Ухвала
від 15.05.2007 по справі 20/39б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

20/39б

ГОСПОДАРСЬКИЙ

СУД

Луганської області

91016, м.Луганськ

пл.Героїв ВВВ 3а

тел.55-17-32

ХОЗЯЙСТВЕННЫЙ

СУД

Луганской области

91016, г.Луганск

пл.Героев ВОВ 3а

тел.55-17-32

УХВАЛА

ПРО ПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

15.05.07                                                                                 Справа № 20/39б.

Суддя Т.Г. Кривохижа, розглянувши матеріали за заявою

кредитора       -  Товариства з обмеженою відповідальністю “Продснаб”,

                         м. Луганськ,

до боржника   -  Дочірнього підпиємства “Альфа-Схід-Трейдінг”, м.  Луганськ

про порушення провадження у справі про банкрутство

          визнав, що заява подана із дотриманням вимог чинного законодавства, і, керуючись статтями 38, 61, 64-68, 86 Господарського процесуального кодексу України та статтями 1, 8, 11, 12  Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, суд

                                                         у х в а л и в :

1.Прийняти заяву до розгляду та порушити провадження у справі про банкрутство.

2.Розгляд справи призначити на  12  годин  00  хвилин 11.06.07. у підготовчому засіданні, в приміщенні господарського суду  (суддя Кірпа Т.С., кімната № 333).

Явка представників сторін у засідання суду обов'язкова.

3.Ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів.

4.Зобов'язати кредитора –подати оригінали документів, які додані до заяви у копіях, для огляду у засіданні суду; докази наявності виконавчих документів за заявою на суму кредиторських вимог (при наявності) та вжиття заходів щодо отримання заборгованості по обов'язкових платежах у встановленому законодавством порядку (звернення стягнення на майно боржника за заявою, докази відкриття виконавчого провадження за виконавчими документами по заяві, акт судового виконавця про відсутність майна тощо); відомості про стан виконавчого провадження на даний час (при наявності); відомості про часткове або повне погашення боргу боржником (при наявності);  докази здійснення  попередньої оплати згідно з видатковою накладною №ПР-0001078 від 20.12.06.; уточнення кредитних установ, обслуговуючих боржника, а також поточних рахунків боржника на даний час; документальне обґрунтування розміру грошових вимог по заяві, в тому числі: розрахункові документи, рішення та накази господарського суду тощо; детальний розрахунок суми грошових вимог по заяві за видами заборгованості та строку їх виконання; оригінал Статуту боржника та зміни до нього –для огляду у засіданні суду та їх завірені копії - до справи (при наявності); довідку реєструючого органу за місцем знаходження боржника про приналежність його до суб'єктів підприємницької діяльності на даний час.

5.Зобов'язати боржника –подати до дати проведення підготовчого засідання відзив на заяву кредитора та докази надіслання копії його кредитору; подати належним чином оформлені документи, які підтверджують фінансовий та майновий стан на даний час, в тому числі відомості про основні засоби, їх вартість, місце знаходження, баланс за 2005 - 2006 роки; докази здійснення кредитором попередньої оплати згідно з видатковою накладною №ПР-0001078 від 20.12.06.; оригінали статутних і установчих документів –для огляду у засіданні суду, їх належні копії – до справи.

6.Зобов'язати відповідно до ст. 65 ГПК України:

          - Головне управління статистики в Луганської області (91000, м. Луганськ,              вул. Луначарського, 91) підготувати та надати суду до дня розгляду справи довідку про включення та знаходження боржника –Дочірнього підприємства “Альфа-Схід-Трейдінг”,              м. Луганськ, вул. Гагаріна, буд. 5, ідентифікаційний код №30280309, у Єдиному державному реєстрі підприємств та організацій України на даний час;

                    - Управління державного реєстрації  та міського реєстру Луганської міської ради, м. Луганськ, підготувати та надати суду до дня розгляду справи письмову інформацію згідно з запитом про приналежність боржника, Дочірнього підприємства “Альфа-Схід-Трейдінг”, м. Луганськ, вул. Гагаріна, буд. 5, ідентифікаційний код №30280309,  до суб'єктів підприємницької діяльності та знаходження його на цей час у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців (витяг із Державного реєстру).

7. В порядку ст. ст. 38, 65 ГПК України та ст. 62 Закону України "Про банки і банківську діяльність" зобов'язати КБ “Фінанси та кредит” в особі Луганської філії, м. Луганськ, надати суду до дня розгляду справи відомості про фінансовий стан боржника на даний час, довідку про рух і залишок коштів на його рахунках за останній рік, за станом на 15.05.07., а також про тривалість відсутності руху коштів на рахунках боржника.

8.Луганському обласному відділу з питань банкрутства на день проведення підготовчого засідання надати суду кандидатуру арбітражного керуючого - розпорядника майна боржника, з урахуванням вимог ст. 3-1, п. 5 ст. 13 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

          9.Ухвалу надіслати: кредитору; боржнику; ДПІ в Жовтневому районі м. Луганська; Головному управлінню статистики в Луганській області;  ДВС Жовтневого району м. Луганська;  Луганському обласному відділу з питань банкрутства; КБ “Фінанси та кредит” в особі Луганської філії, м. Луганськ; місцевому суду Жовтневого району м. Луганська (до відома); Управлінню державної реєстратору та міського реєстру Луганської міської ради, м. Луганськ (з додатком запиту про видачу довідки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб –підприємців).

Суддя                                                                               Т.Г. Кривохижа

          

          Помічник судді                                                                            Г.С. Шабрацька

10 прим.

1 - до справи;

2 - кредитору (рекомендованим листом);

3 - боржнику (рекомендованим листом);  

4 - ДПІ в Жовтневому районі м. Луганська;

5 - Головному управлінню статистики в Луганській області;

6 - ДВС Жовтневого району м. Луганська;  

7 - Луганському обласному відділу з питань банкрутства;

8 - КБ “Фінанси та кредит” в особі Луганської філії, м. Луганськ (91011,м. Луганськ, вул. Оборонна, 7а);

9 - місцевому суду Жовтневого району м. Луганська;

10 - Управлінню державної реєстратору та міського реєстру Луганської міської ради, м. Луганськ (з додатком запиту про видачу довідки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців).

вих. №663

9 прим.

21.05.07

Дата ухвалення рішення15.05.2007
Оприлюднено23.08.2007
Номер документу690941
СудочинствоГосподарське
СутьПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

Судовий реєстр по справі —20/39б

Ухвала від 26.04.2012

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 19.03.2012

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Постанова від 28.11.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 07.11.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 17.10.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 10.01.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Постанова від 17.07.2006

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 05.07.2006

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 19.02.2007

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кривохижа Т.Г.

Ухвала від 06.10.2006

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні