Ухвала
від 09.12.2010 по справі 01/1079
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"09" грудня 2010 р. Справа №01/1079

Суддя господарського суду Черкаської області Чевгуз О.В., розглянувши матеріали справи за заявою державної податкової інспекції у Черкаському районі

до товариства з обмеженою відповідальністю АРЕС-ГАЛАКТІКУС с. Руська Поляна, Черкаського району, Черкаської області

про визнання банкрутом, -

ВСТАНОВИВ:

Постановою господарського суду Черкаської області від 17 червня 2010 року товариство з обмеженою відповідальністю АРЕС-ГАЛАКТІКУС (вул. З.Космодем'янської, 27, с. Руська Поляна, Черкаського району, Черкаської області код ЄДР 33828373) визнано банкрутом та відкрито ліквідаційну процедуру. Ліквідатором призначено арбітражного керуючого Занька Миколу Миколайовича.

Від ліквідатора банкрута до суду надійшло клопотання про продовження строку проведення ліквідаційної процедури на шість місяців у зв'язку з проведенням заходів по ліквідації підприємства.

Приймаючи до уваги, що у встановлені законом строки завершити процедуру ліквідації банкрута не вдалось та враховуючи наявність незадоволених вимог кредиторів на підставі ст. ст. 22, 24 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" вбачається за необхідне продовжити строк ліквідаційної процедури банкрута на шість місяців.

Відповідно до ст. 22 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" строк ліквідаційної процедури не може перевищувати дванадцяти місяців. Господарський суд може продовжити цей строк на шість місяців, якщо інше не передбачено цим Законом.

На підставі зазначеного, керуючись ст. ст. 22, 24 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ст. 86 ГПК України, суд -

УХВАЛИВ:

Клопотання ліквідатора задовольнити повністю.

Продовжити строк ліквідаційної процедури товариства з обмеженою відповідальністю АРЕС-ГАЛАКТІКУС та повноважень ліквідатора -арбітражного керуючого Занька Миколи Миколайовича на шість місяців.

Суддя О.В. Чевгуз

Дата ухвалення рішення09.12.2010
Оприлюднено11.10.2017
Номер документу69437497
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом

Судовий реєстр по справі —01/1079

Ухвала від 09.12.2010

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 22.02.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 14.02.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні