Ухвала
від 07.08.2006 по справі 20-9/018
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД М. СЕВАСТОПОЛЯ

20-9/018

ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД МІСТА СЕВАСТОПОЛЯ

УХВАЛА

"07" серпня 2006 р. справа № 20-9/018

за заявою Управління Пенсійного фонду України в Ленінському районі міста Севастополя

про порушення справи про банкрутство відсутнього боржника Закритого акціонерного товариства “Трафік”                                                                                                                      

суддя Рибіна С.А.

представники сторін:

ініціюючого кредитора – Стецкова Т. М., довіреність б/н від 07.08.2006;

боржника –не з'явився;

          

Суть спору: Управління Пенсійного фонду України в Ленінському районі міста Севастополя звернулось до господарського суду міста Севастополя із заявою про порушення справи про банкрутство відсутнього боржника Закритого акціонерного товариства “Трафік”.                 

        Боржник у судове засідання не з'явився, відзив на заяву про визнання банкрутом не надав, про причини неявки  у судове засідання не повідомив, про час та місце судового засідання був повідомлений своєчасно та належним чином.

          Вивчивши надані документи, заслухавши представника   ініціюючого кредитора, ліквідатора, суд,  встановив.

Закрите акціонерне товариство “Трафік” (далі –ЗАТ “Трафік”)  зареєстровано Севастопольською міською  державною адміністрацією 29.07.99.  Знаходиться на обліку в якості платника податків, зборів (обов`язкових платежів) в Державній податковій інспекції в Ленінському районі міста Севастополя. Внесено до Державного реєстру підприємств та організацій України  (ідентифікаційний код  30526142).    

Юридична адреса:  м. Севастополь, вул. Миколи  Музики, буд. 64, кв. 29.

20.01.06 ухвалою господарського суду міста Севастополя порушена справа про банкрутство Закритого акціонерного товариства “Трафік”.

Постановою господарського суду міста Севастополя від  06 березня 2006 року ЗАТ “Трафік” визнано банкрутом, відкрита ліквідаційна процедура,  ліквідатором призначено  -  Управління Пенсійного фонду України в Ленінському районі міста Севастополя, ліквідатор зобов`язаний після завершення  ліквідаційної процедури  надати суду на  затвердження звіт та ліквідаційний баланс.

Ліквідатор звернувся до господарського суду міста Севастополя із заявою про затвердження звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу.

В ході проведення ліквідаційних заходів ліквідатором виявлені наступні кредитори:

-  Управління Пенсійного фонду України в Ленінському районі міста Севастополя –сума кредиторських вимоги –340,00 грн.       

- Севастопольський міський центр зайнятості -  сума кредиторських вимоги –36,73 грн.     

         З матеріалів справи та звіту ліквідатора випливає, що за боржником не зареєстровано будь –яке рухоме або нерухоме майно.

Доказів наявності майна, яке не включено до складу ліквідаційної маси, суду не надано.

Згідно частини шостої статті 31 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" у зв'язку з відсутністю у підприємства –банкрута майна вимоги кредиторів вважаються погашеними.

Приймаючи до уваги вищевикладене, суд  затверджує звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс ЗАТ “Трафік”.

Відповідно до ст.  32 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом"   ЗАТ “Трафік”  підлягає ліквідації.

Відповідно до ст. 39 Закону України “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб –підприємців” до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців підлягає внесенню запис про державну реєстрацію припинення юридичної особи – ЗАТ “Трафік”.

Згідно п. 6 ч. 1 ст. 40 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом"  провадження по справі підлягає припиненню.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст. ст. 32, 40, 52  Закону України “Про  відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, ст. 39 Закону України “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб –підприємців”,  ст. 86 Господарського процесуального Кодексу України, суд, -  

У Х В А Л И В:

1.          Затвердити звіт ліквідатора.

2. Затвердити ліквідаційний баланс Закритого акціонерного товариства “Трафік”                       (м. Севастополь, вул. Миколи  Музики, буд. 64, кв. 29,  ідентифікаційний код 30526142).

3.  Ліквідувати  Закрите акціонерне товариство “Трафік” (м. Севастополь, вул. Миколи  Музики, буд. 64, кв. 29,  ідентифікаційний код 30526142).

4. Направити державному реєстратору в Ленінському районі міста Севастополя дану ухвалу для проведення державної реєстрації припинення юридичної особи Закритого акціонерного товариства “Трафік” (м. Севастополь, вул. Миколи  Музики, буд. 64, кв. 29,  ідентифікаційний код 30526142).

5. Провадження по справі припинити.

6. Ухвалу направити кредиторам, ліквідатору,  боржнику, Кримському управлінню з питань банкрутства (95034, місто Сімферополь, вул. Київська, 81, офіс 401, 227), державному реєстратору в Ленінському  районі міста Севастополя.

Суддя                                                                                                                               С.А. Рибіна

                        

СудГосподарський суд м. Севастополя
Дата ухвалення рішення07.08.2006
Оприлюднено28.08.2007
Номер документу69497
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —20-9/018

Ухвала від 07.08.2006

Господарське

Господарський суд м. Севастополя

Рибіна С.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні