються завищена вартість будівельних матеріалів.

Стороною обвинувачення зібрано докази, які дають підстави вважати, що правопорушення вчинено саме посадовими особами ПП «Константа» у змові з посадовими особами ТОВ «Вінтера-Вікна», ПП «Будмережа».

До матеріалів досудового розслідування долучено висновок експертного дослідження № 61-16 від 13.12.2016, в якому зазначені суми завищення вартості робіт із встановлення металопластикових вікон, проведених ПП «Константа-1» у 2016 році.

ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , зареєстрований та мешкає за адресою: АДРЕСА_1 , являється співробітником ПП «Константа-1», є однією з довірених осіб ОСОБА_4 та безпосередньо задіяний в наступних процесах, які обговорюються між ними:

- готує документи від імені ТОВ «Вінтера-Вікна» для укладання договорів з Управлінням освіти і науки виконкому Криворізької міської ради, контролює процес перерахування бюджетних коштів за дані роботи. Останній також задіяний в підготовці документів, щодо закупівлі метало пластикових виробів по завищеній ціні у цього ж підприємства та переведення грошових коштів у готівку на суму різниці, яка виникає в результаті злочинних дій. З метою обговорення даних питань контактує з фінансовим директором ТОВ «Вінтера-Вікна» ОСОБА_7

- контролює укладання договорів, складання договірних цін та кошторисів до них між розпорядниками бюджетних коштів та ПП «Константа-1». Контролює процес перерахування бюджетних коштів на розрахунковий рахунок ПП «Константа-1» за виконані ремонтні роботи, а також переведення їх у готівку, про що доповідає ОСОБА_8

- готує документи для участі ПП «Константа-1» в торгах в електронній системі публічних закупівель за державні кошти «Prozorro». Також за вказівками ОСОБА_4 задіяний в процесах фіктивної участі у вищевказаних торгах, з метою забезпечення перемоги інших учасників. Зокрема, з метою обговорення питань забезпечення перемоги в торгах інших суб`єктів господарювання.

Встановлено, що ОСОБА_9 має у володінні та користується автомобілем Renault Clio Symbol, 2003 р.в., державний номерний знак НОМЕР_1 .

Згідно реєстраційної картки на транспортний засіб, легковий Renault Clio Symbol, реєстраційний номер НОМЕР_1 , рік випуску 2003, VIN код НОМЕР_2 належить ОСОБА_9 на праві приватної власності.

У сторони обвинувачення є підстави вважати, що вказані вище речі і документи можуть знаходитись у транспортному засобі, який належить ОСОБА_6 , легковому автомобілі Renault Clio Symbol, реєстраційний номер НОМЕР_1 , рік випуску 2003, VIN код НОМЕР_2 , тому прокурор просить надати дозвіл на проведення обшуку у транспортному засобі, який належить ОСОБА_9 , легковому автомобілі Renault Clio Symbol, реєстраційний номер НОМЕР_1 , рік випуску 2003, VIN код НОМЕР_2 з метою відшукання та вилучення наступних речей і документів:

документація, яка відображає проведення ремонтних робіт ПП «Константа-1» та ТОВ «Вінтера-Вікна» за рахунок бюджетних коштів, а саме: договори з додатковими угодами, договірні ціни, кошториси до договірної ціни, локальні кошториси, дефектні акти, довідки про вартість виконаних будівельних робіт, акти виконаних робіт, підсумкові відомості ресурсів, розрахунок загальновиробничих витрат, акти на закриття прихованих робіт, рахунки на оплату, платіжні доручення, проектно-кошторисна документація, робочі проекти;

документація, яка відображає придбання ресурсів, матеріалів та обладнання, що використовувалось ПП «Константа-1» та ТОВ «Вінтера-Вікна» під час виконання робіт за бюджетні кошти, а саме: відповідні договори з додатками; специфікації, супровідні документи постачаємої продукції; довіреності на отримання продукції; видаткові та податкові накладні; товарно-транспортні накладні; рахунки-фактури; кошториси; акти приймання-передачі виконаних робіт; рахунки на оплату товару, платіжні доручення; сертифікати відповідності та інші документи що підтверджують походження та якість продукції;

документація, яка відображає господарські взаємовідносини ПП «Константа-1» з ТОВ «Вінтера-Вікна», ПП «Будмеража», іншими суб`єктами господарювання, в тому числі з ознаками фіктивності, а саме: відповідні договори з додатками; специфікації, супровідні документи постачаємої продукції; довіреності на отримання продукції; видаткові та податкові накладні; товарно-транспортні накладні; рахунки-фактури; кошториси; акти приймання-передачі виконаних робіт; рахунки на оплату товару, платіжні доручення; сертифікати відповідності та інші документи що підтверджують походження та якість продукції;

комп`ютерна оргтехніка, сервери або така, що містить сліди вчинення кримінального правопорушення, а саме: системні блоки персональних комп`ютерів, ноутбуки, планшети, а також зовнішні носії інформації флеш-накопичувачі, оптичні носії інформації і т.п.

чернетки з записами про розрахунки з контрагентами, чеки, квитанції; грошові кошти.

Вказані речі і документи необхідні слідству для встановлення фактичних сум завищення посадовими особами ПП «Константа 1» вартості металопластикової продукції та вартості робіт по її встановленню у закладах освіти міста Кривого Рогу з метою незаконного заволодіння бюджетними коштами; призначення та проведення судово-економічної експертизи для встановлення суми збитків, завданих територіальній громаді міста Кривого Рогу внаслідок розкрадання бюджетних кошті; встановлення кола осіб, причетних до вчинення кримінального правопорушення; можуть бути використані в якості речових доказів у кримінальному провадженні.

Крім того, вказані речі і документи можливо вилучити лише в ході проведення обшуку, оскільки у разі витребування вказаних речей і документів шляхом скерування запитів до вказаних юридичних осіб, здійснення тимчасового доступу до речей і документів, у посадових осіб ПП «Константа-1», буде час для знищення бухгалтерської документації, речей та документів які, можуть підтверджувати факти завищення реальної вартості металопластикової продукції та вартості робіт по їх встановленню у закладах освіти м. Кривого Рогу, приховання готівкових грошових коштів, отриманих злочинним шляхом.

Дослідивши клопотання та додані до нього матеріали, вислухавши прокурора, який наполягав на задоволенні клопотання, суд вважає, що клопотання слід задовольнити частково, з наступних підстав.

Так, під час розгляду клопотання встановлено, що згідно фабули, внесеної до Єдиного реєстру досудових розслідувань вище зазначене кримінальне провадження відкрито за фактом скоєння злочинів, передбачених ч.3 ст. 191 КК України за ознаками привласнення чи розтрата чужого майна, яке було ввірене особі чи перебувало в її віданні, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб та за ч.2 ст. 364 ст. КК України, за ознаками зловживання владою або службовим становищем, тобто умисне, з метою одержання будь-якої неправомірної вигоди для самої себе чи іншої фізичної або юридичної особи використання службовою особою влади чи службового становища всупереч інтересам служби, якщо воно завдало істотної шкоди охоронюваним законом правам, свободам та інтересам окремих громадян або державним чи громадським інтересам, або інтересам юридичних осіб, якщо воно спричинило тяжкі наслідки.

З клопотання та доданих до нього матеріалів убачається достатність підстав вважати, що посадові особи ПП «Константа-1», (код ЄДРПОУ 31224554), ТОВ «Вінтера-Вікна» (код ЄДРПОУ 39762659) , ПП «Будмеража» (код ЄРДПОУ 40862926) здійснюють розкрадання бюджетних коштів, виділених за договорами на проведення робіт з капітальних та поточних ремонтів освітніх і медичних закладів міста Кривого Рогу, укладеними ПП «Константа -1» управлінням освіти і науки виконкому Криворізької міської ради, відділом освіти виконкому Металургійної районної у місті ради, відділом освіти виконкому Тернівської районної у місті ради, відділом освіти виконкому Покровської районної у місті ради, відділом освіти виконкому Саксаганської районної у місті ради, відділом освіти виконкому Довгинцівської районної у місті ради, відділом освіти виконкому Центрально-Міської районної у місті ради, відділу освіти виконкому Інгулецької районної у місті ради.

Після укладення договору на виконання робіт із встановлення металопластикових вікон посадові особи ПП «Константа-1» з метою приховання слідів вчинення злочину та реалізації наміру направленого на розкрадання бюджетних коштів залучили до злочинної схеми представників ТОВ «Вінтера-Вікна» (підприємство-виробник).

Останні, діючи в інтересах ПП «Константа-1», шляхом внесення неправдивих даних до первинних бухгалтерських документів (рахунок-фактура, видаткові накладні, податкові накладні) навмисно завищують вартість продукції (віконних блоків) на 30-40%.

Після перерахування грошових коштів підприємством ПП «Константа-1» на розрахунковий рахунок ТОВ «Вінтера-Вікна», посадові особи останнього повертають назад частину перерахованих коштів у вигляді готівки за вирахуванням своєї частки винагороди за переведення в готівку.

На стадії проведення взаєморозрахунків посадові особи ПП «Константа-1», достовірно знаючи фактичну вартість віконних блоків, надають до управління освіти і науки виконкому Криворізької міської ради, відділу освіти виконкому Металургійної районної у місті ради, відділу освіти виконкому Тернівської районної у місті ради, відділу освіти виконкому Покровської районної у місті ради, відділу освіти виконкому Саксаганської районної у місті ради, відділу освіти виконкому Довгинцівської районної у місті ради, відділу освіти виконкому Центрально-Міської районної у місті ради, відділу освіти виконкому Інгулецької районної у місті ради акти виконаних робіт із зазначенням завищеної вартості металопластикових вікон, які в подальшому слугують підставою перерахування бюджетних коштів на розрахунковий рахунок ПП «Константа-1».

Крім того, засновником та директором ПП «Константа-1» ОСОБА_4 зареєстровано підприємство ПП «Будмеража», де директором призначено ОСОБА_5 , яка фактично виконує функції бухгалтера вказаного підприємства та ПП «Константа -1». Зазначене підприємство створено з метою штучного завищення ціни на матеріальні ресурси, що використовуються ПП «Константа-1» під час проведення ремонтних робіт в бюджетних закладах міста. Зокрема, закупівля будівельних матеріалів для проведення ремонтних робіт підприємством ПП «Константа-1» відбувається у реальних постачальників за готівкові кошти, але документально закупівля відображається у підприємства ПП «Будмережа» за завищеними цінами, що не відповідає дійсності.

В подальшому при виконанні ремонтних робіт ПП «Константа-1», з метою розкрадання бюджетних коштів, в актах виконаних робіт зазначаються завищена вартість будівельних матеріалів.

Дані факти підтверджується письмовими матеріалами доданими до клопотання, зокрема із висновку експертного дослідження № 61-16 від 13.12.2016, убачається суми завищення вартості робіт із встановлення металопластикових вікон, проведених ПП «Константа-1» у 2016 році.

ОСОБА_6 є співробітником ПП «Константа-1», та однією з довірених осіб ОСОБА_4 та безпосередньо задіяний в наступних процесах, які обговорюються між ними:

- готує документи від імені ТОВ «Вінтера-Вікна» для укладання договорів з Управлінням освіти і науки виконкому Криворізької міської ради, контролює процес перерахування бюджетних коштів за дані роботи. Останній також задіяний в підготовці документів, щодо закупівлі метало пластикових виробів по завищеній ціні у цього ж підприємства та переведення грошових коштів у готівку на суму різниці, яка виникає в результаті злочинних дій. З метою обговорення даних питань контактує з фінансовим директором ТОВ «Вінтера-Вікна» ОСОБА_7

- контролює укладання договорів, складання договірних цін та кошторисів до них між розпорядниками бюджетних коштів та ПП «Константа-1». Контролює процес перерахування бюджетних коштів на розрахунковий рахунок ПП «Константа-1» за виконані ремонтні роботи, а також переведення їх у готівку, про що доповідає ОСОБА_8

- готує документи для участі ПП «Константа-1» в торгах в електронній системі публічних закупівель за державні кошти «Prozorro». Також за вказівками ОСОБА_4 задіяний в процесах фіктивної участі у вищевказаних торгах, з метою забезпечення перемоги інших учасників. Зокрема, з метою обговорення питань забезпечення перемоги в торгах інших суб`єктів господарювання.

Встановлено, що ОСОБА_9 має у володінні та користується автомобілем Renault Clio Symbol, 2003 р.в., державний номерний знак НОМЕР_1 , згідно реєстраційної картки на транспортний засіб, легковий Renault Clio Symbol, реєстраційний номер НОМЕР_1 , рік випуску 2003, VIN код НОМЕР_2 належить останньому на праві приватної власності.

Беручи до уваги, що вищевикладена інформація та зібрані матеріали свідчать про те, що ОСОБА_6 є співробітником ПП «Константа-1», та однією з довірених осіб ОСОБА_4 , та йому на праві приватної власності належить вище вказаний автомобіль, та з метою встановлення фактичних сум завищення посадовими особами ПП «Константа 1» вартості металопластикової продукції та вартості робіт по її встановленню у закладах освіти міста Кривого Рогу з метою незаконного заволодіння бюджетними коштами; призначення та проведення судово-економічної експертизи для встановлення суми збитків, завданих територіальній громаді міста Кривого Рогу внаслідок розкрадання бюджетних кошті; встановлення кола осіб, причетних до вчинення кримінального правопорушення; можуть бути використані в якості речових доказів у кримінальному провадженні, слід надати дозвіл на проведення обшуку у вище вказаному автомобілі, з метою відшукання та вилучення вище вказаних документів та речей за період часу з 01.01.2016 р. по 05.09.2017 р. (дата прийняття ухвали) .

В частині відшукання серверів та такої техніки, що містить сліди вчинення кримінального правопорушення, слід відмовити, оскільки дана вимога не ґрунтується на нормах чинного законодавства.

Крім того, щодо відшукання інших предметів (і т.п.), слід також відмовити, оскільки у порушення вимог ст. 234 КПК України, прокурором у клопотанні та додатках до нього не зазначено, які саме предмети, необхідно відшукати та які можуть мати значення речових доказів по даному кримінальному провадженню.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст.ст.110, 233-235 КПК України

У Х В А Л И В:

Клопотання прокурора Криворізької місцевої прокуратури №3 юриста 2 класу ОСОБА_3 , про проведення обшуку, - задовольнити частково.

Надати слідчому СВ Криворізького ВП ГУНП в Дніпропетровські області старшому лейтенанту поліції ОСОБА_10 дозвіл на проведення обшуку у транспортному засобі, який належить ОСОБА_9 , легковому автомобілі Renault Clio Symbol, реєстраційний номер НОМЕР_1 , рік випуску 2003, VIN код НОМЕР_2 з метою відшукання та вилучення наступних речей і документів за період часу з 01.01.2016 р. по 05.09.2017 р.:

документація, яка відображає проведення ремонтних робіт ПП «Константа-1» та ТОВ «Вінтера-Вікна» за рахунок бюджетних коштів, а саме: договори з додатковими угодами, договірні ціни, кошториси до договірної ціни, локальні кошториси, дефектні акти, довідки про вартість виконаних будівельних робіт, акти виконаних робіт, підсумкові відомості ресурсів, розрахунок загальновиробничих витрат, акти на закриття прихованих робіт, рахунки на оплату, платіжні доручення, проектно-кошторисна документація, робочі проекти;

документація, яка відображає придбання ресурсів, матеріалів та обладнання, що використовувалось ПП «Константа-1» та ТОВ «Вінтера-Вікна» під час виконання робіт за бюджетні кошти, а саме: відповідні договори з додатками; специфікації, супровідні документи постачаємої продукції; довіреності на отримання продукції; видаткові та податкові накладні; товарно-транспортні накладні; рахунки-фактури; кошториси; акти приймання-передачі виконаних робіт; рахунки на оплату товару, платіжні доручення; сертифікати відповідності та інші документи що підтверджують походження та якість продукції;

документація, яка відображає господарські взаємовідносини ПП «Константа-1» з ТОВ «Вінтера-Вікна», ПП «Будмеража», іншими суб`єктами господарювання, в тому числі з ознаками фіктивності, а саме: відповідні договори з додатками; специфікації, супровідні документи постачаємої продукції; довіреності на отримання продукції; видаткові та податкові накладні; товарно-транспортні накладні; рахунки-фактури; кошториси; акти приймання-передачі виконаних робіт; рахунки на оплату товару, платіжні доручення; сертифікати відповідності та інші документи що підтверджують походження та якість продукції;

комп`ютерна оргтехніка, яка містить сліди вчинення кримінального правопорушення, а саме: системні блоки персональних комп`ютерів, ноутбуки, планшети, а також зовнішні носії інформації флеш-накопичувачі, оптичні носії інформації.

чернетки з записами про розрахунки з контрагентами, чеки, квитанції; грошові кошти.

У решті вимог клопотання, - відмовити.

Встановити строк дії ухвали - до 06 жовтня 2017 року.

Ухвала оскарженню не підлягає, заперечення проти неї можуть бути подані під час підготовчого провадження в суді.

Слідчий суддя: ОСОБА_1

З оригіналом згідно.

Суддя: ОСОБА_1

Пом. судді: ОСОБА_11

Дата ухвалення рішення06.09.2017
Оприлюднено09.03.2023
Номер документу69067568
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —216/1655/17

Ухвала від 14.03.2018

Кримінальне

Центрально-Міський районний суд м.Кривого Рогу

Биканов І. Р.

Ухвала від 14.03.2018

Кримінальне

Центрально-Міський районний суд м.Кривого Рогу

Биканов І. Р.

Ухвала від 14.03.2018

Кримінальне

Центрально-Міський районний суд м.Кривого Рогу

Биканов І. Р.

Ухвала від 14.03.2018

Кримінальне

Центрально-Міський районний суд м.Кривого Рогу

Биканов І. Р.

Ухвала від 14.03.2018

Кримінальне

Центрально-Міський районний суд м.Кривого Рогу

Биканов І. Р.

Ухвала від 14.03.2018

Кримінальне

Центрально-Міський районний суд м.Кривого Рогу

Биканов І. Р.

Ухвала від 14.03.2018

Кримінальне

Центрально-Міський районний суд м.Кривого Рогу

Биканов І. Р.

Ухвала від 14.03.2018

Кримінальне

Центрально-Міський районний суд м.Кривого Рогу

Биканов І. Р.

Ухвала від 14.03.2018

Кримінальне

Центрально-Міський районний суд м.Кривого Рогу

Биканов І. Р.

Ухвала від 14.03.2018

Кримінальне

Центрально-Міський районний суд м.Кривого Рогу

Биканов І. Р.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні