Ухвала
від 25.08.2017 по справі 761/25850/17
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 761/25850/17

Провадження № 1-кс/761/16296/2017

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

25 серпня 2017 року слідчий суддя Шевченківського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , за участю прокурора Київської місцевої прокуратури №10 ОСОБА_3 , розглянувши у судовому засіданні клопотання про тимчасовий доступ до речей і документів, у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №32016100100000027 від 29.02.2016 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.5 ст. 191, ч. 1 ст. 205, ч. 1 ст. 212, ч. 3 ст.212, ч. 2 ст. 205 КК України,

ВСТАНОВИВ:

Прокурор Київської місцевої прокуратури №10 ОСОБА_3 , звернувся до Шевченківського районного суду м. Києва з клопотанням у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №32016100100000027 від 29.02.2016 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.5 ст. 191, ч. 1 ст. 205, ч. 1 ст. 212, ч. 3 ст.212, ч. 2 ст. 205 КК України, про тимчасовий доступ до речей і документів ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ) з можливістю вилучення копій вказаних документів.

Клопотання мотивоване тим, що в ІНФОРМАЦІЯ_2 знаходиться кримінальне провадження, внесене до Єдиного реєстру досудових розслідувань 32016100100000027 від 29.02.2016 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.5 ст. 191, ч. 1 ст. 205, ч. 1 ст. 212, ч. 3 ст.212, ч. 2 ст. 205 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, групу осіб, які використовуючи підконтрольні їм СГД з ознаками фіктивності проводять безтоварні транзитно-конвертаційні операції з підприємствами реального сектору економіки, при чому отримуючи матеріальну вигоду яка становить приблизно 12% від суми проконвертованих грошових коштів.

Вищевказана транзитно-конвертаційна група складається з невстановлених на даний час фіктивних фізичних осіб-підприємців та з чотирьох СГД з ознаками фіктивності, а саме:

- ПП « ОСОБА_4 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ), відсутні трудові ресурси, виробничі потужності, устаткування, транспортні засоби, відсутнє за податковою адресою, про що складено акт від 04.03.2016 року. Згідно із аналізом «єдиного реєстру податкових накладних» встановлено невідповідність отриманих та реалізованих ТМЦ, а саме: переважно ПП « ОСОБА_4 » здійснює придбання - витруси від вершків сухих, сироватка молочна, інші продукти харчування, плита деревноволокниста сухого способу виробництва, та у свою чергу реалізовує послуги трактора, транспортні послуги, що свідчить про пересорт ТМЦ даного підприємства.

- ПП « ОСОБА_5 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_3 ), відсутні трудові ресурси, виробничі потужності, устаткування, транспортні засоби, відсутнє за податковою адресою, про що складено акт від 04.03.2016 року. Згідно із аналізом «єдиного реєстру податкових накладних» встановлено невідповідність отриманих та реалізованих ТМЦ, а саме: переважно ПП « ОСОБА_5 » здійснює придбання цемент, Автошина 12-16 Л-163БЦ -- НС8 (Ун Сер. 4ГД 1), та у свою чергу реалізовує - макуха соєва, транспортні перевезення, що свідчить про пересорт ТМЦ даного підприємства.

- ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_4 ), відсутні трудові ресурси, виробничі потужності, устаткування, транспортні засоби. Згідно із аналізом «єдиного реєстру податкових накладних» встановлено невідповідність отриманих та реалізованих ТМЦ, що свідчить про пересорт ТМЦ даного підприємства.

- ППФ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » (код за ЄДРПОУ НОМЕР_5 ), відсутні трудові ресурси, виробничі потужності, устаткування, транспортні засоби. Згідно із аналізом «єдиного реєстру податкових накладних» встановлено невідповідність отриманих та реалізованих ТМЦ, що свідчить про пересорт ТМЦ даного підприємства.

Враховуючи наступні обставини:

- відсутність підприємств за податковою адресою, неможливість встановлення фактичного місцезнаходження підприємства;

- відсутність первинних документів для підтвердження товарності та реальності здійснення господарських операцій за перевіряємий період;

- відсутність у необхідних умов для здійснення господарських операцій (відсутні основні фонди, трудові ресурси, виробничі активи, складські приміщення, транспортні засоби);

- різноплановість придбаних та реалізованих товарів, встановлена після аналізу Єдиного реєстру податкових накладних;

Враховуючи об`єми задекларованих операцій, різноплановість проданих товарів та наданих послуг, відсутність трудових ресурсів, вбачається можливим зробити висновок про неможливість здійснення операцій, що задекларовані у податковій звітності.

Вищевикладене свідчить про те, що правочини між ПП « ОСОБА_4 » (код НОМЕР_2 ) та ПП « ОСОБА_5 » (код НОМЕР_3 ) з контрагентами- постачальниками та контрагентами-покупцями, відображені в «Системі автоматизованого співставлення податкових зобов`язань та податкового кредиту в розрізі контрагентів» за вказаний період не спрямовані на реальне настання правових наслідків.

Крім цього, зазначаю, що ПП « ОСОБА_5 » та ПП « ОСОБА_4 » подають звітність до органів ДФС з однієї IP- адреси: НОМЕР_6 ; НОМЕР_7 ; НОМЕР_8 , що свідчить про те, що звітність подається з одного комп`ютера, хоча податкові адреси підприємств зовсім різні.

Також, в ході досудового розслідування встановлено, групу осіб, яка причетна до протиправної діяльності, спрямовану на проведення безтоварних транзитно-конвертаційних операцій та надання знарядь та засобів для досягнення незаконної податкової вигоди третім особам.

Вищевказана група складається:

- Організатор - ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_5 , зареєстрований за адресою: АДРЕСА_1 , фактично проживає за адресою: АДРЕСА_2 . ОСОБА_6 здійснює повний контроль за діяльністю «конвертаційного центру» веде переговори з клієнтами, вирішує питання, пов`язані з надання послуг зі штучного формування податкового кредиту та валових витрат, а також незаконної «конвертації» безготівкових грошових коштів у готівку для «клієнтів» підприємств реального сектору економіки, офіційно безробітній. Законного підтвердження походження грошових коштів та майна, яке використовує ОСОБА_6 немає, за 2015-2016 роки, згідно із довідкою про доходи, ОСОБА_6 доходів не отримував. Незаконною діяльністю займається у офісному приміщенні, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_3 .

- Співорганізатор - ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_6 , зареєстрований за адресою АДРЕСА_4 , фактично проживає за адресою: АДРЕСА_5 . ОСОБА_7 здійснює контроль за діяльністю групи, інколи виконує роль кур`єра, контролює роботу підконтрольних вищевказаній групі фіктивних фізичних осіб підприємців, вирішує питання, пов`язані з надання послуг зі штучного формування податкового кредиту та валових витрат, а також незаконної «конвертації» безготівкових грошових коштів у готівку для «клієнтів» підприємств реального сектору економіки, офіційно безробітній. Також, як і ОСОБА_6 законного підтвердження походження грошових коштів та майна, яке використовує ОСОБА_7 немає, за 2015-2016 роки, згідно із довідкою про доходи, ОСОБА_7 доходів не отримував. Незаконною діяльністю займається у офісному приміщенні, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_3 , а також у офісному приміщенні № НОМЕР_9 офісного центру, який знаходиться за адресою: АДРЕСА_6 .

- Бухгалтер ОСОБА_8 , ІНФОРМАЦІЯ_7 , зареєстрована за адресою: АДРЕСА_7 , фактично проживає за адресою: АДРЕСА_8 . ОСОБА_8 здійснює подання звітності, контроль системи «клієнт-банк», прийом і перевірка фінансових документів, що надходять від клієнтів, ведення податкового та бухгалтерського обліку, виготовлення документів від фіктивних СГД. Незаконною діяльністю займається у офісному приміщенні, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_3 .

- ОСОБА_9 , ІНФОРМАЦІЯ_8 , займається веденням бухгалтерського обліку вищевказаних підприємств, реєстрацією та перереєстрацією підприємств з ознаками «фіктивності», спілкується та контролює дії директорів підприємств з ознаками «фіктивності». Крім того, веде розмови із представниками підприємств реального сектору економіки, щодо проведення фіктивних фінансово-господарських операцій. Незаконною діяльністю займається у офісному приміщенні, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_3 .

- Бухгалтер ОСОБА_10 , ІНФОРМАЦІЯ_9 , займається веденням бухгалтерського обліку вищевказаних підприємств, спілкується та контролює дії директорів підприємств з ознаками «фіктивності». Крім того, веде розмови із представниками підприємств реального сектору економіки, щодо проведення фіктивних фінансово-господарських операцій. Незаконною діяльністю займається у офісному приміщенні, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_3 .

- Кур`єр ОСОБА_11 , ІНФОРМАЦІЯ_10 , зареєстрований за адресою: АДРЕСА_9 , фактично проживає за адресою: АДРЕСА_10 . ОСОБА_11 здійснює операції взаємодії «конвертаційного центру» з клієнтами, з питань передачі первинних документів та проконвертованих у готівку грошових коштів. Незаконною діяльністю займається у офісному приміщенні, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_3 .

Так, 23.08.2016 року проведено ряд обшуків, в ході яких вилучено предмети, речі документи, грошові кошти з банківськими стрічками « ІНФОРМАЦІЯ_11 », комп`ютерна техніка , серед яких, печатки, реєстраційні та інші документи ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_12 » (код НОМЕР_10 ), ПП « ОСОБА_5 » (код НОМЕР_3 ), ПП « ОСОБА_4 » (код НОМЕР_2 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_13 » (код НОМЕР_11 ), ПП « ОСОБА_12 » (код НОМЕР_12 ) та інші речі підконтрольні учасникам «конвертаційного центру».

Крім того, проведеною комп`ютерною експертизою встановлено, що на вилученій комп`ютерній техніці дійсно складалися первинні документи ПП « ОСОБА_5 » (код НОМЕР_3 ), ПП « ОСОБА_4 » (код НОМЕР_2 ) по взаємовідносинам з контрагентами та знайдена переписка із представниками та службовими особами підприємств реального сектору економіки, щодо конвертації безготівкових коштів у готівку.

Також, 09.09.2016 року вилучені під час обшуків предмети, речі та документи визнано речовими доказами по кримінальному провадженню.

В подальшому, досудовим розслідуванням встановлено, що ПП « ОСОБА_4 » (код НОМЕР_2 ) сформувало податковий кредит підприємству реального сектору економіки, а саме СКП « ОСОБА_13 » (код НОМЕР_13 ).

Окрім, цього в ході досудового розслідування, допитано в якості свідка засновника, директора ПП « ОСОБА_4 » (код НОМЕР_2 ) ОСОБА_14 , показала, що ніякого відношення до придбання, створення та ведення фінансово-господарської діяльності ПП « ОСОБА_4 » (код НОМЕР_2 ) не має.

Крім того, встановлено що між СКП « ОСОБА_13 » (код НОМЕР_13 ) та ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ) було укладено договір підряду №82G210/15-6 від 26.03.2015 року, згідно якого СКП « ОСОБА_13 » виступало підрядником, на виконання робіт з демонтажу кабелів з кабельних калалізацій ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 ».

В свою чергу, СКП « ІНФОРМАЦІЯ_14 » уклало договір субпідряду №КТС/ОМ-Д-15 від 24.12.2015 року з ПП « ОСОБА_4 » (код НОМЕР_2 ), згідно якого ПП « ОСОБА_4 » виступало субпідрядником, на виконання робіт з демонтажу кабелів з кабельних калалізацій ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 ».

Так, службові особи СКП « ОСОБА_13 » достовірно знаючи, що всі роботи для ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », відповідно до договору підряду №82G210/15-6 від 26.03.2015 року, будуть виконувати співробітники СКП « ОСОБА_13 », здійснювали перерахунок грошових коштів на рахунки ПП « ОСОБА_4 » з метою ухилення від сплати податків та обготівкуванні безготівкових коштів у готівку.

У зв`язку з викладеним, виникла необхідність у тимчасовому доступі та отриманні документів ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » по взаємовідносинам з СКП « ІНФОРМАЦІЯ_14 » та ПП « ОСОБА_4 » , а саме:

- договір підряду №82G210/15-6 від 26.03.2015 року з додатками, акти прийому-передачі, специфікації, наряди-допуски, наряди-допуски на виконання робіт з підвищеною небезпекою, дозволи на право проведення ремонтних робіт в підземних кабельних спорудах зв`язку, накладні, податкові накладні, замовлення, платіжні документи, товарно-транспортні документи, банківські виписки та всі інші наявні документи до вказаного договору.

- штатний розклад ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ) та КМФ ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_14 ) із зазначенням повних анкетних даних всіх співробітників та займаними посадами за період з 01.01.2015 по 31.12.2016.

- КНД 45-189-2003 «Керівництво з експлуатації лінійно-кабельних споруд», Порядок допуску сторонніх організацій до виконання робіт на об`єктах електрозв`язку ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » СОУП 11-08.

- надати офіційну відповідь, щодо осіб, які були допущенні до робіт пов`язаних із демонтажем та монтажем кабелів зв`язку в кабельних каналізаціях ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », проектування міських ділянок прокладання/підвісу кабелю та інструктажі з техніки безпеки, наряди-допуски на виконання робіт з підвищеною небезпекою, дозволи на право проведення ремонтних робіт в підземних кабельних спорудах зв`язку, відповідальних осіб від ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » та інші наявні документи до них в тому числі на об`єктах (ділянках, лініях)

В судовому засіданні прокурор клопотання підтримав з мотивів наведених у ньому та просив його задовольнити.

На підставі ч.2 ст. 163 КПК України розгляд клопотання проведено без виклику особи,, у володінні якої знаходяться документи.

Дослідивши клопотання та додані до нього матеріали кримінального провадження, заслухавши пояснення прокурора, слідчий суддя приходить до висновку, що клопотання підлягає задоволенню, виходячи з наступного.

Відповідно до ч. 1ст. 132 КПК Українизаходи забезпечення кримінального провадження застосовуються на підставі ухвали слідчого судді або суду, за винятком випадків, передбачених цим Кодексом.

В свою чергу положеннями ч. 4 цієї ж статті передбачено, що для оцінки потреб досудового розслідування слідчий суддя або суд зобов`язаний врахувати можливість без застосованого заходу забезпечення кримінального провадження отримати речі і документи, які можуть бути використані під час судового розгляду для встановлення обставин у кримінальному провадженні.

Відповідно до ч. 1, 2ст. 159 КПК України, тимчасовий доступ до речей і документів полягає у наданні стороні кримінального провадження особою, у володінні якої знаходяться такі речі і документи, можливості ознайомитися з ними, зробити їх копії та у разі прийняття відповідного рішення слідчим суддею, судом, вилучити їх (здійснити їх виїмку). Тимчасовий доступ до речей і документів здійснюється на підставі ухвали слідчого судді, суду.

За положеннямист. 131 КПК України, заходи забезпечення кримінального провадження застосовуються з метою досягнення дієвості цього провадження.

Застосування заходів забезпечення кримінального провадження не допускається, відповідно до положеньст. 132 КПК України, якщо слідчий, прокурор не доведе, зокрема, що потреби досудового розслідування виправдають такий ступінь втручання в права і свободи особи, про який йдеться в клопотанні слідчого, прокурора.

Таким чином слідчий суддя зобов`язаний перевіряти наявність об`єктивної необхідності та виправданість такого втручання у права і свободи особи, врахувати докази на підтвердження обставин, викладених у клопотанні, які мають бути надані ініціатором клопотання.

Як свідчать матеріали клопотання, досудовим слідством використані всі надані чинним законодавством можливості щодо отримання тимчасового доступу до речей і документів.

Згідно з п. 2 ч. 5 ст. 163 КПК України слідчий суддя, суд постановляє ухвалу про надання тимчасового доступу до речей і документів, якщо сторона кримінального провадження у своєму клопотанні доведе наявність достатніх підстав вважати, що ці речі або документи самі по собі або в сукупності з іншими речами і документами кримінального провадження, у зв`язку з яким подається клопотання, мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні.

Відповідно до ч. 6 ст. 163 КПК України слідчий суддя, суд постановляє ухвалу про надання тимчасового доступу до речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю, якщо сторона кримінального провадження, крім обставин, передбачених частиною п`ятою цієї статті, доведе можливість використання як доказів відомостей, що містяться в цих речах і документах, та неможливість іншими способами довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів.

Згідно з ч. 7ст. 163 КПК України, слідчий суддя, суд в ухвалі про надання тимчасового доступу до речей і документів може дати розпорядження про надання можливості вилучення речей і документів, якщо сторона кримінального провадження доведе наявність достатніх підстав вважати, що без такого вилучення існує реальна загроза зміни або знищення речей чи документів, або таке вилучення необхідне для досягнення мети отримання доступу до речей і документів.

Як убачається з клопотання прокурора, воно подане в рамках кримінального провадження, відомості про яке внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №32016100100000027 від 29 лютого 2016 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.5 ст. 191, ч. 1 ст. 205, ч. 1 ст. 212, ч. 3 ст.212, ч. 2 ст. 205 КК України.

При цьому, в клопотанні доведено можливість використання як доказів документів та інформації, що містять комерційну таємницю, самі по собі та в сукупності з іншими речами і документами кримінального провадження, у зв`язку з яким подано клопотання, мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному проваджені, окрім того, відомості, що містяться в речах і документах, можуть бути використані як докази у кримінальному провадженні №32016100100000027 від 29 лютого 2016 року.

Враховуючи викладене та керуючись ст.ст.110,132, 163-165,309та395 КПК України, слідчий суддя

УХВАЛИВ:

Клопотання прокурора Київської місцевої прокуратури № 10 м. Києва ОСОБА_3 у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №32016100100000027 від 29 лютого 2016 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.5 ст. 191, ч. 1 ст. 205, ч. 1 ст. 212, ч. 3 ст.212, ч. 2 ст. 205 КК України, про тимчасовий доступ до речей і документів задовольнити частково.

Надати прокурору Київської місцевої прокуратури № 10 м. Києва ОСОБА_3 або старшому слідчому першого відділу СУФР ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві ОСОБА_15 , або за його дорученням працівникам ОУ ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві, у кримінальному проваджені №32016100100000027 від 29 лютого 2016 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.5 ст. 191, ч. 1 ст. 205, ч. 1 ст. 212, ч. 3 ст.212, ч. 2 ст. 205 КК України, тимчасовий доступ до документів ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ) (КМФ ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_14 ), за адресою: АДРЕСА_11 ( АДРЕСА_12 ), з можливістю їх вилучення, а саме:

- копію договору підряду №82G210/15-6 від 26.03.2015 року з додатками, акти прийому-передачі, акти виконаних робіт, специфікації, наряди-допуски, наряди-допуски на виконання робіт з підвищеною небезпекою, дозволи на право проведення ремонтних робіт в підземних кабельних спорудах зв`язку, накладні, податкові накладні, замовлення, платіжні документи, товарно-транспортні документи, банківські виписки та всі інші наявні документи до вказаного договору.

- штатний розклад ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ) та КМФ ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_14 ) із зазначенням повних анкетних даних всіх співробітників та займаними посадами за період з 01.01.2015 по 31.12.2016.

- КНД 45-189-2003 «Керівництво з експлуатації лінійно-кабельних споруд», Порядок допуску сторонніх організацій до виконання робіт на об`єктах електрозв`язку ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » СОУП 11-08.

- надати офіційну відповідь, щодо осіб, які були допущенні до робіт пов`язаних із демонтажем та монтажем кабелів зв`язку в кабельних каналізаціях ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », в тому числі відповідно до договору підряду №82G210/15-6 від 26.03.2015 року, проектування міських ділянок прокладання/підвісу кабелю та інструктажі з техніки безпеки, наряди-допуски на виконання робіт з підвищеною небезпекою, дозволи на право проведення ремонтних робіт в підземних кабельних спорудах зв`язку, відповідальних осіб від ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » та інші наявні документи до них в тому числі на об`єктах (ділянках, лініях):

№ КМ-7Б, кінцеві точки лінії К-1-К-4;

№ 105, кінцеві точки лінії К-3-К-4;

№ 109, кінцеві точки лінії К-3-М-51;

№ 412, кінцеві точки лінії ДГТС-Палац Сторту;

№ 806, кінцеві точки лінії АТС-408-234;

№825100м-7095к, кінцеві точки лінії АТС Вишневе-АТС ОСОБА_16 ;

№825100м-7098к, кінцеві точки лінії ІНФОРМАЦІЯ_15 ;

№551, кінцеві точки лінії АТС-456-234;

№529, кінцеві точки лінії АТС-559-234;

№104(101А), кінцеві точки лінії АДРЕСА_13 ;

№101, кінцеві точки лінії АДРЕСА_13 ;

№102, кінцеві точки лінії АДРЕСА_13 ;

№104, кінцеві точки лінії АДРЕСА_14 -4;

№КЛЗ ОК-9-34, кінцеві точки лінії НПП Гостомель-Київ (ЛТЦ-11);

№534, кінцеві точки лінії АТС-435-416;

№511 1, кінцеві точки лінії Палац Спорту-Центральний;

№К7А (422), кінцеві точки лінії К-1-К-4;

№КМ-7Б (423), кінцеві точки лінії К-1-К-4;

№320, кінцеві точки лінії РТЦ-РС;

№420,421, кінцеві точки лінії К-1-К-3, та інші, проектування міських ділянок прокладання/підвісу кабелю, огляд місць для встановлення обладнання, а саме: виконання робіт по KIE 76_OSP, KIE 73_OSP, KIE 70_OSP, KIE 56_OSP, KIE 57_OSP, KIE 66_OPS, м. Київ, м-рн Троєщина, Лісний, Микільська Слобідська.

- надати офіційну відповідь, щодо допуску співробітників ПП « ОСОБА_4 » (код НОМЕР_2 ) до робіт пов`язаних із демонтажем та монтажем кабелів зв`язку в кабельних каналізаціях ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », проектування міських ділянок прокладання/підвісу кабелю та журнали інструктажу з техніки безпеки, наряди-допуски на виконання робіт з підвищеною небезпекою, дозволи, дозволи на право проведення ремонтних робіт в підземних кабельних спорудах зв`язку, ліцензії та всі інші наявні документи видані/проведені з співробітниками ПП « ОСОБА_4 » (код НОМЕР_2 ).

В іншій частині клопотання залишити без задоволення.

Строк дії ухвали - 1 місяць з дня її постановлення.

Ухвала підлягає обов`язковому виконанню.

Роз`яснити посадовим особам ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ) (КМФ ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_14 ), що у відповідності до частини 1 статті 166 Кримінального процесуального кодексу України, у разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів, слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку, згідно з положеннями цього Кодексу, з метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя: ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення25.08.2017
Оприлюднено09.03.2023
Номер документу69080187
СудочинствоКримінальне
Сутьтимчасовий доступ до речей і документів, у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №32016100100000027 від 29.02.2016 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.5 ст. 191, ч. 1 ст. 205, ч. 1 ст. 212, ч. 3 ст.212, ч. 2 ст. 205 КК України

Судовий реєстр по справі —761/25850/17

Ухвала від 25.08.2017

Кримінальне

Шевченківський районний суд міста Києва

Малинников О. Ф.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні