Ухвала
від 26.07.2017 по справі 201/10693/17
ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД м. ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа № 201/10693/17

Провадження № 1-кс/201/6713/2017

УХВАЛА

26 липня 2017 року м. Дніпро

Слідчий суддя Жовтневого районного суду м.Дніпропетровська ОСОБА_1 , розглянувши клопотання слідчого в ОВС першого СВ СУ прокуратури Дніпропетровської області ОСОБА_2 , погодженого з прокурором відділу прокуратури Дніпропетровської області ОСОБА_3 про дозвіл на проведення обшуку, -

ВСТАНОВИВ:

Слідчий звернувся з клопотанням, погодженим з прокурором, про дозвіл на проведення обшуку.

В обґрунтування заявленого клопотання слідчий посилався на те, що у провадженні першого слідчого відділу СУ прокуратури області перебувають матеріали досудового розслідування, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 42017040000000078 від 26.07.2017, за фактом заволодіння службовими особами Департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради шляхом зловживання своїм службовим становищем бюджетними коштами в особливо великих розмірах, шляхом перерахування коштів, за виконання будівельно - монтажних робіт на об`єктах інфраструктури м. Дніпро, на рахунки підприємств які мають ознаки фіктивності.

Установлено, що між ТОВ «Завод Майстер Профі» (ЄДРПОУ: 38676831) та Департаментом благоустрою та інфраструктури ДМР укладено договір на виконання будівельно монтажних робіт по об`єкту: «Капітальний ремонт автодорожнього моста №2 через р. Дніпро в м. Дніпро». Загальна сума договору складає 177 млн. грн.

За даним договором, у формі авансу на придбання матеріалів, на розрахункові рахунки ТОВ «Завод Майстер Профі» Департаментом благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради у продовж 2016 та поточного року перераховано бюджетні кошти на загальну суму понад 15,9 млн. грн. В подальшому, ТОВ «Завод Майстер Профі» укладено ряд договорів з підприємствами, що мають ознаки фіктивності: ТОВ «Віста Груп» (ЄДРПОУ 40293691), ТОВ «Укренергополіс» (ЄДРПОУ 40265486), ТОВ «КБК «Інтекс» (ЄДРПОУ 40080799).

Для досягнення повноти, всебічності та неупередженності розслідування вищевказаного кримінального правопорушення, 30 травня 2017 року слідчим суддею Жовтневого районного суду м. Дніпро винесено ухвалу про тимчасовий доступ до документів (з їх вилученням), що знаходяться у володінні ТОВ «Завод Майстер - Профі», а саме: актів прийому та передачі демонтованих металоконструкцій та асфальтобетонного покриття на об`єкті: «Капітальний ремонт автодорожнього моста №2 через р. Дніпро в м. Дніпро», інформацію щодо наявності працівників, із зазначенням ПІБ, повної дати народження, ідентифікаційного податкового номеру, займаної посади, освіти, дати прийняття та звільнення, за період часу з 2016 року по 2017 рік, інформації щодо наявності виробничих потужностей (завірена копія балансу основних засобів) та договорів укладених з фізичними особами-підприємцями, додаткові угоди до них, актів виконаних робіт, а також платіжних доручень за даними договорами за період часу з листопада 2016 року по теперішній час.

Вищевказану ухвалу оголошено 12 червня 2017 року директору ТОВ «Завод Майстер-Профі» - ОСОБА_4 .

За результатами проведення тимчасового доступу до документів 29.06.2017 р., за адресою фактичного місцезнаходження вказаного підприємства: м. Дніпро, проспект Богдана Хмельницького, 139, керівництвом ТОВ «Завод Майстер - Профі» (ЄДРПОУ: 38676831) не надано акти прийому та передачі демонтованих металоконструкцій та асфальтобетонного покриття на об`єкті «Капітальний ремонт автодорожнього моста №2 через р. Дніпро в м. Дніпро», інформацію щодо освіти та ідентифікаційних податкових номер працівників даного підприємства, а також не надано акти виконаних робіт та платіжні доручення за період часу з листопада 2016 року по 30 травня 2017 року, за договорами укладеними між ТОВ «Завод Майстер - Профі» та фізичними особами-підприємцями, про що зазначено в протоколі тимчасового доступу до речей і документів від 29.06.2017 р. Відповідно до пояснень юриста ТОВ «Завод Майстер-Профі» ОСОБА_5 акти прийому-передачі асфальтобетонного покриття не виготовлялись, що за даними досудового розслідування не відповідає дійсності. Таким чином, ухвала слідчого судді про тимчасовий доступ до речей і документів від 30.05.2017 не виконана.

На підставі викладеного, слідчий для досягнення повноти, всебічності та неупередженості розслідування вищезазначеного факту, просив суд надати дозвіл на проведення обшуку у приміщенні ТОВ «Завод Майстер Профі» (ЄДРПОУ: 38676831), що знаходиться за адресою: м. Дніпро, проспект Богдана Хмельницького, 139.

Вивчивши матеріали вказаного кримінального провадження № 42017040000000078, вважаю клопотання слідчого обґрунтованим, та таким, що підлягає задоволенню, оскільки дані викладені у матеріалах кримінального провадження, дають підстави для висновку, що з метою виявлення та фіксації відомостей щодо обставин вчинення цього кримінального правопорушення, проведення зазначених слідчих дій є необхідним.

Враховуючи викладене, з метою досягнення дієвості кримінального провадження, керуючись ст.ст. 110, 234, 236, 309 КПК України,

УХВАЛИВ:

Дозволити слідчому в ОВС першого СВ СУ прокуратури Дніпропетровської області ОСОБА_2 , прокурору відділу прокуратури Дніпропетровської області ОСОБА_3 проведення обшуку у приміщенні ТОВ «Завод Майстер Профі» (ЄДРПОУ: 38676831), що знаходиться за адресою: м. Дніпро, проспект Богдана Хмельницького, 139, з метою розшукування та вилучення оригіналів актів прийому та передачі демонтованих металоконструкцій та асфальтобетонного покриття на об`єкті «Капітальний ремонт автодорожнього моста №2 через р. Дніпро в м. Дніпро», інформації та відповідних копій документів щодо освіти та ідентифікаційних податкових номерів працівників даного підприємства, актів виконаних робіт та платіжні доручення за період часу з 01 листопада 2016 року по теперішній час, за договорами укладеними між ТОВ «Завод Майстер - Профі» та фізичними особами-підприємцями, оригіналів усіх наявних документів пов`язаних з придбанням, розмитненням, транспортуванням, сертифікацією та встановленням деформаційних швів компанії «Vekkon», а також усіх наявних документів, листування, пов`язаних з дозволом компетентних проектних організацій щодо використання вказаних деформаційних швів, змін до проектної, кошторисної документації з цього приводу, оригіналів усіх наявних документів, пов`язаних з виготовленням, придбанням, встановленням, сертифікацією оплатою, залізобетонних конструкцій, які на теперішній час встановлені на зазначеному об`єкті, виявлення та вилучення інших речей та документів, що мають відношення до вчинення даного злочину в тому числі мобільні телефони, Сім-карти, та інші пристрої зв`язку, комп`ютери та електронні носії інформації (планшети, флеш-карти, флеш накопичувачі, системні комп`ютерні диски, відеокасети, відеокамери, CD-DVD диски, відеокасети), чорнові записи, блокноти, нотатки та інші рукописні записи, документи, які можуть містить в собі інформацію про вчинений злочин.

Доручити проведення обшуку членам слідчої групи, прокурорам групи прокурорів у кримінальному провадженні № 42017040000000078, а також оперативним працівникам відповідного підрозділу за дорученням слідчого, прокурора у порядку ст. ст. 36, 40, 41 КПК України.

Строк дії цієї ухвали 30 діб з дня її винесення.

Ухвала оскарженню не підлягає і заперечення проти неї можуть бути подані під час підготовчого провадження в суді.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення26.07.2017
Оприлюднено08.03.2023
Номер документу69267033
СудочинствоКримінальне
Сутьдозвіл на проведення обшуку

Судовий реєстр по справі —201/10693/17

Ухвала від 26.07.2017

Кримінальне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Ткаченко Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні