Ухвала
від 13.10.2017 по справі 2а-19631/10/0570
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

про заміну сторони виконавчого провадження

13 жовтня 2017 р.                                         Справа №2а-19631/10/0570

          приміщення суду за адресою: 84122, м.Слов'янськ, вул. Добровольського, 1

Донецький окружний адміністративний суд в складі головуючого судді Аляб'єва І.Г., при секретарі судового засідання Филиппенко М.С.

розглянувши у відкритому судовому засіданні заяву Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області про заміну сторони у виконавчому провадженні у адміністративній справі за позовом Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Микитівському районі м. Горлівки Донецької області до Підприємства Микитівської виправної колонії №87 Управління державного департаменту України з питань виконання покарань у Донецькій області про стягнення заборгованості,

в с т а н о в и в :

У жовтні 2017 року до Донецького окружного адміністративного суду надійшла заява Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області про заміну сторони у виконавчому провадженні у адміністративній справі за позовом Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Микитівському районі м. Горлівки Донецької області до Підприємства Микитівської виправної колонії №87 Управління державного департаменту України з питань виконання покарань у Донецькій області про стягнення заборгованості,

Заява вмотивована тим, що з 01 серпня 2017 року утворено Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області та Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Микитівському районі м. Горлівки Донецької області на адресу заявника передані всі матеріали адміністративної справи 2а-19631/10/0570.

Представники сторін до судового засідання не з'явилися, про дату, час та місце розгляду справи повідомлені належним чином.

Відповідно до приписів статті 33 Кодексу адміністративного судочинства (далі – КАС) України повістки про виклик у суд надсилаються особам, які беруть участь у справі, свідкам, експертам, спеціалістам, перекладачам, а повістки-повідомлення - особам, які беруть участь у справі, з приводу вчинення процесуальних дій, у яких участь цих осіб не є обов'язковою.

Судовий виклик або судове повідомлення осіб, які беруть участь у справі, свідків, експертів, спеціалістів, перекладачів здійснюється рекомендованою кореспонденцією (листом, телеграмою), кур'єром із зворотною розпискою за адресами, вказаними цими особами, або шляхом надсилання тексту повістки, складеного відповідно до статті 34 цього Кодексу факсимільним повідомленням (факсом, телефаксом), електронною поштою, телефонограмою, опублікування у друкованому засобі масової інформації.

Згідно з частиною восьмою статті 35 КАС України вважається, що повістку вручено юридичній особі, якщо вона доставлена за адресою, внесеною до відповідного державного реєстру, або за адресою, яка зазначена її представником, і це підтверджується підписом відповідної службової особи.

Згідно із статтею 41 КАС України суд під час судового розгляду адміністративної справи здійснює повне фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу.

У разі неявки у судове засідання всіх осіб, які беруть участь у справі, чи якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється за відсутності осіб, які беруть участь у справі (у тому числі при розгляді справи в порядку письмового провадження), фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

За таких обставин суд дійшов висновку про можливість розгляду справи у відкритому судовому засіданні без фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу.

Постановою Донецького окружного адміністративного суду від 28 вересня 2010 року позовні вимоги Фонду задоволені.

Стягнуто з Підприємства Микитівської виправної колонії №87 Управління державного департаменту України з питань виконання покарань у Донецькій області (84635, м. Горлівка Донецької області, вул. Живописна, 1, ЄДРПОУ 08679907) на користь Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Микитівському районі м. Горлівки Донецької області (84635, м. Горлівка Донецької області, вул. Черняховського, 66, ЄДРПОУ 24164887) заборгованість по страховим внескам в сумі 1 279 (одну тисячу двісті сімдесят дев'ять) грн. 34 коп.

04 квітня 2011 року у справі видано виконавчий лист № 2а-19631/10/0570.

Відповідно до приписів частини другої статті 264 Кодексу адміністративного судочинства (далі - КАС) України неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду. За таких обставин, суд визнав за можливе розглянути заяву без участі представників сторін за наявними у справі доказами.

Відповідно до статті 264 КАС України у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд може замінити сторону виконавчого провадження її правонаступником.

За таких обставин суд вважає за можливе замінити сторону у виконавчому провадженні по справі № 2а-355/10/0570.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 2, 7, 71, 160, 165, 264 КАС України, суд,

у х в а л и в :

Заяву Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області про заміну сторони у виконавчому провадженні у адміністративній справі за позовом Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Микитівському районі м. Горлівки Донецької області до Підприємства Микитівської виправної колонії №87 Управління державного департаменту України з питань виконання покарань у Донецькій області про стягнення заборгованості – задовольнити.

Замінити стягувача у виконавчому провадженні, а саме – Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Микитівському районі м. Горлівки Донецької області, замінити належним стягувачем - Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області (код за ЄДРПОУ 41325231).

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили ухвалою за наслідками апеляційного провадження.

Ухвала може бути оскаржена шляхом подання апеляційної скарги до Донецького апеляційного адміністративного суду через суд першої інстанції, який ухвалив оскаржуване судове рішення. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя                                                             Аляб'єв І.Г.

Дата ухвалення рішення13.10.2017
Оприлюднено24.10.2017
Номер документу69623802
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення заборгованості

Судовий реєстр по справі —2а-19631/10/0570

Ухвала від 13.10.2017

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Аляб'єв І.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні