Ухвала
від 30.03.2017 по справі 804/1591/17
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКУРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

30 березня 2017 р. Справа № 804/1591/17

Дніпропетровський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді - Гончарової Ірини Анатоліївни

розглянувши в порядку письмового провадження адміністративну справу за позовом Новомосковського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Дніпропетровської області до Сільськогосподарського кооперативу Приорілля про стягнення заборгованості,-

ВСТАНОВИВ:

До Дніпропетровського окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов Новомосковського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Дніпропетровської області до Сільськогосподарського кооперативу Приорілля з вимогою: стягнути з Сільськогосподарського кооперативу Приорілля на користь Новомосковського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Дніпропетровської області заборгованість з відшкодування фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій з 01.08.2015 року по 31.12.2016 року у розмірі 16995,65 грн.

В обґрунтування позову позивач зазначив, що у зв'язку з несвоєчасністю відшкодування витрат на виплату та доставку пенсій на пільгових умовах за списком №2 у відповідача виникла заборгованість перед Новомосковським об'єднаним управлінням Пенсійного фонду України Дніпропетровської області за період з 01.08.2015 року по 31.12.2016 року в розмірі 16995,65 грн.

Представник позивача в судове засідання не з'явився, до суду надано клопотання про здійснення розгляду справи в порядку письмового провадження без участі представника.

Відповідач в судове засідання не з'явився, про дату, час та місце судового засідання повідомлений належним чином, що підтверджується поштовим повідомленням. Судом було направлено на адреси відповідача копію ухвали про відкриття провадження у справі та судову повістку, проте на адресу суду конверт з поштампту повернувся з відміткою за закінченням терміну зберігання .

Згідно ч. 8 ст. 35 КАС України вважається, що повістку вручено юридичній особі, якщо вона доставлена за адресою, внесеною до відповідного державного реєстру, або за адресою, яка зазначена її представником, і це підтверджується підписом відповідної службової особи, тому суд доходить висновку про належне повідомлення відповідача про місце, час та дату судового розгляду справи.

Суд відмічає, що відповідно до ч.4 ст.128 КАС України у разі неприбуття відповідача, належним чином повідомленого про дату, час і місце судового розгляду, без поважних причин, розгляд справи може не відкладатися і справу може бути вирішено на підставі наявних у ній доказів.

З огляду на приписи ст.122, ч.6 ст.128 КАС України суд вважає за можливе здійснити судовий розгляд справи в порядку письмового провадження, фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального засобу не здійснюється.

Дослідивши матеріали справи, оцінивши надані докази, суд приходить до наступного висновку.

З матеріалів справи вбачається, що Сільськогосподарський кооператив Приорілля (код ЄДРПОУ 037411955) зареєстрований 01.06.1994 року Новомосковською районною державною адміністрацією в Дніпропетровській області.

Постановою Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 18.07.2012р. у справі №2а/0470/7400/12 за адміністративним позовом Новомосковської об'єднаної державної податкової інспекції Дніпропетровської області до Сільськогосподарського кооперативу Приорілля про припинення юридичної особи - припинено юридичну особу сільськогосподарський кооператив «Приорілля» (ідентифікаційний код 03741955).

Згідно витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань станом на 13.12.2016 р., рішення про припинення юридичної особи внесено до Єдиного державного реєстру, а саме: з 15.10.2012 р. Сільськогосподарський кооператив Приорілля перебуває в стані припинення за судовим рішенням.

Наявність правонаступників Сільськогосподарського кооперативу Приорілля судом з матеріалів справи не встановлена.

Відповідно до п.4 ч.1 ст.157 Кодексу адміністративного судочинства України суд закриває провадження у справі: у разі смерті або оголошення в установленому законом порядку померлою особи, яка була стороною у справі, якщо спірні правовідносини не допускають правонаступництва, або ліквідації підприємства, установи, організації, які були стороною у справі.

Враховуючи вище викладене, суд доходить висновку про закриття провадження у даній справі.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 157, 160, 165 Кодексу адміністративного судочинства України суд, -

УХВАЛИВ:

Закрити провадження в адміністративній справі № 804/1591/17 за позовом Новомосковського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Дніпропетровської області до Сільськогосподарського кооперативу Приорілля про стягнення заборгованості.

Роз'яснити позивачу, що згідно ч.3 ст.157 КАС України, повторне звернення з тією самою позовною заявою не допускається.

Ухвала суду може бути оскаржена до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду шляхом подання апеляційної скарги через Дніпропетровський окружний адміністративний суд з одночасним направленням копії апеляційної скарги особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. Якщо ухвалу було постановлено у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

У разі якщо справа розглядалась судом за місцезнаходженням суб'єкта владних повноважень і він не був присутній у судовому засіданні під час проголошення судового рішення, але його було повідомлено про можливість отримання копії ухвали суду безпосередньо в суді, то п'ятиденний строк на апеляційне оскарження ухвали суду обчислюється з наступного дня після закінчення п'ятиденного строку з моменту отримання суб'єктом владних повноважень повідомлення про можливість отримання копії ухвали суду.

Ухвала суду набирає законної сили відповідно до вимог ст. 254 Кодексу адміністративного судочинства України.

Суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення30.03.2017
Оприлюднено27.09.2017
Номер документу69134443
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення заборгованості

Судовий реєстр по справі —804/1591/17

Ухвала від 30.03.2017

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Гончарова Ірина Анатоліївна

Ухвала від 06.03.2017

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Гончарова Ірина Анатоліївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні