Ухвала
від 24.11.2009 по справі 2-4/2009
ЛОХВИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А Справа № 2-4 /2009 р .

ІМ”ЯМ УКРАЇНИ

24 листопада 2009 року Лохвицький районний суд П олтавської області

в складі : головуючого судд і - Хоме нко О.А.

при секретарі - Трошкіна О.Р.

розглянувши у відкритому с удовому засіданні заяву ОС ОБА_1 про забезпечення дока зів,

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Лохвицького районного суду знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Лохвицької РДА, АП П « Дар» про скасування держа вної реєстрації документів. Позивач по справі ОСОБА_1 направила до суду заяву про з абезпечення доказів, в якій п росила витребувати із Лохвиц ької РДА оригінали документі в для огляду в судовому засід анні.

Заслухавши пояснення пред ставника відповідача, поясне ння представника Лохвицької РДА суд приходить до наступн ого.

Вищезазначена цивільна сп рава розглядається тривалий час, але представниками АПП « Дар» не було надано протокол у загальних зборів членів КС П « Відродження», як єдиного і належного доказу в підтверд ження процесу реорганізації КСП та того, що АПП « Дар» стал о правонаступником КСП « Від родження».

У позивача склалася думка, щ о у АПП « Дар» відсутній прото кол загальних зборів членів КСП « Відродженя» щодо його р еорганізації і невідомо які саме документи представники АПП « Дар» надали для реєстра ції.

У позивача ОСОБА_1 немає можливості витребувати та п одати відповідно вказані док ази самостійно, оскільки згі дно ч.1 ст. 13 ЗУ « Про державну ре єстрацію юридичних осіб та ф ізичних осіб - підприємців» витребування документів з р еєстраційних справ здійснює ться на підставі судового рі шення.

Враховуючи викладене суд п риходить до висновку про нео бхідність забезпечення дока зів.

Керуючись ст.ст.133-135 ЦПК Укра їни, ст. 13 ЗУ «Про державну реєс трацію юридичних осіб та фіз ичних осіб - підприємців» с уддя,

У Х В А Л И В:

Заяву ОСОБА_1 про забез печення доказів задовольнит и.

Витребувати у Лохвицької р айонної державної адміністр ації Полтавської області ( ор гану державної реєстрації):

1. Для огляду в судовому зас іданні оригінал реєстраційн ої справи відносно Колективн ого сільськогосподарського підприємства « Відродження» ( код ЄДРПОУ 21066523) та копії докум ентів з реєстраційної справи для доручення до матеріалів справи, прошитих, пронумеров аних та завірених відповідно до ЗУ ««Про державну реєстра цію юридичних осіб та фізичн их осіб - підприємців», а сам е: протокол про створення, ста тут, свідоцтво про державну р еєстрацію, довідку про включ ення до ЄДРПОУ, документи щод о реорганізації ( в разі наявн ості), документи щодо скасува ння державної реєстрації ( на явні протоколи загальних збо рів тощо);

2. Для огляду в судовому зас іданні оригінали реєстрацій ної справи відносно Агропром ислового підприємства « Дар» ( код ЄДРПОУ 30130523) та копії докум ентів з реєстраційної справи для доручення до матеріалів справи, прошитих, пронумеров аних та завірених відповідно до ЗУ ««Про державну реєстра цію юридичних осіб та фізичн их осіб - підприємців», а сам е: протокол про створення, ста тут, свідоцтво про державну р еєстрацію, довідку про включ ення до ЄДРПОУ, документи щод о реєстрації змін та доповне нь до Статуту щодо правонаст упництва після КСП « Відродж ення», протоколи загальних з борів ( в разі наявності);

-2-

3. Для огляду в судовому за сіданні оригінали реєстраці йної справи відносно КСП « ім . Кірова» та копії документів з реєстраційної справи до ма теріалів справи, прошитих, пр онумерованих та завірених ві дповідно до ЗУ ««Про державн у реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприєм ців», а саме:документи щодо ре організації КСП « ім. Кірова» та утворення КСП « Відроджен ня».

Заяву про апеляційне оскар ження ухвали суду першої інс танції може бути подано прот ягом п' яти днів з дня прогол ошення ухвали. Апеляційна ск арга на ухвалу суду подаєтьс я протягом десяти днів після подання заяви про апеляційн е оскарження.

Суддя Лохвицького

районного суду О .А. Хоменко

Дата ухвалення рішення24.11.2009
Оприлюднено10.11.2010
Номер документу6954280
СудочинствоЦивільне
Сутьзабезпечення дока зів

Судовий реєстр по справі —2-4/2009

Ухвала від 09.06.2023

Цивільне

Черкаський районний суд Черкаської області

Миколаєнко Т. А.

Постанова від 31.05.2023

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Василенко Л. І.

Постанова від 31.05.2023

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Василенко Л. І.

Ухвала від 22.05.2023

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Василенко Л. І.

Ухвала від 02.05.2023

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Василенко Л. І.

Ухвала від 17.04.2023

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Василенко Л. І.

Ухвала від 17.03.2023

Цивільне

Черкаський районний суд Черкаської області

Миколаєнко Т. А.

Ухвала від 15.12.2022

Цивільне

Коростенський міськрайонний суд Житомирської області

Коваленко В. П.

Ухвала від 02.04.2019

Цивільне

Бучацький районний суд Тернопільської області

Федорончук В. Б.

Ухвала від 12.03.2019

Цивільне

Бучацький районний суд Тернопільської області

Федорончук В. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні