Ухвала
від 23.10.2017 по справі п/811/1729/17
КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- УХВАЛА

23 жовтня 2017 року Справа № П/811/1729/17

Суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду Кармазина Т.М., розглянувши матеріали адміністративного позову товариства з обмеженою відповідальністю "Ревелі Трейд" до Кропивницької об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління державної фіскальної служби України у Кіровоградській області про визнання протиправними дій та зобов'язання вчинити певні дії,

В С Т А Н О В И В :

Позивач звернувся до суду з адміністративним позовом, в якому просить визнати протиправними дії Кропивницької об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління державної фіскальної служби України у Кіровоградській області щодо розірвання в односторонньому порядку договору про визнання електронних документів №190920174 від 19.09.2017, укладеного з ТОВ "Ревелі Трейд" та зобов'язати відповідача поновити дію даного договору.

Позов поданий та оформлений з додержанням вимог статей 105-106 КАС України.

Підстави для повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі, передбачені ст.ст.108-109 КАС України, відсутні.

На підставі викладеного, керуючись ст.107 КАС України, суддя, -

У Х В А Л И В:

Відкрити провадження у справі за адміністративним позовом товариства з обмеженою відповідальністю "Ревелі Трейд" до Кропивницької об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління державної фіскальної служби України у Кіровоградській області про визнання протиправними дій та зобов'язання вчинити певні дії.

Призначити справу до розгляду у судовому засіданні на 08 листопада 2017 року об 11:00 годині у судовому залі №5 (6 поверх адміністративної будівлі суду, що знаходиться за адресою: м.Кропивницький, вул.Велика Перспективна, 40).

Справа розглядатиметься суддею Кармазиною Т.М. одноособово.

В порядку підготовки справи до судового розгляду:

Зобов'язати відповідача, як суб'єкта владних повноважень, надати суду у строк до 06 листопада 2017 року, у разі заперечення проти позову, всі матеріали, що були або мали бути взяті ним до уваги при вчиненні оскаржуваних дій.

Направити відповідачу копію позовної заяви з доданими до неї матеріалами.

Копію ухвали невідкладно надіслати особам, які беруть участь у справі, разом з інформацією про їхні процесуальні права та обов'язки.

Ухвала окремому оскарженню не підлягає.

Суддя Кіровоградського окружного

адміністративного суду Т.М.Кармазина

СудКіровоградський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення23.10.2017
Оприлюднено26.10.2017
Номер документу69708318
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —п/811/1729/17

Постанова від 27.11.2017

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Т.М. Кармазина

Ухвала від 23.10.2017

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Т.М. Кармазина

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні